Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy ma dla was znaczenie ilość byłych partnerów seksualnych kobiety?

Polecane posty

Gość gość

czy wiążąc się z kobietą parzycie na to ilu miała przed wami? wolicie dziewice, te które miały tylko jednego partnera seksualnego czy nie ma to dla was znaczenia?

Gość gość
ma znaczenie i to jest kluczowe w związku

Gość gość
ja każdemu chłopakowi zawsze mówiłam, że miałam dwóch przed nim, a prawda jest taka, że miałam, kilkunastu koło 20 Po co ma wiedziec prawdę ?

Gość gość
up

Gość gość
po co upasz temat znajdujący się na pierwszej stronie?

Gość gość
fajnie by też było, jakbyście podawali swój wiek. bo inaczej myśli 16 latek, a inaczej 30 latek ;)

Gość gość
Faceci są wygodni i wolą jak kobieta orientuje się w tym (dlatego dziewica jest spalona), ale nie chcą jakiejś puszczalskiej szmaty, która miała w sobie pół miasta. Nieważne czy dziewica, czy miała 20, to zawsze mówcie facetom, że miałyście kilku w dłuższych związkach i się szanujecie. Wyjątkiem jest oczywiście ułamek procenta populacji, który stanowią prawiczki z kafe szukający dziewicy, która da im dopiero po ślubie, ale na tych troli nie zwracajcie uwagi.

Gość gość
A mój maz mnie nie pytał. Ja tez go nie pytałam. A nawet gdyby to bym się nie przyznała ze z 20:-p zresztą on nie lepszy:-p

Gość gość
tylko dziewica do związku

Gość gość
A co to ma za znaczenie w związku skoro to już przeszłość. Tak samo gdybyś był kucharzem i wpuszczał do swojego baru tylko osoby, które do tej pory nie jadały na mieście. Dobry kucharz nie boi się porównania z konkurencją, wie że dobrze gotuje i klient będzie jadał odtąd tylko u niego. Natomiast taki co to nawet jajecznicy nie umie zrobić najchętniej ugości pątników co to o chlebie i wodzie i nie będą wybrzydzać. Schowaj wasc kompleksy głęboko w kieszeń i nie rób se wstydu podbijaniem własnych postów

Gość gość
powinna być świadoma że nie skończy tylko na jednym związku dlatego nie powinna uprawiać seksu