Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety do związku,bizmesmen bardzo przystojny

Polecane posty

Gość gość
zawsze mi sie mazyl piekny biznesmen :)

Gość gość
Mi nie zależy abyście ciągnęły ten temat.Piszcie na ten adres: infobiznes@opoczta.pl Zależy mi aby bliżej się poznać.Czekam na wasze wiadomości.

Gość gość
dziś - koleś zrobi casting i wybierze najlepszą z Was a ta "szczęściara" i tak nigdy nie będzie miała pewności czy nie kombinuje w międzyczasie w necie z inną "na boku" he-he.

Gość gość
Jesteś brunetem, czy blondynem? Z jakiego rejonu Polski jesteś?

Gość gość
12:12 Kraków,dłuższe włosy mam.Jestem brunetem.

Gość gość
opowiadaj dalej te bajki a naiwne beda to lykaly, poza tym jak na Ciebie ktoras poleci to tylko na kase ktora podobno masz :D :D :D

Gość gość
coś nie teges ten gościu za bardzo się swoim statusem materialnym obnosi. masz pieniązki to sobie miej i cicho bądź nie afiszuj się tak, bo napewno żadnej wartościowej kobiety w ten sposób nie poznasz.mimo to życzę powodzenia;-)

Gość piąta klepka
żeby napisać prowo choć trochę wciągające trzeba mieć IQ minimum 70

Gość gośćlolka
powinieneś wymienić swoje świetne cechy charakteru osobowości bo tak powierzchownie piszesz tylko kasie i wyglądzie

Gość gość
A po co ma wymieniać cechy charakteru skoro wam wystarczy że biznesmen z kasą ? :D Wystarczy tak napisać a odzew natychmiastowy ale to świadczy o was nie o nim.

Gość gość
a co zazdrościsz mu tego bo tak brzmisz ?:-) wystarczy idiotkom kasa i wygląd

Gość gość
13:10 Jestem czuły,delikatny i romantyczny.Ale mój status materialny to normalne cechy które mogą kobiecie zapewnić dobry byt.Co w tym dziwnego,że piszę o tym co posiadam.Kiedyś mężczyźni uganiali się za mięsem, a teraz za pieniędzmi.Kobieta potrzebuje mężczyzny bogatego aby zapewnił poczucie bezpieczeństwa dla niej i jej dzieci.

Gość gość
"Ale mój status materialny to normalne cechy które mogą kobiecie zapewnić dobry byt." jeśli to normalne to po co się z tym afiszujesz ? "Co w tym dziwnego,że piszę o tym co posiadam." może to wabik a może ściema... nie ma nic dziwnego w tym że tak piszesz, bo na to lecą baby :D i ty dobrze o tym wiesz ;) "Kiedyś mężczyźni uganiali się za mięsem, a teraz za pieniędzmi." w imię czego ja się pytam ? "Kobieta potrzebuje mężczyzny bogatego aby zapewnił poczucie bezpieczeństwa dla niej i jej dzieci." bogaty to nie wszystko... miłości bogactwem nie kupisz... a może jednak ...:D

Gość gośćlolka
czepiasz się,bo autor wymienił fajne cechy osobowości wg mnie

Gość Taki_jeden_964
Kurcze, na kafe takie ideały szukają drugiej połówki.... największą zaletą dla kobiety z wszystkich wymienionych zalet to "bogaty" :)

Gość gość
dziś - taki jak Ty jak zapewni kobiecie byt i "żeby nie musiała pracować i niczego robić"- finał tego będzie taki, że Ty będziesz pracował a ona będzie uganiała się po różnych kosmetyczkach, "salonach piękności" i fitness klubach i zdradzała Cię z "jurnymi byczkami", ktorzy będą mieli dla niej więcej czasu niż Ty- ZAPEWNIAJĄCY BYT I "MATERIALNE BEZPIECZEŃSTWO". Polecam program "Zdrady" na Polsacie- bardzo pouczający! Wlaśnie o takich paniach, które wyszły za mąż za takich "kasiastych jeleni". Pozdrawiam.

Gość gość
BizMesmen..? :P Bizmesy prowadzisz :P

Gość gość
dziś no ale on chce kobiety która doceni jego zaangażowanie i pieniądze, bizmesmen wie co robi ;)

Gość gość
bizmesmen :D

Gość gość
14:18 sory,w pośpiechu pisałem :D

Gość gość
infobiznes@opoczta.pl Piszcie.

Gość gość
Dodam,że przy domu jednorodzinnym jest duży basen.Moja posiadłość jest spora i na pewno Cię zadowoli.Zostałem wychowany w dobrobycie i taką miłością obdarzę moją ukochaną kobietę.

Gość gość
Wiele tracicie,ale wiem co wami kieruje.Tylko i wyłącznie nieufność i brak wiary w to co piszę.Błąd popełniłem pisząc na tym forum ,bo tu przesiadują w większości nastolatki z problemami.Jestem poważnym człowiekiem,więc nie będę zniżał się do takiego poziomu.Potrzebuję kobiety,a nie rozkapryszonej dziewczynki.Straciłem dzisiaj sporo cennego czasu.Więcej nie popełnię tego błędu.

Gość gość
dziś - Są tu też poważne kobiety ale za bardzo synku epatujesz tą '"firmą po tatusiu" i kasą. Myślisz, ze kobietę można KUPIĆ?! Ja poznałam tu naprawdę fajnego, wartościowego faceta ale dużo czasu minęło zanim wszystko mu o sobie powiedziałam ( status zawodowy i kasa ) a znajomość na tym forum zaczęliśmy od zwykłej, niezobowiązującej dyskusji. Nie zrażaj się bo Kafeteria jest fajna i poza małolatami sa tu również ciekawi i wartościowi ludzie. Pisałam tu juz dziś do Ciebie więc nie pozdrawiam ale ŻYCZĘ POWODZENIA.

Gość gość
16:04 Masz całkowitą rację,żadna to miłość gdy pieniądze są wabikiem.Jesteś mądrą kobietą ,dzięki za dobrą radę .Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
dziś - Dzięki! Szkoda, że nie jesteś starszy lub ja - młodsza. Mieszkam niedaleko Ciebie- no cóż- pech! Ale posłuchaj moich rad jak wyżej- na pewno spotkasz fajną dziewczynę- tylko NIE UJAWNIAJ SIĘ DO KOŃCA ( nawet na pierwszej randce ). Mój przyjaciel trochę był w szoku ( nie ma wyksztalcenia i dużo kasy ) ale zniósl to z klasą- naprawdę facet ma klasę i dlatego podbił moje serce choć można rzec, że to "mezalians". Pozdrawiam.

Gość gość
kulturalny bizMesmen hahaha!

Gość gość
Buahaha