Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczeRaz

Jak kobieta kocha to odezwie się pierwsza czy nie?

Polecane posty

Gość gość
Może głupie, ale ja prędzej odezwę się do faceta, na którym mi nie zależy, bo wtedy mało mnie obchodzi co sobie pomyśli i jak mam sprawę to po prostu się odzywam. Jeśli kocha to albo się odezwie albo nie :)

Gość gość
Czyli odzywasz się fałszywie- udajesz miłą a jesteś obłudna. Super tak też można.

Gość gość
Dokladnie, jeśli facetowi zależy na kobiecie to nawet nie dopuści do zerwania kontaktu. Jesli mu zależy na niej, a nie tylko na seksie czy czymkolwiek innym. Wtedy facet się odzywa kiedy chce i odpisuje kiedy chce bo mało go interesuje czy ona się pogniewa. Ale jak facetowi zależy na poderwaniu i seksie z nową kobieta bo będzie wydzwanial i pisał aż ja zdobędzie. Potem cisza.

Gość gość
jak facetowi zalezy to sie pierwszy odezwie.

Gość gość
niektorzy faceci sa niesmiali

Gość gość
wiele kobiet jest niesmialych

Gość gość
nieśmiałosc trzeba w koncu przełamać..

Gość gość
jak kobiecie zalezy to sie pierwsza odezwie.

Gość gość
6.23 to chyba jednak osobniczo-zmienne ,zalezy jaka kobieta,i co wpłynęło na rozstanie

Gość gość
Tak, jesli kobiecie zależy to sie odezwie pod warunkiem ze ten ktos nie jest zajety :-P

Gość gość
No to chyba oczywiste:p

Gość gość
a ten homocfel zajety czy nie? :D xx nie da sie przelamac niesmialosc jak kobieta jest tak niesmiala, ze nawet s*******a z fejsca faceta po 10 sek, majac przy tym uczucie za sie zrzyga

Gość gość
Ha ha ha, rozwin albo powtorz to co wyzej,bo nic nie idzie zrozumiec

Gość gość
Jakiś idiota założył temat, nie racząc nawet opisać sytuacji, a wy wszyskie się wczuwacie. Litości!

Gość gość
pocalujcie mnie w d**e :) sam sobie jakas znajde. Do creamfields bede cos mial a jak nie julka pewnie wskoczy bez zastanowienia :) chyba ze wy wezmiecie do geby szybciej. co za roznica? dziura to dziura :)

Gość gość
11:51 A co cie obchodzi cała sytuacja wscibska babo. Sensacji szukasz?

Gość gość
ja jestem tak ekstremalnie niesmiala, ze jak wchodze na fejsa tego ryja to s*******am po 1o sek bo mi serce bije 120/min. przez to nigdy nie moge doczytac czy w zwiazku czy nie :D no takze tu juz sie nic nie poradzi :D

Gość gość
Do autora: To zależy. Skąd wiesz że ona Cię kocha? Dała Ci to jakoś do zrozumienia? Nie odezwie się pierwsza, jeżeli: - dawała Ci już jakieś sygnały a sama nie ma pewności co do Twoich uczuć (boi się odrzucenia i kompromitacji) - jest nieśmiała - jeżeli Ty w czymś zawiniłeś Jeżeli faktycznie kocha to czeka aż Ty się pierwszy odezwiesz. Weź to na siebie. Powodzenia!

Gość gość
Może głupie, ale ja prędzej odezwę się do faceta, na którym mi nie zależy, bo wtedy mało mnie obchodzi co sobie pomyśli i jak mam sprawę to po prostu się odzywam. Jeśli kocha to albo się odezwie albo nie usmiech.gif Hahaham jakbym to ja napisała. Jest taki jeden chłopak, który ewidentnie czegoś ode mnie chciał, ale ja od niego nic. Mamy sporadyczny kontakt i czasem ja pierwsza do niego napiszę, bo całkiem mam gdzieś co sobie pomyśli o mnie. Jeśli mi na facecie zależy, nigdy pierwsza się nie odezwę jeśli on tego nie zrobi wcześniej.

Gość gość
Ja kocham, ale się nie odezwę, bo mnie skrzywdził. Nie przeprosił nigdy i nigdy nie naprawił tego, co spieprzył. Tęsknię za nim, żałuję, że tak się to potoczyło (pewne rzeczy bym też inaczej zrobiła), ale to on w głównej mierze skopał to wszystko. Widocznie za słabo mnie kochał (bardziej siebie), dlatego dziś już nie jesteśmy razem.

Gość gość
20:52 Pocieszajace ;)

Gość gość
Przecież to chore, nie odezwiecie się do faceta, na którym wam zależy? To kwestia przerośniętego ego, próżności czy głupiego wychowania?

Gość gość
Raczej szacunku do siebie. Zakochać można się w nieodpowiednich osobach.

Gość gość
A jak kobieta powiedziała parę nie miłych słów w emocjach, potem facet sobie odpuścił po tym to księżniczka też się nie odezwie mimo że za nim tęskni np.

Gość gość
I księżniczka się odezwie jak będzie wiedzieć że książę nie bawił się jej uczuciami.

Gość gość
A to już są gierki, i sprawa błaha. Przy normalnych sprzeczkach/kłótniach w związku, to nie ma znaczenia, kto pierwszy wyciągnie rękę na zgodę. Choć lepiej jest jak jest w miarę po równo, bo wtedy żal nie rośnie i pretensje. A autorka mówi chyba raczej o rozstaniach, poważnych. Ja odeszłam, pomimo, że kocham. Długo o niego walczyłam, ale do tanga trzeba dwojga.

Teraz kobiety sa smiałe, więc może się odezwać. Chociaż to facet powinien byc pierwszy.

Gość gość
Co facet powinien a co nie zostaw facetowi paniusiu.

Gość gość
normalna kobieta sie odezwie a byle paniusia nie.

Gość gość
Ja już napisałam dlaczego nie odezwę się pierwsza do faceta za którym tak bardzo tęsknię. Boję się odrzucenia i upokorzenia, tego że on oleje moja wiadomość i w ogóle nie odpisze. Poza tym mamy wspólnych znajomych, jeszcze mnie obgada do kogoś i ludzie się będą ze mnie naśmiewać, że latałam za chłopakiem. Po co mi to? Gdyby jemu zależało to odezwałby się pierwszy. Skoro się nie odzywa to znaczy, że mu nie zależy na mnie. Proste jak drut.