Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY BEZ ZAHAMOWAŃ

Polecane posty

Gość gość

Też was ciekawią takie kobiety, które bardzo szybko znajdują nowych partnerów? Uwodzą kogo chcą? Chodzi mi o takie które maja inicjatywę i idą jak burza przez świat damsko męski. Tutaj nie chodzi o urodę tyko postawę zyciową. Mają w życiu z 15 narzeczonych, czterech mężów. Urodzą dziecko szefowi a potem zakręcą się w okół kogoś innego. Nie potępiam nikogo. Mnie to tylko ciekawi to wszystko, ich psychika. Zwłaszcza, że ja czasem się wstydzę odwzajemnić spojrzenie.

Gość gość
Możesz się wstydzić tylko swojej nieśmiałości.

Gość gość
i chcę zaznaczyć, że ja wcale ich nie podziwiam, tylko się zastanawiam dlaczego takie są

Gość gość
poprostu są szmatami.znałem kilka takich.jedną z nich potrafiła przelizac sie na dysko z 3 kolesiami i 4 wziąć na chatę.bardzo ładna była ale brzydzilem sie że syfa może mieć. inna byla brzydka jak dorota welman i na imprezie zrobiła laske w kiblu mojemu kumplowi a potem leżała sie z jakimś gościem.ciekawe czy poczuł smak mojego ziomka.

Gość gość
lizala miało być

Gość gość
Pod maską pewnych siebie, wyuzdanych, perwersyjnych, tajemniczych, mrocznych, kipiących seksualnością, zmysłowością "famfatal" kryją się kobiety, które w dzieciństwie nie zaznały miłości, troski, bezpieczeństwa, dobra i innych uczuć wyższych. Brak rodziców lub niepełna rodzina powodują głód emocjonalno-uczuciowy. Miłość jest, dla takich kobiet, pojęciem, które nie ma nic wspólnego z wyżej wymienionymi cechami. One nie mają poglądu na to, co robią, mają zachwianą psychikę i uczuciowość. Myślą, że to, co robią, jest prawidłowe. Wszystkiemu winne jest dzieciństwo. To okres, w którym buduje się "kręgosłup" człowieka. Jeśli będzie miało złe wzorce, to będzie je powielać dalej. Zresztą, to dotyczy nie tylko kobiet. Szczęśliwa, spełniona, empatyczna, inteligentna i dobra osoba nie wejdzie w tego typu układy, burząc wszystko, co ma ład i sens. To jest, pewnego rodzaju, niewiedza i złośliwość z jej strony. Takie uważanie, że rodzinne gniazdo jest nudne, trzeba je rozbić, skoro samemu się tego nie dostało w swym życiu.