Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urlop pod koniec sierpnia. Nie mogę się doczekać wypoczynku, ktoś jeszcze? :D

Polecane posty

Gość gość

Jedziemy z czwórką znajomych, plus nasze i jednej pary dziecko w tym samym wieku :) Ale gdzie tam 24 sierpnia! To będzie najdłuższe lato w moim życiu chyba hehe :)

Gość gość
O matko, no to faktycznie pocieszające ;) a gdzie jedziesz o tej porze roku?

Gość gość
Ale dlaczego chcesz pocieszenia? To właśnie fajnie, najlepsze jest czekanie. My jeździliśmy kilka razy w czerwcu i to dopiero lipa - ty już zdążysz zapomnieć o urlopie, a inni dopiero mają go przed sobą i żyją tą myślą.

Gość gość
Śmialiśmy się wczoraj, że jak już wszystkim opalenizna wakacyjna poznika to my przyjedziemy opaleni :D ale to czekanie to masakra, będzie się ciągnął ten czas okropnie

Gość gość
ja chyba tez we wrzesniu..

Gość gość
A potem bedzie depresja pourlopowa :-D

Gość gość
Doczekasz się, a do tej pory korzystaj z weekendów o ile oczywiście możesz. Zawsze można jakoś wakacyjnie spędzić czas, nawet na miejscu. Ja akurat w tym roku jadę pod koniec lipca, więc tak w środku:-)

Gość gość
Weekendy wszystkie spędzamy poza domem, na łonie natury odkąd się zrobiło w miarę ciepło ;) ale i tak się ten czas wlecze :P choć może nam teraz dwa tygodnie przelecą z górki bo będziemy się przeprowadzać to już potem sierpień powinien pójść z górki hmm

Gość milena888
Ja też już nie mogę się doczekać wakacyjnego odpoczynku :D Ale w tym roku nie wyjeżdżam nigdzie zagranice, postanowiłam z narzeczonym spędzić urlop w jakimś urokliwym zakątku Polski. Jedziemy na tydzien do Pałacyku Łąkomin, w okolicach Gorzowa Wielkopolskiego. Mamy zapewnione sniadania i obiadokolacje, poza tym jest mnóstwo atrakcji w okolicy, no i jest tez spa :D Poza tym jest tam tak pięknie, że tylko odliczam dni do wyjazdu :)

Gość gość
Zawsze jeźdzę na urlop w połowie lub pod koniec sierpnia. I to jest najlepsze, bo kiedy inni już zdążyli wrócić z wakacji i wpaść w trybiki pracy, ja wciąż myślę i marze o nadchodzącym urlopie. Uwielbiam to uczucie, kiedy już wszyscy prawie wracają z urlopu, ja się bycze na plaży i niespiesznie ładuje akumulatory czytając książkę ;-)

Gość gość
Problem w ty, ze już pod koniec sierpnia jest chłodniej i najczęściej nie można plazowac bo czuc ten chlod... Dla mnie beznadziejny termin!!!

Gość gość
A to jakas regula? Jak do tej pory lipiec wcale nie zachwyca.

Gość gość
Ja wszesien sisrpien bi jezdze zagranice..mi szkoda kady na pl u padkudna pogode i zimbe morze..potem styczen luty Tajlandia

Gość gość
Ja planuje urlop na listopad :D

Znajomy lubi żeglować i szukał miejsca w Europie. Wybór jego w sierpniu padł nie na popularną Chorwację a Czarnogórę. Zarezerwował już sobie miejsce na jachcie http://www.globtourist.com/czartery-czarnogora.html . Zabiera ze sobą swoją dziewczynę, której chce się oświadczyć właśnie na jachcie - oryginalnie ;-) .

Gość gość
gość 2016.07.12 Problem w ty, ze już pod koniec sierpnia jest chłodniej i najczęściej nie można plazowac bo czuc ten chlod... Dla mnie beznadziejny termin!!! x W Chorwacji we wrześniu jest chłodno? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D :D :D

Gość gość
Napusalam.nie kazdy jezdzi nad paskudne polskie morze

Gość gość
Ja mam zaplanowany urlop dopiero w połowie września ;(

Gość gość
trzeba na leb upasc zeby kase wydawac nad polskim morzem

Gość gość
Moi znajomi pojechali w tym tygodniu nad morze, hahahaha, mam z nich taki ubaw, bo tak się tym szczycili, że po co wywalać kasę na wakacje za granicą, bo to samo jest nad Bałtykiem... Wczoraj do niej zadzwoniłam zapytać jak tam urlop, czułam przez telefon, że się zagotowała :D

Gość gość
Nad Bałtyk w życiu. Wydasz tyle samo kasy co za granicą a przez tydzień będzie lało :o w Chorwacji mamy nocleg za 35 euro za pokój 2+1 z kuchnią i tarasem z widokiem na morze. W Polsce tyle samo byśmy zapłacili na jakimś zadupiu 2 km od plaży :o i wszystko drogie jak cholera nad tym morzem naszym niestety...

Gość gość
Ja również nie mogę się doczekać urlopu. :) wyjeżdżam do hotelu ze spa - http://www.palaczakow.pl/ . Czuję, że będzie świetnie.

Gość gość Kamila
Ja także:) tak przy okazji warto odwiedzić portal PolskaLata.pl :) Tanie bilety lotnicze praktycznie w każde miejsce na świecie. Dodatkowo można zabukować piękny hotel w dobrej cenie i wynająć auto. :) Polecam!.

Gość gość
I jak minęły tegoroczne wakacje? Skoro każdy się chwali to i ja coś opowiem :P My z mężem byliśmy w Malezji!! Podróż poślubna :) Kraj jest piękny ale to historia na inny wątek. Jeżeli chodzi o cenę to sporo zaoszczędziliśmy na przelocie bo mąż zna się na rzeczy i wyszukał nam tanie bilety lotnicze na http://www.eloty.pl/malezja/ Polecam każdemu ten kraj- raj na ziemi!