Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że coś nam grozi ?

Polecane posty

Gość gość

Czytałam właśnie na wp co się wyprawia Nie jestem jeszcze w temacie . Ale napiszcie tak szczerze i bez jaj jak myślicie ?

Gość gość
Up jezu czy tu tylko ludzie piszą o jakimś Kostrzynie czy chuj wie jakiej wsi To forum schodzi na psy.

Gość gość
Bo tu same młoty siedzą.

Gość gość
Up

Gość gość
Nie

Gość gość
Przecież tu chodzi tylko o to żebyśmy żyli w strachu, bo bojąc się będziemy potulni, podporządkowani, będziemy się pozwalali nagrywać, inwigilować, a politycy jak raz zostaną nagrani to wielka afera bo jak to ich? A wolność? Nic nam nie grozi, chyba że zaczniemy wierzyć w to, że oni się o nas bardzo troszczą - wtedy jesteśmy już martwi.

Gość gość
Ale chodzi mi o tych dzihadystow ze będzie zamach

Gość gość
Nie będzie, gdyby miał być, poinformowaliby mnie.

Gość gość
przyznali się , że cała flanka wschodnia może powstrzymać atak Rosji tylko przez 30 minut . A nasi sojusznicy z zachodu powiedzieli że nie mają zamiaru umierać za Polskę .

Gość gość
Czyli co . Ale widzieliście juz nam grożą . Co jak będzie jakoś zamach . Samoloty mi latają nad miastem wojskowe :D nie ale tak serio to przecież Teraz dni młodzieży

Gość gość
"A nasi sojusznicy z zachodu powiedzieli że nie mają zamiaru umierać za Polskę ." Nigdy takich zamiarów nie mieli, nie mają i mieć nie będą. Pokazali to w '39 i jeżeli ktokolwiek wierzy, że teraz byłoby inaczej to jest skończonym idiotą. Polacy ZAWSZE skazani byli tylko na siebie; wystarczy poznać historię tego kraju, żeby pozbyć się jakichkolwiek złudzeń. Tylko Polacy zawsze byli takimi idiotami, że umierali za innych na wielu frontach daleko od ojczyzny, no ale widać taki nasz los. A jeżeli chodzi o "zagrożenie terrorystyczne"... Jest ono sterowane i wykorzystywane do stopniowego ograniczania wolności. Tylko i wyłącznie. Już dziś żyjemy w czasach tak permanentnej i totalnej inwigilacji o jakiej Orwellowi się nie śniło nawet. A i Folwark zwierzęcy rozgrywa się na naszych oczach; demokratyczna władza odgrodziła się zasiekami od swoich wyborców. Wystarczy spróbować podejść pod Narodowy, żeby zobaczyć urzeczywistniające się hasło "Wszystkie zwierzęta są równe. Ale niektóre są równiejsze" Czytajcie Orwella (Rok 1984, Folwark zwierzęcy), Huxley'a (Nowy wspaniały świat) - to się właśnie dzieje!!!