Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę dać dziecku na imię Jezus lub Mojżesz

Polecane posty

Gość gość

Spodziewam sie dziecka i chcialam mu nadać imie cała nasza rodzina wierzy Boga i chcielibyśmy mieć takie małego Jezuska w domu ?

Gość gość
i will kill you

Gość gość
O Jezu :o chcesz, żeby za każdym razem gdy ktoś tak powie twoje dziecko odwracało się? To jest drażniące.

Gość gość
To jest moje dzieko i jak bede chiała to mu dam na s/k/u/r/w/y/s/y/n i choć by miala wyjechać do Bangladeszu

Gość gość
niestety w Polsce zmieniono prawo na debilne, także możesz nadać mu imię wietnamskie, izraelskie, arabskie itd

Gość gość
Mam znajomą, która chciała nazwać swojego synka "Zero"... Niby od jakiegoś ulubionego bohatera czy coś. Na szczęście mąż wybił jej to z głowy i dzidziuś ma normalne polskie imię :)

Gość gość
daj mu jakieś indiańskie np. szalony koń albo długi wąż

Gość gość
Broń Cię Boże, dać imię Jezus!!! Święte Imię Jezus jest jedno, jedyne i niepowtarzalne. Nikt dotąd nie odwazył się dać swemu dziecku tak na imię. A ty się odważysz? Czym prędzej na rozmowę z jakimś księdzem i do egzorcysty. Imię Mojżesz. Naprawdę???

Obydwa imiona są popularne i często nadawane kiedyś jak i teraz ty nieuku zacofany. W czasach Jezusa żyło wielu Jezusów.

Gość gość
Ja myślę, czy swojemu nie dać na imię Barabasz, czy Judasz :v Mąż się upiera na Brajana, albo Dżona

Tylko kobieta jest w stanie nazwać tak dziecko już byli brajany i inne durne zagraniczne imiona :D