Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie po 50tce

Polecane posty

Gość gość
Widocznie masz tylko takie doświadczenia

Gość gość
przy dobrych wiareach 1 1 na miesiac

Gość gość
22.35. słusznie.

Gość gość
Też stosowałem iqman ku zadowoleniu i siebie i żony i nie widzę w tym ani nic dziwnego, zdrożnego czy zboczonego, a seks teraz jest dla nas jeszcze większą przyjemnością

Gość karollllll
ja biorę sildenafil ranbaxy mój znajomy który jest zawodowym kulturystą mi polecił na problemy ze wzwodem... dziala jak trzeba zamawiam sobie na doping-online.com jakby komus potrzebne byly namiary, nie chce mi sie biegac do lekarza co chwile bo patrzyl sie na mnie jak na glupka ze biegalem do niego po recepty co chwilę;/ to chyba normalne że mam ochote na sex?? ;/

Gość gość
Panowie 50+ proszę was te przechwałki ile to razy dziennie potraficie.Mam męża 51 lat bez wspomagania 5 razy w miesiącu i nie mówcie mi że nie mam racji.

Gość gość
są tacy, którzy mają 30 lat i wcale nie mogą, to cecha osobnicza, jak np. łysienie

Gość gość
ja musze codziennie za duzy testosteron albo kobieta albo reka

Gość gość
dupczymy się ciągle jak młode króliki, bierz tego 50 latka i nie nudź już

Gość tomaszD
Czasem mam problem ale rzadko.Kupuję w http://www.sexish.pl/ co trzeba. Czasem filmy mnie tak nagkręcą że żadne wspomagacze nie są potrzebne. Sex min 3razy na tydzień.

Gość gość
Faceci po 50-tce to już "dziadki".

Gość gość
To dlaczego młode suczki oglądają się za dziadkami?

Gość gość
dziadki, może i tak, ale wiedzą co to jest seks ;)

Gość gość
dziś -"to dlaczego młode suczki oglądają się za dziadkami? " XXXXXXXXXX Powody są dwa: pierwszy- dla kasy, drugi- z chęcu "ustawienia się" lub wylansowania ( "dziadek" jest na stanowisku lub jest osobą znaną w swoim środowisku ). dziś -"dziadki, może i tak, ale wiedzą co to jest seks " XXXXXXXXXXX Seks z panem 50 plus bynajmniej mnie nie "kręci" z powodu jego wyglądu: obwisłego ciała i nieświeżego oddechu o brakach w uzębieniu nie wspominając.

Gość gość
dziś czy wspomniałem, że oczekuję chętnych na seks ? mam swoją kobietę, która docenia moje wszelkie starania w tym temacie ! :P p.s. braków w uzębieniu nie posiadam, o nieświeżym oddechu nie wspominając ! i nie każdy 50+ ma "obwisłe ciało" , ale ty pewnie mówisz o tatusiu ? tak mi przykro :P

Gość gość
z seksem jest tak że jednych kręcą panowie po 50ce a innych nosorożce... nie podoba Ci się, nikt Cię nie zmusza... ale nie decyduj za innych...

Gość gość
dziś - jestem w zbliżonym wieku i niestety wolę młodszych mężczyzn. dziś - ależ ja nikogo do niczego nie zmuszam! jak to mówią: "każda potwora znajdzie swojego amatora" a ja dodam od już siebie: każdy potwór jakąś amatorkę znęci jeśli jej udowodni, że ją "zakręci".

Gość gość
dziś dlaczego niestety ? młodzi chłopcy tylko czekają na twoją aprobatę i przyzwolenie :P i powtarzam, nikogo nie mam zamiaru "zanęcać" , ani "zakręcać" !

Gość gość
dziś - nie muszą czekać. W moim życiu już taki jest. i to ten "jeden- jedyny". Jesteśmy po zaręczynach i wiosną przyszłego roku bierzemy ślub. Pozdrawiam.

Gość gość
w takim razie Gratulacje składam, i powodzenia na nowej drodze życia :) również serdecznie pozdrawiam

Gość gość
babciu, do wiosny daleko, możesz nie doczekać.

Gość gość
dziś do wiosny, to i żaden młody człowiek może nie doczekać, nieprawdaż ? czego nikomu nie życzę

Gość gość
dziś - dziękuję i również pozdrawiam.

Gość gość
panowie po piedziesiatce to najlepszy towar jest a nie jak te małolaty co im zaraz k***s wybije żeby jak jakiś tylek zobaczy

Gość gość
U facetow przewaznie problemyzaczynaja sie po czterdziestce, czasem pozniej, czasem wczesniej. Bardzo duzo zalezyod stylu zycia.

Gość gość
mój styl zycia to jest chlanie i walenie a mam 50 plus niestety takie kobiety spotykam tylko by się *****ly masakra już mam dość chyba pujde na emeryture seksualna

Gość gość
I tu też widać w tym temacie, że tutaj sama patologia siedzi.

Gość gość
Tych po 50-tce to już nic i nikt nie wyrwie z patologii.