Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety do związku,bizmesmen bardzo przystojny

Polecane posty

Gość gość
Dobra kobietki,wychodzę do pracy,dzisiaj mam sporo obowiązków.Mam nadzieję,że znajdę tutaj wartościową kobietę do związku.Pamiętaj,ze mną będziesz miała życie w luksusie,a jeśli będziesz chciała możemy co tydzień jeździć na zagraniczne wycieczki.Ze mną zwiedzisz cały świat :)

Gość gość
ok pakuję się moj ksiarze

Gość gość
Marian przyjaźni się z kolektywnym tworem, którego nazywa tu swoją "przyjaciółką".

Gość gość
ze mną będziesz miała życie w luksusie, X A co poza tym luksusem, możesz z siebie jeszcze dać? Bo wiesz, ja jestem człowiekiem i owszem dach nad głową jest mi potrzebny, jedzenie też, ubrania również, ale jako kobieta, potrzebuje miłości, czułości, zaangażowania w związek, wierności i szczerości. Nie ukrywam również, że chciałabym zostać matką, nie bawią mnie te nowoczesne związki bez ślubu. A Ty jako mężczyzna zamożny, zapewne dużo pracujesz, nie ma Cię ciągle w domu, nie będziesz miał czasu dla swojej kobiety i dziecka, a bez rozmów i Twojego zaangażowania, taki związek długo nie przetrwa.

Gość gość
dziś - Co Ty tu wypisujesz?! Przecież widzisz- patrz 9.19-że to "prowo" jakiegoś chłoptasia- robola, co poszdł na sobotnią fuchę! Żenada kobiety, ze dałyście się na to nabrać. Czy AŻ TYLE W WAS DESPERACJI?!

Gość gość
09:31 Tu autor tematu,piszę z komputera w mojej firmie.Pracuję też w soboty ponieważ jestem dyrektorem i mam całą firmę na głowie.Sporo mam obowiązków,ale w moim związku znajdzie się czas na rozmowy i wspólne chwile.To nie jest prowokacja,jestem poważnym człowiekiem.

Gość gość
Mercedes jest w leasingu, dom obciążony hipotecznie do kwoty 700.000 zł a zamiast prezesem jestem niższym rangą specjalistą. Temat prowokacja- dość słaba zresztą.

Gość gość
10:19 Widzę,że błąd popełniłem zakładając ten temat...

Gość gość
dziś - Spadaj "chłopczyku"!

Gość gość
Słaba fabuła tego badziewia.

Gość gość
10:22 Jestem z dużego miasta,mam 30 lat i ciężko pracowałem aby osiągnąć mój status społeczny.Moja firma rozwija się prężnie od wielu lat więc mam wszystko oprócz kobiety.Twoje niedowierzanie mnie nie obchodzi,na pewno znajdzie się tu kobieta poważna i wartościowa która otrzyma ode mnie wsparcie psychiczne i materialne.Duże oferuję ponieważ chcę aby moja partnerka była szczęśliwa.

Gość gość
taaak jasne :D:D

Gość gość
Nic nie masz do zaoferowania tak naprawdę, bo gdyby tak było już byś miał rodzinę. A ty albo nie lubisz kobiet albo szukasz św. grala.

Gość gość
10:29 Posłuchaj.Mam wszystko,jestem bogaty i wykształcony,mam dom i samochód.Niczego materialnie mi nie brakuje,ale to wszystko szczęścia nie daje.Człowiek potrzebuje żyć dla kogoś,nikt nie jest samowystarczalny.Rozumiesz o co mi chodzi?

Gość gość
10:30 Za dużo przez te lata pracowałem...poświęciłem się pracy totalnie i dlatego nie mam jeszcze rodziny.

Gość gość
Ja chętnie Cie poznam jeśli chcesz. Jestem w nieszczęśliwym związku aktualnie.... Który wisi na skraju... Jestem nieszczęśliwa i chciałabym to zmienić. Potrzebuje wsparcia i poświecenia uwagi bo tego nie mogłam otrzymać od partnera...

