Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

związek z prostytutką

Polecane posty

Gość LV

od pół roku,właściwie 7 miesięcy mam faceta...wcześniej nie byłam w żadnym związku długo bo aż z 3 lata przeszło...niestety prostytuuje się,przed związkiem to robiłam,mój facet tego nie akceptuje ale ze względu na trudna sytuację finansową i problemy z uzależnieniami to zdecydowaliśmy razem,że jeszcze przez jakiś czas będę tak zarabiać. niedawno jeden nasz znajomy dowiedzial się co robię i nazwał mojego faceta alfonsem,co uwazam,że jest niesłuszne bo kasy mi nie zabiera,nie lubi o tym gadac,jedyne co to mnie odwozi,ale zaczęłam się przez to zastanawiać czy nasz związek w ogóle ma sens i szanse na dluzej...

Gość gość
Chcialbym sie zwiazac z prostytutka

Gość LV
gość 20:18 dlaczego?

Gość gość
bo takie kobiety są bardziej po układane, miłe, wartościowe i rozumiem dlaczego oddają się za pieniądze. To bez znaczenia czy była prostytutką czy była uprawiała seks w związkach.

Gość LV
myślicie że nasz związek przetrwa?

Gość gość
ile bierzesz za minete

Gość LV
tyle co za godzinę/spotkanie.

Gość gość
myślę, że dobrana z was para

Gość gość
LV dziś przed seksem prysznic i po seksie ? jest wliczone w 1h

Gość gość
oo dawno Cie nie bylo LV fajnie, ze masz faceta, szkoda ze milosc nie pomogla w wyjsciu z nałogów ale moze z czasem sie uda...

Gość LV
gość 00:51 dzięki,chociaz wiesz,to tez cpun i alkoholik praktycznie taki sam jak ja,nie wiem czy dobrze zrobilam będąc z nim i coraz częściej o tym myślę,że nas związek to jednak coraz bardziej się sypie przez to wszystko. no i bycie prostytutką w związku wcale nie jest latwe.

Gość gość
zwiazki miedzy narkomanami nie istnieją, to tylko układy ćpalnicze czy ty nie jestes dla niego wylacznie zrodlem kasy na dragi?

Gość LV
nie jestem,on też zarabia,trochę mniej ode mnie ale jednak i jest to normalna uczciwa praca...no i sami przez obecną sytuację zdecydowaliśmy,że ja jeszcze będę tak zarabiala a jak wyjdziemy na prostą to z tym kończę...raz już byłam w związku w którym czerpano ze mnie korzyści i dlatego mogę powiedzieć,że to tym razem nie jest tak,potrafię to odroznic.