Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposób na sine i podkrążone oczy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 17 lat i mam ogromny problem z moimi oczami od kiedy pamietam mialem podkrazone i sine oczy i moze macie na to jakies sposoby ?

Gość gość
przyłączam się do pytania kto może pomóc?

Gość gość
Warto zgłosić się na konsultację do specjalisty medycyny estetycznej - najlepiej dermatologa. Polecam dr Macieja Krajewskiego. Na takie przypadłości świetnie sprawdza się infuzja tlenowa, karboksyterapia, mezoterapia. Bardzo fajne zabiegi sa z falami radiowymi. Lekarz zdecyduje który zabieg bedzie najlepszy.

Gość gość
cos z nerkami albo wątrobą masz, musisz zmienic diete, nie jeśc czegos, ale nie wiem dokladnie, poszukaj w necie, może za duzo soli albo cukru? chociaz nie... chyba nabiału za dużo, od nabialu sie robia wory i cienie pod oczami. Duzo jesz jogurtow i pijesz mleko? tutaj moze byc pies pogrzebany.

Gość gość
W wellderm jest bardzo fajny zabieg redukcji cieni pod oczami – nazywa się Teosyal Redensity II. To specjalny wypełniacz na bazie kwasu hialuronowego do likwidacji cieni pod oczami. Zabieg trwa ok 15 minut - więc bardzo krótko. Preparat jest podany za pomocą iniekcji w miejsce zasinienia i wypełnia zapadnięcia pod oczami. Delikatna okolica pod oczami zostaje wypełniona w jednolity sposób, dzięki czemu cienie i zapadnięcia znikają, twarz odzyskuje młodzieńcze spojrzenie.

Gość gość
W sumie jest sporo zabiegów na okolice oczu - laser frakcyjny CO2, mezoterapia iniekcyjna, osocze bogatopłytkowe, derma rollery medyczne, toksyna botulinowa i kwas hialuronowy. Dobrze, żeby lekarz medycyny estetycznej wybrał zabieg odpowiedni właśnie dla ciebie. Ja mam miejsce, które warto polecić - na Bemowie (Bolkowska 2a).

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś udać się na jakieś konsultacje. Może tak jak ktoś napisał, do dr Macieja Krajewskiego?