Gość gość
Rozgarnięty facet co doszedł do czegoś sam jest na tyle inteligentny by mieć kobietę nie tylko do bzykania.

Gość gość
10:36 Dobrze,napisz adres email.Chciałbym Cię bliżej poznać.

Gość gość
dziś - jasli masz 30 lat, to o czym Ty piszesz, że "przez te wszystkie lata" ciężko pracowałeś i kształciłeś się?! Ci wysoko wykształceni to w oklicach 30-tki to dopiero karierę zaczynają a "robol" do 30- tki to się na pewno żadnego majątku nie dorobi. Chyba, że ten Twój dom i samochód to na "tatusia i mamusię" w papierach stoi. O, to co innego! Pozdrawiam.

Gość gość
Podaj proszę meila

Gość gość
10:41 To firma rodzinna.Ojciec mój był dyrektorem,później wszystko mi przekazał.Pięć lat po studiach to kawał czasu,zwłaszcza pracować po 15 godzin dziennie.Ale wystarczy tego pracoholizmu.Wreszcie zmądrzałem.

Gość gość
gośćdziś Rozgarnięty facet co doszedł do czegoś sam jest na tyle inteligentny by mieć kobietę nie tylko do bzykania. xxx Dokładnie tak. To jakiś potłuczony desperat albo "prowo" nudzącego się na wakacjach małolata! Żenada tylko, że kobiety "idą w to" jak w dym. Żenada!

Gość gość
infobiznes@opoczta.pl

Gość gość
10-51 ha ha ah ale ściema

Gość gość
dziś -a więc jednak "tatuś"! Cóż, ja dobrze znam życie. A kasę mam swoją i Twojej ani Twojego Tatusia nie potrzebuję- dom też mam i to swój własny- bez "mamusi i tatusia" na horyzoncie synku. Ale dziewczyny nie rezygnujcie, bo "chłoptaś" mocno zdesperowany jest i gotowy wziąć w ramiona nawet tę z 10.36. ŻENADA!

Gość gość
10:56 Coś widzę,że masz kompleksy i jesteś arogancka.Takie jak Ty kobiety nie warte są mojej uwagi.

Gość gość
dziś - nie mam kompleksów mój Panie tylko jestem sporo starsza od Ciebie i trochę znam życie. Taka ze mnie samotna "kobieta sukcesu". Poznałam tu zresztą parę miesięcy temu na kafeterii faceta i na razie znajomość fajnie się układa- CZEGO I TOBIE ŻYCZĘ. P.S. Gdyby było coś na rzeczy i poznasz tu kogoś- nie zapomnij o "intercyzie", bo potem kłopoty mogą być. Pozdrawiam. P.S. Gdybym była trochę młodsza lub Ty trochę starszy to moglibyśmy sie poznać. Miałbyś przynajmniej pewność, że nie "lecę na Twoją kasę". Może spotkamy się przypadkiem na jednej z atrakcyjnych wycieczek a póki co pozdrawiam i ŻUCZĘ POWODZENIA.

Gość gość
Nie rozumiem w czym macie problem? Nie chcecie, to nie odpowiadajcie na ten temat i po sprawie. Szukanie drugiej połówki, nawet tutaj może okazać się strzałem w 10, sama poznałam na kafeterii kilka naprawdę mądrych i wartościowych ludzi.

Gość gość
Ten temat był założony w celu wyśmiewania się z kobiet i robienia z nich materialistek. Taka prawda, tyle że nie wyszła autorowi prowokacja, bo żadna nie nabrała się na jego urok osobisty, mercedesa i dom. 30 letni facet jedżący sedanem to dla nie podstarzały tatusiek.

Gość gość
dziś - Ja poznałam jedną wartościowa osobę a reszta- szkoda mówić!