Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż nazwał nasze nienarodzone dziecko gnojem

Polecane posty

Gość gość

wczoraj w sklepie wepchała się przede mnie starsza pani z wielkim wozkiem zakupow (ja jestem w 9 miesiacu i mialam tylko 3 sery ze sobą do kupienia), w domu opowiedzialam o tym mężowi i narzekałam ze jest mi przykro. Dziś w Rossmannie gdzie niby jest program pierwszenstwa dla ciezarnych tez nikt nie ustapil. Ekspedient to olał. Czesto w ciazy mi ustępują ale czasami są takie sytuacje jak opisane. Wyżaliłam się o tym męzowi a on mi powiedział ze ma dosyc, "niech ten gnoj juz wyjdzie ibedzie św.spokój bo codziennie slysze temat o kolejkach". nie mam pojecia dlaczego tak na mnie naskoczyl ale jestem w szoku i zwątpiłam we wszystko.... kompletnie mnie nie rozumie. Normalnie on nie jest taki ale to co powiedzial mnie ścięło

Gość gość
hahaahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahhaahahhahaahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahhaahahhahaahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahhaahahhahaahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahhaahahhahaahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahhaahahhahaahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahhaahahhahaahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahhaahah w 9 miechu to ty się kobieto z chaty nie powinnaś ruszać, bo guwniak wypłynie

Gość gość
bo się stresuje i boi jak to będzie,bo już slyszal ze dom zmmienia się w piekiełko,to stres dla chlopa dlatego tak powiedzial

Gość gość
22:29 odezwał sie gówniak któremu mózg wypłynął

Gość gość
Mąż to kawał chama. Uświadom go, że jak "gnój" wyjdzie to się dopiero zacznie i lepiej niech się przygotuje na niezły Sajgon bo sama nie będziesz się przy dziecku zabijać!

Gość gość
oj będzie ciężko ,ty go namawialas na pewno na dziecko

Gość gość
22:34 wlasnie ze nie musialam go specjalnie namawiac.

Gość gość
22:34 usprawiedliwiasz jej męża chama? mógł sie znie godzić, nikt mu pistoletu do łba chyba nie przystawiał?? a takie rzeczy przed ślubem sie ustala wiec chyba wiedział jakie poglądy ma żona. kolejna obronczyni chamów

Gość gość
Widać mąż ma już dosyć twojego ciągłego jojczenia, i mu się wcale nie dziwię.

Gość gość
Autorko przygotuj sie na podobne akcje w przyszłości. Ja już wiem że mojemu nie mam się co nigdy na nic żalić bo nie zrozumie a jeszcze będzie atakować, może nie było u mnie konkretnie takich akcji jak ty przedstawiłaś ale dziesiątki jeśli nie setki innych też w sposób ciężki obrzydliwych i ja straciłam już dawno temu wiarę w miłość, brzmi to słowo już jakoś tanio i groteskowo jak w zafałszowanej reklamie. Wszystkie ideały z młodości okazały sie idiotyzmami. Najgorsze że najwspanialszego okresu w życiu nikt i nic już mi nie zwróci

Gość gość
22:37 bo jesteś typową harpią, kobietą która jest wilkiem kobiecie. Takie jak ty włażą w d..pę facetom, traktując ich jak półbgów, kobiet nie rozumieją, nie umieją się wczuc w ich samopoczucie ktore w ciazy czesto jest słabe, czesto sie ma doły i wahania nastrojów. Ty jestes taka ze jakby chlop babie wpier...olił o bys jeszcze owiedziala ze a racje. usprawiedliwiasz jego chamstwo, nie widzisz jak chamsko sie odnosi do niej i dziecka? przez takie jak ty kobiety maja prze...j****e

Gość gość
A tam, skoro facet "normalnie nie jest taki" to bez powodu nie naskoczył. Zamiast żalić się tutaj, zastanów się czy nie irytujesz swoim zachowaniem.

Gość gość
22:43 dobry mąż jest od łagodzenia nastrojów kobiety w ciązy i przymykania na nich oko JAK DUPA OD SRANIA. jak tego nie rozumie to prosta świnia

Gość gość
a jaki twoim zdaniem miał powód? Ciebie by nie wk******ilo jakby ci się ludzie wryli do kolejki przed ciebie w ciazy, ostentacyjnie i chamsko? to po prostu jest przykre... a jak zdarza sie czesto to co,zona nie ma prawa mezowi powiedziec nic?

Gość gość
Cokolwiek by żona nie zrobiła, mąż nie ma prawa własnego dziecka nazwać gnojem... kobiety za kogo wy wychodzicie, chamów, prostaków jakiś, wyzywają was, dzieci, to nie do pomyślenia dla mnie... Mój mąż przez 6 lat małżeństwa nigdy mnie nie wyzwał, nie powiedział spier... itp, a tu czytam, że w niektórych związkach to na porządku dzienny...

Gość gość
gość dziś A tam, skoro facet "normalnie nie jest taki" to bez powodu nie naskoczył. Zamiast żalić się tutaj, zastanów się czy nie irytujesz swoim zachowaniem. x Pewnie, cham zawsze znajdzie powód, później jej przypier... "bo zupa była za słona..."

