Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w tym wieku słuchać serca czy rozumu

Polecane posty

Gość gość

Jestem w totalnej kropce bo obecnie jestem z facetem który ma swoje wady ale też dowiedziałam się że waha się co do dzieci w przyszłości poza tym jest skąpy woli kumpli nie bardzo sprząta w domu ale ja mimo tego GP kocham jest to coś między nami ta iskra. Jest też kolega no idealny materiał na męża ojca jest czysty ułożony bardzo zaradny ma dwie prace dziewczynę obsypuje czekoladkami kupuje rzeczy a mój nigdy tylko ze ja nie czuje do niego tego co do mojego faceta . I tu się zaczyna problem bo wiem ze czasami trzeba myśleć rozsądniej zwlaszcza po 30 tce . Wiem ze ten by mi i mojemu dziecku przychylił nieba a ten z którym jestem nie chce rodziny i ma swoje wady. Co mam robić co jest ważne czy iść za rozumem i tym ze miłość z czasem przyjdzie czy pozostać z tym którego się kocha i żyć w niepewnej przyszlosci

Gość gość
Zapomniałam powiedzieć ze ten kolega się kocha we mnie od 2 lat

Gość gość
co to GP?

Gość gość
Znajdz trzeciego

Gość gość
moto GP. tez lubilam pograc

Gość gość
To literówka miało być " go"

Gość gość
A ktory jest lepszy w lozku?

Gość gość
Kolega jest tylko kolega nic z nim nigdy nie robiłam nie będę zdradzać mojego faceta niestety ale go kocham nie chce nawet spojrzeć na innego. Ale wiem ze życie miałabym lepsze z tym kolega tylko ze ja nic do niego nie czuje

Gość gość
Jak nie czujesz to nie dobrze. Ale seksu mozesz sorobowac I moze to ciebie troche rozbudzi

Gość gość
no seksu zawsze warto sprobowac :_

Gość gość
Jakiego sexu o czym wy mówicie nie mam ochoty z nim sypać nie jestem pierwsza lepsza !

Gość gość
serca a jego wychowasz

Gość gość
miłość ci minie do pierwszego jak przyjdzie szare życie, wybrałabym drugiego

Gość gość
Jesteś pierwsza lepsza bo zakładasz ze pójdziesz z tamtym w cug . Nie pchaj sie w żaden układ bo to tak należy nazwać. Tego z którym jesteś wywal , moze faceta to otrzeźwi, zrozumie ze jesteś najważniejsza, jezeli nie to już masz odpowiedz jaki jest twój obecny związek i ile jest wart. Z tym drugim możesz nadal sie przyjaźnić ale po co od razu sie wiązać.daj sobie szanse na miłość wzajemna z kimś kogo nie poznasz jak będziesz w tym kokonie dwóch facetów którzy nie spełniają twoich oczekiwań. Poza tym jak zrobisz dziecko z tym który go nie chce to będzie początek końca a jak zrobisz sobie dziecko z tym co to nosi czekoladki to będziesz sfrustrowana bo ciagle będzie ci czegoś brak. Przede wszystkim rozum nie odmiana rozumu która nazywa sie podejściem matematycznym, o ile wiesz o czy mowię