Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaka

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość kikaaka

Sprawa wygląda następująco. Od 8 dni spóźnia mi się okres. Razem z moim partnerem uprawiamy sex przerywany i zawsze pilnowaliśmy się aby nie doszło do wytrysku w środku. Okres miałam zawsze tak jak wyliczałam ewentualnie najwięcej spóźniał mi się 2 dni. Zrobiłam dwa testy ciążowe jednak wyszły negatywne. Słyszałam, że testy wiarygodne mogą wyjść dopiero jakoś w 4/5 tyg ciąży a ja nwm w ktorym mogłabym być. Ostatnio były dość gorące dni co tłumaczę sobie też tym opóźnieniem. Ale nie wiem jak interpretować moje objawy. Mam obolałe piersi co zdarza się i przed okresem i w pierwszym trymestrze, jestem zmęczona, wszystko mnie drażni ale mam też bóle brzucha bardzo podobne do bólów menstruacyjnych. Mam duży apetyt, a z pochwy wydziela mi sie raz przezroczysty sluz, a raz biały. Zawsze przed okresem miałam raczej lekkie plamienia,a kiedy zaczyna boleć mnie brzuch, od razu po tym następowało krwawienie. Pomóżcie bo nie wiem co mam myśleć. Prosze nie pisać mi o udaniu sie do ginekologa wizyte mam juz umówioną. Chciałabym chociaż trochę potwierdzić lub rozwiać swoje wątpliwości.

Gość gość
Kiedy mialas ostatni okres i jak dlugie masz cykle?

Gość kikaaka
Ostatni okres 31 maja, a mój cykl trwa 29-31 dni.