Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

penis mojego partnera

Polecane posty

Gość gość

witajcie moje drogie kobitki. Poznałam ostatnio fajnego faceta. Jest z******ty. Czuły dba o mnie. Podczas sexu mysli tylko jak mnie zaspokoic. Ale w tym wszystkim jest cien goryczy. Mimo ze mnie rozgrzeje do białosci podczas wchodzenia we mnie odczuwam ból rozrywania. Poprosiłam go o to aby zmierzył sobie penisa przy mnie i wydzło tak: długość 15.5 cm obwód 15 cm. No i to dla mnie dziwne. Jestem juz po dwóch porodach a w dalszym ciągu wydaje mi się że nie mogę go zmieścić. Czy ze mną jest coś nie tak czy jego penis jest za duży.? Poprzedni mój jedyny partner wydawał mi się " chudszy" tam na dole. Czy to tylko autosugestia czy rzeczywista różnica. Pozdrawiam

Gość gość
kobieto nie strasz mnie, mój penis ma 18 długości i 15 w obwodzie, jestem jeszcze prawiczkiem i nie chciałbym poznać kobiety a potem mieć problem z wejściem w nią

Gość gość
Mój ex miał 18 cm długości i 15 obwodu. Byłam z nim 8 lat i seks był udręką. Teraz jestem z facetem bardzo skromnie "obdarzonym" i wreszcie wiem, co to znaczy seks bez bólu. Spontaniczny i bez obtarć.

Gość gość
Od pol roku jetem z nowym facetem z ktorym umowilam sie tylko na jedna kawe ale wyszlo inaczej i doszlo do czegos wiecej po raz pierwszy od dosc lugiego czasu zostalam przerznieta przez niego bez bulu a to dlatego ze ma normalnej dlugosci i grubosci swoj sprzet, Uwielbam byc przez niego dymana i daje mu kiedy tylko chce,sprawia mi to duza przyjemnosc,

Gość olaokm
Polecam ci skożystac z sex shopu i kupić jakieś fajne żele ja polecam www.sexish.pl kupuję tam zawsze i nigdy jeszcze sie nie zawiodłam

Gość gość
faktycznie gigant.. chyba na pol by mnie rozerwalo. to ja juz wole mniejszego ale sprawniejszego, czasem tylko moj luby wezmie iqman jak ma stresy w pracy i ma problem z erekcja. ale nie widze w tym nic zlego, juz wole takiego niz morderce:P

Gość gość
kobiety mojego ma 18 cm i nic mnie nie boli, myślę, że problem jest w tym, że jesteście suche, mimo że podniecone to jednak suche

Gość gość
małe kuśki się zleciały i udaja kobity

Gość gość
Myślę, że może po prostu powinnaś dokupić jakiś dobry lubrykant, bo może być faktycznie problem z tym na początku. A lubrykant zmniejszy tarcie i tym samym mniej będzie boleć. Polecam poszukać czegos na http://wstydliwie.pl/ bo tam mają spory wybór i są też jakieś nieuczulające jakbyś miała z tym problemy ;)

Gość gość
Zel to dobry pomysł. Polecam durex love connect

Gość gość
Zdecydowanie lubrykant na bazie wody i bedzie OK - 18/15 to jeszcze spokojnie powinno wchodzic....gdyby mial 22/17 to już nie każda przyjmie. Smarować i jazda - będzie dobrze.

Gość gość
no 15 w obwodzie to grubiej niż butelka od mleka :D neidziwo że ci rozpi\e\r\d\a\l\a\ ci\p\kę :P