Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie spotkałem normalnej kobiety!!!

Polecane posty

Gość gość

Każda miała jakieś zaburzenie narcystyczne, chore wymagania oczekując niewiarygodnie przystojnego faceta. Sprawdziłem ponad 400 dziewczyn w ciągu 5 lat i okazuje się że żadna nie nadaje się do związku.

Gość gość
400 dziewczyn i wszystkie złe? to chyba z tobą jest coś nie tak.

Gość gość
gość dziś Tak wszystkie złe każda mimo, że nie wyglądała na takim poziomie miały niewyobrażalne oczekiwania piekna twarz typowego ideału/modela, sylwetka, licówki, żeby miał auto za minimum 150 000zł.

Gość gość
Ja przez dwa lata spotkałam się z kilkoma mężczyznami i uwierz,spotkanie "normalnego" graniczy z cudem.

Gość Dzulietta777
Ja szukałam miłości , uwagi , zrozumienia i też zle trafiałam , auto mnie nie interesuje mam swoje , a jesli chodzi o przystojnego faceta to bez przesady , mężczyzna powinien być czuły , wierny , troskliwy .. ale nie musi brać udziału w Top Model . Wydaje mi się że po prostu jeszcze nie trafiłeś na tą odpowiednią

Gość gość
Dzulietta777 dziś Szukałem normalnej dziewczyny która będzie uczuciowa, trochę romantyczna, wierna, troskliwa. Nie chciałem modelki z dużym biustym czy tyłkiem bo dla mnie może nie mieć nawet wcale biustu i tak bym ją pokochał.

Gość gość
ja taka jestem oddana uczuciowa o troskliwa i żaden tego nie docenił,ciągły proces dojrzewania ,więc już dla mnie nie istniejecie

Gość gość
Ciekawe jak ci sie udalo POZNAC nowa dziewczyne co dwa-trzy dni? Poznac, czyli wiedziec co mysli, jakie ma poglady, itd.

Gość gość
gość dziś Ja tak samo i co nigdy w związku nie byłem gość dziś Sprawdziłem dokładnie wszystkie panienki korzystałem z czatów, gg, portali randkowych, real robiłem prowokacje żeby sprawdzić czy faktycznie kobiety chcą tych modeli i okazuje się że każda chce przystojniaka a przecietnego mają gdzieś :)

Gość gość
Nie które kobiety widzą sercem a nie oczami. Po prostu nie trafiłeś na właściwą kobietę. Uważam że jest wiele ważniejszych rzeczy niż wygląd. Liczy się że facet jest miły, ma dobre serce, jest troskliwy, interesujący ( ma pasję, hobby), ma poczucie humoru i itd. Wygląd to nie wszystko a z biegiem lat uroda przemija.Kocha się nie tylko wygląd a całokształt człowieka. Uważam że nie ma brzydkich ludzi. Każdy jest na swój sposób piękny lub ma w sobie coś pięknego. Czasem wystarczy mieć np.piękną duszę.

Gość gość
A ile macie lat?

Gość gość
20

Gość gość
widocznie cos z tobą nie teges!:P

Gość gość
gość dziś nie 20 tylko 27 :)

Gość gość
"Sprawdziłem ponad 400 dziewczyn w ciągu 5 lat " 1 pytanie: jak je sprawdzałeś? jakieś testy psychologiczne? 2 pytanie: tylko 400 przez 5 lat? Czemu tak skromnie? 3 pytanie: szukasz jednej jedynej, a gdy ją znajdziesz to przestaniesz szukać tej lepszej od niej? 4 pytanie: tak z ciekawości, na te 400 dziewczyny (o ile za dużo 0 nie dodałeś) ile z tych dziewczyn Cię pocałowało? TYLKO SZCZERZE !

Gość gość
miało być 4,ale dla szpanu dodał 0 i wyszło 40, spodobało mu się to i dodał kolejne 0 i tak właśnie wyszo 400 :-) gimbaza i tyle :-)

Gość gość
gość dziś trafiłeś bo poszedł już spać gimcieć :-)

Gość gość
spotkałeś ale pewnie przegapiłeś szansę nie zauważając "jej "

Gość gość
jak niby miał taki obrót to jak mógł zauważyć tą jedną? jednym słowem d****asz i tyle

Gość gość
gość dziś tyle sprawdziłem czyli ponad 400 dziewczyn to nie jest tak trudno każdą po sprawdzać. gość wczoraj 1. Przeprowadziłem prowokacje pokazujac jak sie jaraja tylko modelami a przecietniaków mają gdzieś, wywnioskowałem po pisaniu czego oczekują i pisały w stylu "na co mi przecietny do związku" 2 pytanie: tylko 400 przez 5 lat? Na czacie, portalach randkowych, real to nie problem sprawdzić tyle kobiet. 3, Oczywiście nigdy bym nie zdradził 4. Zero! bo jak wiadomo jak oczekują modela to jak mają cie pocałować? Nie trzeba być zbyt inteligetny żeby tego nie zauważyć i jakie mają oczekiwania kobiety. Pierwszy lepszy portal zdjecie modela, przecietniak i zobacz ktory bedzie mial szanse. Nawet jakbyś był cudowny z charakteru!

Gość gość
Męska PIZ*DA Z CIEBIE I TYLE. przez 5 lat niby 400 Lasek poderwanych , i 0 pocałunków!!! przestań siedzieć na czasach itp tylko wyjdź w miasto do ludzi lub idź do burdelu bo od tego trzepania kuca w głowie Ci się już przewraca

Gość gość
to podobnie jak u mnie, przez 10 lat zagadałem do około 2tys. dziewczyn - żadna miała nic do zaoferowania, no troche sexkamerek, ale nic wiecej.

Gość SexMaszyna
gość dziś ja pier*dole co z was za ciotki, codziennie obracam inną, policzcie sobie sami ile przez ostatnie 4 lata tego towaru było dodam że z każdą sex jest zupełnie inny i czasami bardziej lub mniej ciekawy. A tajemnica na takie życie jest banalnie prosta...

Gość gość
01:21 bo ty płacisz za wejscia, stawiasz drinki, bajerujesz

Gość SexMaszyna
gość dziś a Ty jak tam piz*da siedzisz w domu przed monitorem i se trzepiesz kuca swego zamiast iść w miasto i z kuca zrobić (na początek może źrebaka) by zaś z czasem i doświadczeniem zamienić go w ogiera :-) bo płacę za wejścia? gdzie, do kawiarni? każde miejsce jest dobre na podryw, tylko takie ciamajdy siedzą w domu i dochodzą na xxx stronkach.

Gość gość
mieszkasz w mieście czy na wsi?

Gość gość
w mieście

Gość SexMaszyna
na wsi to jeszcze bym może zrozumiał, jakieś zad***e gdzie kury w kaskach chodzą,a psy d****i szczekają, ale mieszkając w mieście... wystarczy że wyjdziesz do żabki po zakupy i o ile za kasą nie ma ropuchy tylko żabcia to wystarczy zagadać , poprosić o numer i już jest twoja. mam cie uczyć jak się zarywa laski?

Gość gość
miasto miastem, ale na wsi też mówią że jadą do miasta czyli do takiego wiejskiego sklepu w centrum wsi :-) gość serwisu tak szybko nie podsmażona jak kaski nie odłoży na panią do towarzystwa :-)