Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwazam sie za lepsza za innych.

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem bogata, ale potrafie sie ubrac ladnie i z klasa za to co mam. Klasy nie da sie kupic. Mam figure marzenie, duze wciecie w tali i duza, jedrna pupe. Uwazam sie za osobe inteligentna, oczytana. Traktuje kazdego na rowni, staram sie byc mila dla innych. Ale pociesze was nie mam szczescia w milosci, wiec nie musicie mi zazdroscic. Wolalabym byc brzydka, gruba, zaniedbana i miec troche wiecej szczescia w sprawach sercowych. Babeczki, jak ktos was pokochal za to jakie jestescie docencie to, znalezc milosc w dzisiejszych czasach to wielkie szczescie, ktorego ja nie mam.

Gość gość
Uwazam sie za lepsza za innych xxxx I właśnie dlatego nikt cię nie chce. A to, że uważasz się za atrakcyjną, inteligentną i oczytaną nie oznacza, że taka jesteś dla innych.

Gość gość
Nie to jest raczej powodem samotnosci. Widzialam o wiele wieksze zolzy od siebie ktore sa w zwiazkach. Po za tym tytul wymyslilam troche z przekory, zeby zainteresowac tematem. Ja znam po prostu swoja wartosc i tyle. Nic ponad to.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem w czym jesteś lepsza od innych skoro na świecie jest masa oczytanych i inteligentnych ludzi, a ubieranie się z "klasą" to żadna zaleta. O tę figurę chodzi?

Gość gość
Czym sie zajmujesz? Jakie masz wyksztalcenie? Skad ta iluzja z******tosci?

Gość gość
Ale nie zmienia to faktu, że wszystko, co o sobie tu piszesz, może być równie dobrze twoją subiektywną oceną. Z którą nie każdy musi się zgadzać. Piękno rodzi się w oku patrzącego. Ale wiem jak to jest mieć to nieprzyjemne uczucie, że niby wszystko jest z tobą OK, a jesteś sama. Przerabiałam do przez lata, dopóki nie poznałam mojego męża. Nie martw się, każda potwora (i nie-potwora) znajdzie swojego amatora. :)

Gość gość
Jest różnica pomiędzy znaniem swojej wartości, a wywyższaniem się :D

Gość gość
Z klasa? Jaki masz styl, jak sie ubierasz? Spodnie czy sukienki? Blondynka czy brunetka? Skad jestes? Jaki przedzial wiekowy?

Gość gość
23:39 Moze tez tak byc, ze masz racje i ja sie myle.

Gość gość
glupia jak but :(

Gość gość
Napisz, jakie masz wyksztalcenie. Naprawde jestem ciekawy :)

Gość gość
Polonistyka.

Gość Beergirl
Mam figure marzenie, duze wciecie w tali i duza, jedrna pupe. Uwazam sie za osobe inteligentna, oczytana. ... no to komplecik... haha:)