Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstrętny rodzaj damski... Co "kobiety" potrafią

Polecane posty

Gość gość
17:56Ona nie była panną tylko ŻONĄ.Naucz się czytać ze zrozumieniem.A z żoną to już nie tak łatwo się rozstać "ciemnoto". Panna w znaczeniu, dziewczyna, kobieta itd, itp. A poza tym tłuku chyba nie problem w nazewnictwie, ani w tym, czy odeszła czy nie, ale w tym ze facet 3 lata niczego nie robi ze swoim zyciem poza użalaniem się nad sobą

Gość gość
18:19Jakbyś dała radę wasdzić:D Ukochanego nie zostawia się z powodu dnia kobiet...

Gość gość
18:01-Nie.Na tym że wartość(wierność) nie zależy od płci, i to kobiety częściej zdradzają jak to policzyłeś, bo ja wsród bliższych znajomych nie mam zadnej kolezanki, która zdradziła faceta, a wśród kolegów prawie kazdy miał akcje na boku- nawet jak był po slubie

Gość gość
18:21Moja matka nie była alkoholiczką.Co prawda gotować nie umiała i bigosu dobrego zrobić.

Gość gość
18:48O rany.Ty nadal nie rozumiesz.On nadal ją kocha i nie jest w stanie się zakochać w innej.Żadne to użalanie się nad sobą.Właśnie to ty jesteś idiotką w przeciwieństwie do niego.

Gość gość
18:19Jakbyś dała radę wasdzićsmiech.gif Ukochanego nie zostawia się z powodu dnia kobiet... ale głupota , bezrefleksyjność i tępota w pogladach to wystarczy zeby sie odkochac

Gość gość
18:48O rany.Ty nadal nie rozumiesz.On nadal ją kocha i nie jest w stanie się zakochać w innej.Żadne to użalanie się nad sobą.Właśnie to ty jesteś idiotką w przeciwieństwie do niego. bla bla bla, nie kocha tylko obsesyjnie to ciagle rozdrapuje. Tak to bywa z tymi co się za dużo o romantycznej miłości nasłuchali. Normalny człowiek przezywa żałobę, wysnuwa wnioski i idzie dalej. Nie powiesz mi , że było idealnie i nagle bez żadnego ostrzeżenia panna się w dzień odkochała. nie on pierwszy i nie ostatni....chociaż oczywiście może już tak sobie do końca życia rozpaczać i rozmyślać ojej ojej ojej jaki ja biedny, oj biedny, a baby niedobre, oj niedobre

Gość gość
Tu jest adekwatny temat,tylko że pisnay przez kobietę nierozumne trolice może zaczniecie w końcu coś czaić, bo widać że związku to wy nigdy niebyłyście. no to jest już ich dwoje co sobie z życiem nie radzą. A terapia wcale nie jest taka kosztowna

Gość gość
19:06Matko,idotko.PANNĄ nie nazywa się ŻONY.Nawet byłej żony nie nazywa się panną,tylko rozwódką,albo wdową.Jest to PRZEJŚCIOWE.Naprawdę ty zamężnych nazywasz KAWALERAMI?

Gość gość
19:06Matko,idotko.PANNĄ nie nazywa się ŻONY.Nawet byłej żony nie nazywa się panną,tylko rozwódką,albo wdową.Jest to PRZEJŚCIOWE.Naprawdę ty zamężnych nazywasz KAWALERAMI? mówisz do ludzi pani wdowo...pani rozwódko?

Gość gość
19:06Tak mówię.Ale nie w oczy.Tamta rozwódka,to tu była i tu,robiła to i tamto.O wdowach raczej nie rozmawiam,bo nie są sobie winne.Ale na pewno nie nazywam ich pannami,bo nie jestem KRETYNEM.

