Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciązy?

Polecane posty

Gość gość

Pewnie powiecie, ze jestem nieodpowiedzialna itd. Ale trudno. W niedzielę uprawiałam seks. Ostatnią miesiączka miałam 21 czerwca, a cykl mam 28-30 dni. Więc wychodzi, że to były dni płodne. Kochaliśmy się dwa razy, ale krótko. Każdy raz okolo 2-3 minut. Nie miał wytrysku ani za pierwszym, ani za drugim razem. Tego jestem pewna, bo doszedł póżniej ale już nie podczas seksu. Strasznie się boję, że mogę być w ciązy. Mamy już jedno dziecko, a wczoraj zostawił mnie dla innej. Jestem jeszcze mloda, mam 24 lata. Musiałam wrócic do rodziców, prace mam za bardzo marne pieniadze. Nie moge byc teraz w ciązy. I błagam nie dobijajcie mnie, bo gdyby niecorka to juz teraz bym sobie kulke w leb strzelila. Nie wiem czy sobie wkręcam czy nie, ale boli mnie brzuch na samym dole, chyba jajniki. Dodatkowo czuję jakby pobolewały mnie piersi i jeszcze jak wkładam palec zeby sprawdzic sluz, to jest on taki biały, wodnisty ale lepki. Nie wiem co to moze oznaczac. Strasznie się boję, już nawet o niczym innym nie potrafie myslec

Gość gość
Hej! Jeśli nie kłamiesz i rzeczywiście masz 24 lata najlepiej zrób test ciążowy. (Lub dwa, czy więcej.) Kup dobrej jakości. Po wykonaniu napisz jaki wynik. Powodzenia. Acha, jeszcze jedno! Niezły d**ek z niego.

Gość gość
Na test ciążowy jeszcze za wczesnie, a do tego czasu to ja zwariuje chyba

Gość gość
Nie wiem.... Kurcze, trudna sytuacja. A którego to było?

Gość gość
a gumki były ?

Gość gość
nie bylo gumek. to bylo w ta niedziele

Gość gość
kup test i tyle.

Gość gość
pewnie, że możesz być w ciąży. Mogło mu się ulać.