Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do debila co spamuje african mango

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem dlaczego marnujesz tutaj czas, owszem przebywają tutaj kretyni ale ludzie nie są aż tak głupi żeby wierzyć w tego typu historyjki "jadłam regularnie, schudłam 10kg spacerując z psem wieczorem " XD jakim trzeba być w ogóle debilem żeby wpaść na coś takiego :D gdybyś miał mózg to byś wiedział że aby schudnąć trzeba wprowadzić w życie kilka rzeczy i przede wszystkim poznać swój organizm. Więc jak juz masz pisać historyjki to napisz coś prawdopodobnego bo spalić tłuszcz można siedząc w domu ale trzeba do tego brać winstrol, clenbuterol albo inne sterydy. Masakra.

Gość gość
głupia kurfa , akwizytorka diet i diewtetyczek cud się wydziela. różni są l;udzie i różne mają przyczyny otyłości i sposoby i predyspozycje by schudnąć. więc won!

Gość gość
african mango typowy przyklad jak zarobic osoby zdesperowane. zreszta na odchudzaniu jak na krzywdzie ludzkiej najlepiej sie zarabia.

Gość gość
Można być zdesperowanym ale nie rozumiem ludzi którzy nie znają podstaw i chcą się bawić w jakieś diety, GŁODÓWKI, suplementy. Jak ja widzę popularne diety które są robione po to żeby zarobić to mi się nóż w kieszeni otwiera, przecież takim "odchudzaniem" niszczy się organizm i zaburza gospodarkę hormonalną. Nawet nie chodzi o to że trzeba wywalić kasę na dietetyka, tacy też się czasem nie znają byle kasa się zgadzała a wystarczy przeczytać jedną książkę, nie od dietetyka, najnormalniejszą książkę związaną z procesem spalania tłuszczu, odkładania, funkcjonowania organizmu.