Gość gość
19:06Matko,idotko.PANNĄ nie nazywa się ŻONY.Nawet byłej żony nie nazywa się panną,tylko rozwódką,albo wdową.Jest to PRZEJŚCIOWE.Naprawdę ty zamężnych nazywasz KAWALERAMI? :) a się łatwo podniecasz:)

Gość gość
bo nie jestem KRETYNEM. nie mów tego głośno bo cie śmiechem zabiją :)

Gość gość
Ja wam powiem kobiet nie mają co na swoją obronę, i piszą głupoty, że ona dobrze zrobiła.A prawda jest taka że kobieta która zdradza, to kobieta lekkich obyczajów.Oto taka świnia.

Gość gość
19:18A ty kim jesteś panną czy rozwódką?:)Wyjawisz?:)

Gość gość
"bla bla bla, nie kocha tylko obsesyjnie to ciagle rozdrapuje. Tak to bywa z tymi co się za dużo o romantycznej miłości nasłuchali. Normalny człowiek przezywa żałobę, wysnuwa wnioski i idzie dalej." normalny człowiek nie zdradza, ty może jak popełnisz błąd, czy zranisz kogoś idziesz dalej, nie oglądając się za siebie...ale to czyste skurfysyństwo

Gość gość
ja mojego męża zdradzam? dlaczego? bo sex trwa 5 minut dosłownie, nie troszczy sę o mnie. Nie docenia. Pracuję zawodowo i wychowuję 2 naszych dzieci a on twierdzi że ja "NIC NIE robię" dziwicie się? I taki biedny skrzywdzony mąż, gdziez jego wina?

Gość gość
dziwicie się? x Nie. Widziałem tyle szmat, że żadna nie jest mnie w stanie niczym zaskoczyć.

Gość gość
a ja widziałam tyle zapatrzonych w swoje kootafony psedeudo facetów i ich roszczenia z doopy że już nie wymagam :D

Gość gość
normalny człowiek nie zdradza, ty może jak popełnisz błąd, czy zranisz kogoś idziesz dalej, nie oglądając się za siebie...ale to czyste skurfysyństwo umiesz w ogóle czytać ze zrozumieniem tumanie? Ona zdradziła i sobie poszła i ma go w d...razem z jego gorzkimi żalami i żyje sobie zadowolona z kim innym. To on marnuje życie na rozpamiętywanie czegoś co nie jest tego warte.... to głupie. Dotarło, czy dalej tłumaczyć?

Gość gość
19:18A ty kim jesteś panną czy rozwódką?usmiech.gif Wyjawisz?usmiech.gif wdową, wykończyłam męża trutka na szczury, bo zdradą się brzydzę, a w domu mi zawadzał

Gość gość
20:49 dotarło że jesteś zimną suką, głupią pizdą nie znającą uczuć, tłumaczyć to sobie możesz szmato siebie przed lustrem z powodu swojej głupoty i samotności bez odbioru 🖐️

Gość gość
Zamęczyliscie temat. Autorze, jesteś?

Gość gość
Teraz jestem po długiej nieobecności, jestem, ale jak widzę to, co jedna "pani" wypisuje wyżej, szkoda się robi jej męża/chłopaka... jeśli jest, w co wątpię. Z takimi dyskusja nie ma sensu, bo widać wszystkich próbuje sprowadzić do swojego poziomu. Dziękuję za te mądrzejsze wypowiedzi w szczególności jednej Pani, która dobrze rozumie istotę problemu.

Gość gość
bez spiny,mysle,ze poznasz ta wyjatkowa i pokochasz,ale to musi byc spontaniczne a nie na sile :) nie zmuszaj sie do niczego i nie oszukuj serca swojego..

Gość gość
była wielka miłość, on ją nosił na rękach.. a tu z dnia na dzień koniec.. komu wciskasz takie kity? :D tak byłeś zajęty swoją doopą że nawet nie zauważyłeś że na cie nie chce :D

Gość gość
gość dziś mało znasz życie jeszcze

Gość gość
Niektórzy wywalają swoje frustracje, robiąt śmietnik z czyjegoś tematu. Autorze, walcz o siebie i swój spokój ducha. Pozdrawiam.