Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstrętny rodzaj damski... Co "kobiety" potrafią

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie zdradziłem swojej żony, nawet mi przez myśl nie przeszło coś takiego. Ufałem jej bezgranicznie. Ta mnie bez oporów, bez skrupułów zostawiła dla innego, mimo że prosiłem, żeby przemyślała to wszystko jeszcze raz, bo byliśmy ze sobą ponad 5 lat. Po czymś takim powrót nie jest już z mojej perspektywy możliwy, ale nikogo innego nie jestem w stanie pokochać, a minęło już trochę czasu - 3 lata. Wydaje mi się, że jej już nie kocham, chociaż przychodzą i ciężkie dni. Z jakimiś kobietami się czasem spotykam, ale mam wrażenie, że tylko je ranię, bo nie jestem w stanie się zakochać... To jest życie... A jestem dość młody, bo poniżej 30 lat. Perspektywa ciekawa...

Gość gość
czyli nie tylko faceci potrafią...

Gość gość
czasu minęło dużo wydaje mi się - nie odcinaj się od kobiet - kwestia trafienia na tą właściwą, a zapomnisz o byłej, nie żyj przeszłością... życie toczy się dalej - otwórz szeroko oczy

Gość gość
Z jakimiś kobietami się czasem spotykam, ale mam wrażenie, że tylko je ranię, bo nie jestem w stanie się zakochać... xxx ale bzykać się nimi nic ci nie przeszkadza, prawda?

Gość gość
Nie bzykam się z nimi. Właśnie bez miłości, jakoś mi seks nie smakuje... Dawno, dawno temu miałem okazję tego doświadczyć i teraz już tego błędu nie popełniam.

Gość gość
i tak bywa widać od płci nie zależy czy jest się osobą wartościową

Gość gość
Daj sobie czas, utrata bliskiej osoby połączona z cierpieniem i to nie z twojej winy nie jest czymś, z czym można się pogodzić lub to stłumić ot tak.

Gość gość
Ale ile tego czasu...?? Łatwo powiedzieć. Dałem sobie rok, później drugi, ale minął i trzeci... Czy do końca życia mam dawać sobie czas i nie próbować ułożyć sobie życia? Wydaje mi się, że jakbym spotkał odpowiednią osobę, to byłbym w stanie się zakochać. Może to po prostu problem w tym, że na razie nie spotkałem odpowiedniej osoby...?

Gość gość
Ależ ja nie twierdze byś nie próbował... Tylko czy jesteś na to gotowy ? Czy będziesz umiał zaufać?

Gość gość
Będę umiał zaufać, bo trudno mierzyć wszystkich jedną miarką. Kwestia tylko, czy moje serce będzie w stanie pokochać - czyli coś, co jest niezależne ode mnie...

Gość gość
Czy twoje serce będzie umiało pokochać, w dużej mierze zależy od Ciebie...Jeśli uwolniłeś się od tamtej kobiety to będziesz umiał "otworzyć" swoje serce. Jeśli nie masz problemu z zaufaniem, i chcesz próbować to szukaj. Bądź przy tym cierpliwy, bo pustka przytłacza, i nie jest przyjemna. Trudno jest się podnieść, i odważyć być z kimś nowym. Ty już zrobiłeś pierwszy krok :) uda Ci się, zobaczysz.

Gość gość
kolejny biedny misiaczek bez winy. Bo on się starała a ona poleciała do innego. Och ta niedobra żona. Zapomniałes wspomnieć o tym że żone traktowłeś jak prywatny masturbator, zapominałeś o jej święcie, nigdy nawet kwiata nie kupiłeś, traktowałeś jak prywatną służącą?

Gość gość
gość dziś kolejny biedny misiaczek bez winy. Bo on się starała a ona poleciała do innego. Och ta niedobra żona. Zapomniałes wspomnieć o tym że żone traktowłeś jak prywatny masturbator, zapominałeś o jej święcie, nigdy nawet kwiata nie kupiłeś, traktowałeś jak prywatną służącą? x I po co się odzywasz, kiedy nie masz nic mądrego chłopakowi do powiedzenia? Może Ciebie w życiu też coś bardzo złego spotka, wtedy zrozumiesz, że tak nie można...

