Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiem moze to dziwne pytanie

Czy Ja jestem w ciąźy?

Polecane posty

Witam. Mam 12 lat, jak wiadomo jestem dziewicą, ale niepokoi mnie pewna rzecz ... Dzisiaj moja mama do mojej cioci powiedziała niepokojące słowa: Ona zaraz, jeszcze trochę i będzie mamusią. Zgupiałam, niewiem o co mojej mamie mogło chodzić, czyźby ktoś mnie zgwałcił przez sen, a może straciłam przytomość, lecz mama nie chciała mnie martwić, a zresztą ona nawet pewnie myśli, źe ja niewiem co to sex, a co dopiero gwałt ... Mieliśmy w szkolę WDŻ, ale oczywiście moja mama nawet niewie o czym się tam uczyliśmy ... z resztą z nią nie można pogadać na takie tematy ... Ostatnio bolał mnie brzuch identycznie jak wtedy kiedy mam okres, ale okresu nie mam, w dodatku jakbym miała to za wcześnie ... W nocy ciężko mi zasnąć, mam bez przerwy zboczone myśli i erotyczne sny ... Ciągle chce mi się jeść, jem, ale moja wqga stoi w miejscu ... Tarczycy, cukrzycy czy tego typu chorób to Ja niemam ... Szybko mi rosną piersi, pośladki i biodra ... Ostatnio strasznie mnie bolała pochwa ... Bardzo szybko rosnę ... Wszyscy mi mówią, że jestem bardzo dojrzała jak na swój wiek, podobno wyglądam jak dorosła kobieta.

Gość gość
Prowo 2/10

Gość gośćqqq
Gdybys była w ciąży mama napewno by Ci powiedziała ale jakim cudem haha jesli tego nie pamiętasz :D Jesli masz myśli erotyczne to wez z lodówki ogórka i sie nim pobaw xd

Gość gość
A nie uprawiałaś sportu? Nie masturbowałaś się?

Masturbowałam się w piątek, ale nie bolała mniepotem pochwa Codziennie ćwiczę

Gość gość
A po ilu dniach od Masturbacji Cię zaczela boleć pochwa i czy dalej Cię boli? Mogłaś ćwicząc przebić błone dziewiczą ...

Nie, bo wtedy by mi krew leciała, a Ja zawsze sprawdzam po masturbacji czy mi krew nie leci, ostatnio też z pochwy wyjęłam dziwne białe coś wyglądające jak sperma ...

Gość gość
To może to taki śluz albo takie białe coś, co każda kobieta to ma chyba (Ja to mam XD)

Gość gość
Nie widzicie że to prowo, jakiegoś znudzonego prawiczka

Dodam, że ostatnio jak przytuliłam się do mojego taty to mu chyba stanął, bo mama powiedziała: Uważaj bo cię zaraz coś w policzek ukłuje

Jak już to chyba dziewicy ... Po drugie zachowaj to dla sb

Gość gość
To jesteś w ciąży z tatą XDDD Heh, nieno żartuję, rozumiem, że wytrysku nie miał? XD Zrób sb test ciążowy, nie zasze zadziała, ale warto