Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze sobą począć?

Polecane posty

Gość gość

Likwidują mi miejsce pracy. Mam rok aby coś znaleźć. Pracowałam przez 10 lat w gimnazjum. Trzeba szukać coś nowego tylko gdzie? Mieszkam w mieście 10 tyś. Najbliższe miasto 60 km.

Gość gość
I żeby nie było pracowałam jako kadrowa.

Gość gość
serio?

Gość gość
Serio.

Gość gość
Podnieść swoje kwalifikacje albo...zmiana miejsca zamieszkania, albo "modlić się" o wygraną w totka.

Gość gość
Przepraszam, że to powiem, ale podejrzewam, iż nie jesteś ani gorszą osobą ani lepszą osobą ode mnie. ZNAJDŹ SOBIE PRACĘ. Ja wiem, że jest łatwiej pracować w jednym miejscu, ale halo tak dobrze nie ma. Ja muszę budować swój sukces na wielu miejscach pracy i przepraszam, że to powiem, ale śmieszą mnie osoby ograniczające się do jednego miejsca pracy. Ja wiem, że tak jest łatwiej, ale świat stoi otworem i wystarczą chęci i kwalifikacje by coś zmienić.

Gość gość
Do Gościa 22:07 Zgadzam się z Tobą tylko że niektórzy są tak przywiązani do obowiązków (rodzice, rodzina, mieszkanie itp) że nie wyobrażają sobie że można inaczej co nie znaczy łatwiej (czasami jest) bo brak wyobraźni u nich nie istnieje.

Gość gość
A więc mam jedynie skończoną chemię. Nie mam uprawnień pedagogicznych. Zresztą kariera nauczyciela nie dla mnie. U nas w okolicy bezrobocie ogromne. Nie ma żadnych zakładów. Jest jeden ale to obóz pracy. W szkole nie powiem źle mi nie było. Miałam swoje biuro, swoje obowiązki. Jak na moje miasto nie było najgorzej. Przepracowałam 10 lat. Teraz mam 35 lat. Ciężko wszystko rzucić i zacząć od nowa. Zapuściłam korzenie.

Gość gość
Załurz prywatne pszetszkole i jórz!