Gość gość
Bo baba jak zdradza to zdradza dwukrotnie,bo jak jest w związku to mężczyzna ma wtedy wychowywać nie swoje dziecko?Straszne kłamstwo...

Gość gość
Bo kobiety to maciory,lochy,kangurzyce...

Gość gość
"zapominałeś o jej święcie"buhaha a bo wy to pamiętacie o naszym święcie...:)swięto kobiet to komunistyczne swięto służące się właśnie podlizywaniu kobietom, i nie powinno się go obchodzić.Jak bym miał być w związku, i kobieta by ze mną zerwała dlatego że obchodzę komunistycznego święta(które powstało do malipulacji kobiet przez komunistów,by się nim podlizać)to niech by spieprzała gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
więc otwórz prywatne zoo , może wytresujesz sobie małpkę...

Gość gość
gość dziś Bo kobiety to maciory,lochy,kangurzyce... xxx jak ci nie pasuje to r/u/c/h/a/j swoich kumpli!

Gość gość
15:11-nie mogę...to kobiety są z mężczyzną,dla ich święta?:) aleś ty mądra...Taki niby żwiąek, od ŚWIĘTA,cały rok czekać na dzień kobiet.:) Ja nie mam kumpli...jak juz to gejami dobrze by mi się gadało ale żadnego nie znam.

Gość gość
idź do psychologa i przestań się ze sobą cackać i marnować życie sobie i robić przykrość innym. Panna ciebie nie chciała tak bardzo jak ty ją i to dopiero k...wielka tragedia, takie tragedie to ludzie maja po parę razy w zyciu i to w gorszych układach, bo jeszcze dzieci, kredyty , sluby. I jakoś zyja, a ty się pieścisz ze sobą jak panienka

Gość gość
i tak bywa widać od płci nie zależy czy jest się osobą wartościową a na czym ma polegać ta wartość, dziewczyna ma sie zmuszać do siedzenia z nim jesli go nie kocha, bo on chce?

Gość gość
swięto kobiet to komunistyczne swięto służące się właśnie podlizywaniu kobietom, ja bym ciebie rzuciła za to że jesteś niedouczonym debilem, jak nie wiesz dlaczego 8 marca to święto kobiet i , że mało to komunistyczne a bardziej ogólnoludzkie powody. A na odchodne wsadziłabym ci kwiatek, ale w d........

Gość gość
Bo kobiety to maciory,lochy,kangurzyce... kolejny z patologii, którego matka zaszczana i zarzygana leżała po libacji zamiast się dzieckiem zająć. Bo synowie normalnych rodziców nie wygłaszają takich mądrości

Gość gość
Jak czytam tematy na tym forum widzę tyle bólu i nienawiści. Ludzie co z wami nie tak. Jesteście tu po to żeby wylewać swoje żale?

Gość gość
W pracy jest za duży mobing, wyścig szczurów i ludziom w dekiel bije...

Gość gość
Wiem, że się wzdragasz, ale naprawdę pomyśl o kilku wizytach u psychoterapeuty. Spróbuj, nie odrzucaj z założenia, dobrze? Potrzebujesz oczyścić duszę. Za dużo w Tobie gniewu, żalu, rozczarowania. Pomóż sobie i rozpraw się z przeszloscią, by ją zamknąć. Bez tego nie ruszysz do przodu. Serdecznie pozdrawiam i życzę szczęścia. Wierzę, że trafisz na kobietę wyjątkową.

Gość gość
zaskocze was... niedoj****e prawiki rodziców z DDa. Święto kobiety to mogą być imieniny, urodziny, rodznica ślubu, rocznica poznania się. Oj tłuki z małymi kuś/kami. O ! a nawet można dać kobiecie kwiatka bez okazji- szok co nie?

Gość gość
17:56Ona nie była panną tylko ŻONĄ.Naucz się czytać ze zrozumieniem.A z żoną to już nie tak łatwo się rozstać "ciemnoto".

Gość gość
18:01-Nie.Na tym że wartość(wierność) nie zależy od płci, i to kobiety częściej zdradzają.