Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość atena0110

Pierwsza miłość czyli która?

Polecane posty

Gość atena0110

Weź kubek z kawą do ręki, przeczytaj i wypowiedz się :) W moim życiu byłam w trzech związkach. Pierwszym chłopakiem była moja męska wersja - cechy charakteru wręcz identyczne. Mimo, że byliśmy wtedy dzieciakami to bardzo nam na sobie zależało. Nasza sielanka nie trwała długo - po kilku tygodniach zerwaliśmy. Najpierw straciliśmy kontakt, później on znów pisał i sugerował spotkanie, odmawiałam bo nie tęskniłam ale mimo to, gdy widzieliśmy się w klubie to spędzaliśmy tam wieczór w swoim towarzystwie, po prostu dalej między nami była chemia. To było 3 lata temu. Gdy go widzę dalej czuje sentyment i wiem, że nie wyszło nam bo ja podjęłam taką decyzje. Drugi, ekspresowy związek. Nie ma o czym mówić, po prostu pomyłka bez żadnego wpływu na życie. Trzeci, trwający i świadomy Mojego chłopaka poznałam rok temu i dosłownie od chwili poznania się złapaliśmy super kontakt. Wtedy nam nie wyszło, po kilku miesiącach spróbowaliśmy jeszcze raz i wyszło - jest wspaniale. Kocham go - układa nam się bardzo dobrze a nawet z każdym dniem lepiej. Chciałabym dalej tworzyć z nim tak udany związek - to jedna z najważniejszych osób. Jaki jest? Spokojny, nie lubi się kłócić, praktycznie nigdy nie podnosi głosu, ma tłumy znajomych i bardzo chce by wszyscy go polubili. Jest troskliwy, silny i inteligentny...wystarczy - ma wszystkie te cechy których mi czasem brak. Zastanawia mnie tylko jedno: mimo, że obaj diametralnie się od siebie różnili a do każdego "coś" poczułam to co jest zjawiskiem "pierwszej miłości"? związek nr 1 wywoływał we mnie wiele emocji ale nie wiedziałam wtedy co to miłość - byłam bardzo zauroczona. W związku teraźniejszym czuje że wszystko jest tak jak powinno być, wiem czym jest prawdziwe zakochanie. Sentyment do 1 pozostanie na zawsze? Nie mamy kontaktu ale gdy go widze to jednak przypominam sobie stare pozytywne czasy a chciałabym być obojętna. Opiszcie jak było u was, która miłość okazała się pierwszą? a może każda jest jak pierwsza? różnice się przyciągają?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować