Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym sprobowac seksu z kobieta

Polecane posty

Gość gość
do Taki_jeden_964,dziś śmiejesz się z tego co napisałam,rozumiem,ale temat skierowany był od kobiety do kobiet,które chcą czegoś spróbować ,o czym myślą.To że Twojej jest z Tobą dobrze to cieszy,ale nie znaczy ,iż to jedyna słuszna droga.Sex z kobietą nie musi oznaczać iż ktoś jest lesbijką lub nią zostanie.Może to być zaspokojenie ciekawości,fantazji i skończyć sie po jednym razie.,choć niekoniecznie.Dwie kobiety potrafią dać sobie dużo więcej i bardziej rozumieją wzajemne potrzeby.Ale niestety nie każdy to pojmuje,więc nie potrzebnie negujesz .

Gość Taki_jeden_964
Sex z kobietą nie musi oznaczać iż ktoś jest lesbijką lub nią zostanie. xxxx aha skoro tak.... no to w sumie faktycznie nie pojmuję :)

Gość gość
Do Taki_jeden_964.....No nie pojmujesz,niestety,nie obrażaj się.....kobiety lubią eksperymentować i pozwólmy im na to,ktoś jest zdeklarowanym hetero-ok,jego sprawa i wybór,w sumie to dobrze ,że wie na 100% co dla niego najlepsze,ale szukanie i nowe doznania,to także rozwój i poznawanie siebie.....a podobno 80%kobiet ma myśli less,lub bi....

Gość gość
Z tego co wiem to kobiety w trakcie mocnego podniecenia maja ochote na to by ktos w nie wszedl. A jakim cudem zrobi to druga kobieta? Palcem z 20cm paznokciami? Nie sadze by bylo to przyjemne.

Gość gość
Zawsze mozna w trojkaciku. Nie znam faceta ktory by sie nie dolaczyl do dwoch napalonych lasek. I wtedy wilk syty i owca cala:)

Gość gość
Jest duży wybór przyrządów zastępujących naturalnego czlonka męskiego,.jesli jest taka potrzeba obu kobiet.Ale w zbliżeniu czasami wystarczą inne pieszczoty ,by osiągnąć oczekiwane doznania .W seksie między dwoma kobietami niekonieczny jest element męski.,a czasami wręcz niepożądany.

Gość gość
16:24 Jest wręcz przeciwnie. Dla większości kobiet penetracja nie jest niczym szczególnym, a dla niektórych nawet nieprzyjemna. Mitem jest że dwie kobiety muszą używać palców czy innych przedmiotów w celu penetracji, to jest zbędne.

Gość gość
17.14 sporo racji.....niewielu facetów to rozumie....często kobiety szukają własnie sexu z inną kobietą by poczuć tę odmienność....

Gość gość
Zgadzam sie. Kobieta by sie zadowolic nie zawsze potrzebuje meskiego czlonka.

Gość gość
Już jestem coraz bliżej spełnienia swojej fantazji o sexie z kobietą. A wam jak idzie? Kurcze caly czas o niej myślę.... i o jej biuście!

Gość gość
Ja narazie seks z kobieta mam w sferze marzen. Jakos nie czuje sie na silach by sprobowac. Jeszcze nie teraz:)

Gość gość
Gość 20:00 a masz już jakąś na oku? Flirtujesz z nią?

Gość gość
Ja mam taką jedną na oku. Cudowna, naturalna uroda, duże piersi, zgrabny tyleczek! I jak tak z nią rozmawiam w cztery oczy to czesto mój wzrok zatrzymuje się na jej pieknych cyckach! Mam ochotę je pięści!!! Az ciezko się powstrzymać. Spróbuj dotknąć ich przypadkiem :D

Gość gość
Wszystkie kobiety sa bi dlatego chodza razem do wc, maja jakies pizamowe party, caluja i obsciskuja na przywitanie, maja macanki ze swoja przyjaciolka, sa kobiety ginekolozki.

Gość gość
a skąd większość kobiet jest hetero

Gość gość
a te homo bywają homofobiczne taka forma masochizmu

Gość gość
Leczcie się chore baby

Gość gość
Dzisiaja taka jedna bardzo ladna kobitka patrzyla się na mnie i uśmiechała tak wymownie. Do tego miała piękny duży dekolt który odslanial jej duzy biust... chetnie by się dorwala to tych piersi i je wymietosila. A tez lesbijka nie jestem :)

Gość gość
to lesbijki tez mysla o duzych cyckach jak my? czy to podszyw jakis?