Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jesteś w moim typie

Polecane posty

Gość gość

CZEMU, kobiety obrażają się za te słowa po wymianie zdjęć, przecież dokładnie to samo mówią mężczyznom. chyba lepiej to powiedzieć niż ściemniać .... To przesa łagodna i raczej grzecznościowa forma....

Gość gość
ok. to kiedy "rozwod", bo nie usmiecha mi sie meczyc. kiedy to konczymy. czas nagli i wiesz, inne takie tam ?

Gość gość
Chyba obrażaja się te zakompleksione. Dla mnie to naturalne, że mogę nie być w typie faceta. Jedni lubią blondynki, a inni brunetki, albo rude. Są faceci, którzy lubią filigramowe dziewczyny, a są tacy, którzy wolą laski z figurą jak J Lo. To tak jak z czekoladą. Jeśli ktoś powie, że nie lubi mlecznej to nie znaczy, że jest kiepska tylko, że to nie ten odbiorca;)

Gość gość
gość dziś normalnie czapa "gościu" rozjechały mi się zwoje mózgowe po tej odpowiedzi....;-P

Gość gość
oj juz ty dobrze wiesz. nie bede sie meczyc z ludzmi z nie mojej bajki. ja potrzebuje adoracji jak sakrament przenajswietszy, a nie komplementow o temp. podgrzewanej kartoflanki. nie meczmy sie tak dluzej

Gość gość
Z tym sakramentem to już przegięłaś.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy tylko takie, tego nie da się ustalić w krótkiej rozmowie. Mnie kiedyś to dotknęło, raz może dwa i choć raczej rzadko to słyszę, to mam do tych słów stosunek absolutnie luźny.

Gość gość
Bo to jest normalna odpowiedź.

Gość gość
gość dziś Co łykasz....? plz, też chcę

Gość gość
tak. lubie byc rznieta i podziwiana. jestem tak lasa na komplementy ze na ich dziwiek moje wargi same nabrzmiewaja i odslaniaja pieczare :D

Gość gość
no i co ty na to?