Gość gość
22:51 u nas to nie jest na porządku dziennym. Ale zdarzyło się kilka razy i bardzo bolało - ale wtedy przynajmniej wiem że naprawde byłam na maksa zdenerwowana i mu nerwy puscily a dziś nic takiego nie było, bylam caly dizen normalna, mila, to on ma muchy w nosie i teraz boli 100 razy bardziej bo raz że cały dzien było ok i nic złego nie robiłam, nie mówiłam, a dwa że to o niewinnym dziecku :(

Gość gość
bo on tego "niewinnego" dziecka nie chce - ślepa jestes, ze tego nie widzisz?

Gość gość
ja przy 1 ciąży krępowałam się stawać bez kolejki, ale przy drugiej od razu idę do kasy, nawet nie pytam czy mogę, nie zerkam jakie mają ludzie miny, no chyba że mam przed sobą 2 osoby.

Gość gość
Jak NIE CHCE? na siłę go nikt nie zmuszał do rozpłodu

Gość gość
bo ciąża to nie choroba, tylko teraz straszny cyrk się z tego robi i ciężarne tak się obrzydliwie zachowują, że nawet najbliższa rodzina nie może wytrzymać. Jak źle się czuje to do szpitala, na patologię ciąży, a nie byczy się na chorobowym i wymyśla problemy, dręczy rodziców, męża, teściów i upierdza się wszystkim glutami z USG, na fb,gdziekolwiek i sama się prosi o chamstwo i hejty, przykre

Gość gość
wiesz, we współczesnym świcie seks nie musi się równać rozród seks - tak, rozród - nie. On nie chce dziecka.

Gość gość
A może nazwał go gojem a nie gnojem? Albo gejem? Albo... nie ja już może skończę.

Gość gość
Mąż ma dość twojego zachowania w ciąży.narzekasz że ci przykro ze ktoś tam cię nie przepuscil za każdym razem.on chciał by cię dawna,taką jak byłaś a nie tylko dziecko dziecko i dziecko.tym samym zapowiada się niezłe piekło po narodzinach.mąż cię nie szanuje i tak już zostanie.ty masz skłonności to zalenia się a uwierz ich sporo będzie po urodzeniu ból porodowy, nieprzespane noce i wieczny stres o dziecko.nie twierdzę że nie masz prawa się gorzej czuć,ja jestem po dwóch ciazach i nigdy mnie nigdy nie przepuscil w kolejce i jakoś mnie to nie bolało.

Gość gość
Ja bym zjeb/ała starą babę w sklepie. Jak mi ktoś robi taka akcje i wpycha się przede mnie to pytam czy jestem przeźroczysta albo taka mała że mnie nie widać. A jak mężowi dziennie biadolisz o kolejkach to się w tej złości na dziecku wyżywa,

Gość gość
nie dziwię się twojemu mężowi. ode mnie byś też parę słów usłyszała. zachowujeaż się tragicznie i facet już nie wytrzymał. tak facet jak dopa od srania od łagodzenia humor ów ciężarnej :O wam już całkiem rzuca się na łby? kobieta jest człowiekiem nie tylko żona i matka-tak Wam na tym zależy, ale facet ma być niania ciężarnej żony, broń Boże żeby był człowiekiem i powiedział co myśli. autorko jesteś roszczeniowa pipa. masz być traktowana jak księżniczka bo jesteś w ciąży! ale co najlepsze skoro już takiego traktowania oczekujesz to je egzekwuj! a nie jak ciele stoisz. gdybyś tej babcie co się w pakowala coś powiedziała zamiast wylewać frustrację na męża to on by nie miał Cię dość. bo jojczysz i się zapisz ale sama sprawy załatwić nie umiesz.

Gość gość
Chyba oboje przesadzili w spr.tych kolejek. Moze autorka zwyczajnie opowiada mu co tam u niej w ciagu dnia sie zdarzylo,normalne to,tak prawidlowo winny funkcjonowac zwiazki. A jemu jesli to nie pasuje to niech jej powie,ze ma w nosie jej sprawy,przeciez wraca z pracy zmeczony,itd,itp,musi odpocac a ona mu sie zwierza no tez coś?!!!!!!! Walniecie takim tekste, musialo jej sprawic przykrosc i zalatuje tu trochę przyszlą samotnoscia malżenśką,tak wyczuwam.

Gość gość
Osoby które tutaj bronią tego męża autorki który - delikatnie mówiąc - jest strasznie chamski i zimny, widać wyraźnie ze nie lubią kobiet a facetów mają za bogów i to dzięki takim ludziom kobiety mają przewalone. Najgorszy brak wsparcia od drugiej kobiety.

Gość gość
Wsparcie nie powinno byc lukrowane lub falszywe,to na marginesie tematu. Facet-pan mąż chamski,nie raz bedzie gorzej,to pewne.

Gość gość
Współczuje Tobie,ale wy kobiety wybieracie sobie takich aroganckich i chamskich facetów.Skoro teraz tak się do Ciebie wulgarnie odzywa to w przyszłości będzie jeszcze gorzej.