Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wdzięczna Klientka

PKO w szczytowej formie

Polecane posty

Gość Wdzięczna Klientka

Chciałam tylko wszystkich uprzedzić, gdyby kiedyś mieli z czymś takim do czynienia, jak ja dzisiaj. Sprzedawca oszukał mnie, nie wysłał towaru, ale ponieważ płaciłam przez DotPay, mogłam wycofać pieniądze. Potrzeba tylko potwierdzenia z PKO, więc co tam. Mąż złapał za telefon (bo to jego konto), czekałm 20min, przeszedł weryfikację, wyjaśnił o co chodzi i... dowiedział się, że nie ma takiej możliwości. No nic, rozłączył się, zadzwonił jeszcze raz do DotPay, tam mu wyjaśnili, że PKO go spławiło, więc znów zaczął dzwonić na infolinię naszego ukochanego banku. Po przejściu DWÓCH weryfikacji przemiła pani zaczęła sprawdzać go TRZECI raz zadając coraz dziwniejsze pytania, typu imię ojca, numer karty kredytowej, numer karty płatniczej etc. Za CZWARYM RAZEM mąż nie wytrzymał i z nerwów zapomniał nazwiska panieńskiego matki (która nigdy się nim nie posługiwała, a babcia była świętej pamięci zanim on w ogóle się urodził). Zgadnijcie co? Zablokowali nam konto! Nie mamy możliwości go odblokować, nie mamy pieniędzy, jest niedziela i nie mam za co kupić nawet głupiego chleba na jutro. Tłumaczyliśmy, prosiliśmy, próbowaliśmy to odblokować, składać skargi, ale po TRZECH GODZINACH na infolinii daliśmy za wygraną. Nie lubię smarować takich rzeczy na forach, ale po wypłakaniu się i pożyczeniu głupich dziesięciu złotych od sąsiadki, pomyślałam że może jednak warto uprzedzić innych. Jesteśmy w PKO już 18 lat. Braliśmy nie jeden kredyt, ale jak widać nic to dla nich nie znaczy. Gratuluję obsługi i mam nadzieję, że pani konsultantka, która nam to zafundowała, pewnego dnia znajdzie się w takiej samej sytuacji. Życzę jej tego z całego serca, życzę jej, żeby i ją ktoś potraktował jak skończonego śmiecia i złodzieja.

Gość gość
pko sa czy pko bp?

Mi kiedyś przez pomyłkę zaksięgowali transakcję z innego konta, zginęły 3 000, 3x byłem wyjaśniać, miała być jakaś rekompensata, skończyło się na niczym, przeniosłem się do Millenium - polecam.

Gość Wdzięczn Klientka
PKO BP. Przepraszam, zapomniałam dopisać.

Gość gość
jestem w p/ko s/a i tez rozczarowali mnie.

Gość gość
mogli powiadomic smsem ze w kwietni konczy sie ich wspolpraca z siecia bankomatów e/u/r/o/ net.

Gość gość
zamiast 1zl prowizji od wyplaty pobieraja teraz 4,5 proc. wyplacanej kwoty! ich wspolpraca trwala bardzo dlugo, wiec zawsze sie korzystalo z bankomatow pko sa i e/u/r/o/netu.

Gość gość
a tu taki zonk. sorry, ale nie kazdy ma czas sledzic str. www finansowe. 1 glupi sms czy list. kawal bandy! ale tyle co e/u/r/o net przez tę niewiedze nachapal sie prowizji to ich!

Gość Kkokok
Dotpay zachował się fair, ale tej całej sytuacji współczuję, niestety takie rzeczy się zdarzają