Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

Jakieś 2 miesiące temu ostatecznie dostałam kosza od faceta. Cały czas dawał mi sprzeczne sygnały, raz był mną zainteresowany a raz nie, gdy wszystko zaczęło się rozkręcać on nagle mnie olał. Cham nie odezwał się do tej pory, teraz bym nawet nie potrafiła mu wybaczyć, bo sprawił mi dużą przykrość - tylko jak o nim zapomnieć? Wiem, że jest skończonym draniem i nie chcę go znać, ale ciągle jest mi smutno i dołuję samą siebie. Nie wiem jak mam pozbyć się przeświadczenia, że każda moja relacja z facetami skończy się tak jak ta...

Gość gość
Wyciągnij wnioski na przyszłość, zastanów się czy to ty źle wybierasz czy z tobą jest coś nie tak, nikt normalny tak po prostu bez powodu nie przestaje się odzywać. Zresztą skoro dawał ci różne sygnały to to już jest bardzo dziwne. Może zwracaj uwagę na normalnych mężczyzn?

Gość gość
tacy faceci sami nie wiedzą czego chcą.. ;) albo chcą czegoś.. nie chcąc godzić się na to, czego chce kobieta.

Gość gość
Moj nie odzywal sie3 mies tez zniknal bez sloea gdy wrocil ja nie chcialam z nim gadac dzis hestesmy razem ja mam ba niego wyje...ne i on mnie goni