Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Triki zdradzających mężów

Polecane posty

Gość gość

Mój kochanek został moim kochankiem bo ma straszną żonę. Dzwoni do niego do pracy kilka razy dziennie i myśli że ma wszystko pod kontrolą. Czasem z takim problemem że dość tak dziecko było niegrzeczne i daje małego do słuchawki. Pracujemy razem to niestety muszę tego słuchać. Żeby się spotkać po pracy mój luby kombinuje że miał fuchę, dodatkowe zlecenie. Ja daję mu 50 zł albo stówę jak nam się zejdzie o on jej daje te pieniądze, bo to ona trzyma kasę. Potem mi oddaje jak ją oklamie że mu się coś w samochodzie zepsuło, albo faktycznie ma fuchę. Czasem niby jedzie na zakupy do biedronki albo Lidla a w rzeczywistości rano daje mi kartę, ja robię te zakupy - ha wiem na pamięć jakie serki dla dzieci jaki szampon dla niej i on do mnie wpada na kizi mizi, zakupy w reklamówkachch już zrobione i już. Jestem zła i dobrze z tym.

Gość gość
cwany facecik zrobił z ciebie posłuszną suczkę, która daje za darmo i bez zobowiązań :P Oj baby głupie jesteście :D

Gość gość
nie masz sie czym chwalic :(

Gość gość
Marna prowokacja.

Gość gość
Nie kocham go. Nie jest moim jedynym. Dyma za mnie robotę w pracy jak szef każe nam jechać coś załatwić, nie mogę powiedzieć co, to jedziemy niby razem a ja mówię, misiu... ja bym chciała jeszcze do sklepuuuuu... i on jeździ po firmach sam a ja spędzam czas na mieście jak teraz, poza tym zawsze popiera mnie w pracy.