Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sprzedajecie wózki?

Polecane posty

Gość gość

Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat gdzie sprzedajecie uzywane wózki? gość dziś [16:20] Mam świetny wózek. Jestem z niego niesamowicie zadowolona, ale moje dziecko już wyrosło więc chętnie go sprzedam i tu pojawia się problem, bo wystawiłam go na olx i nic. Niby wchodzą, ale nikt nie dzwoni. Zdjęcia zarobiłam dobre, opis zgodnie z radami i nikt. Większość wózków na tych stronach to raczej niedrogie modele 400, 500 zl. Za swój dałam ok. 4tys więc odpowiednio mniej chcę za używany. Nie wiem co jeszcze mam zrobić. Odnawiać i czekać?

Gość gość
wystaw ogloszenia w lokalnych gazetach z ogloszeniami (zazwyczaj sa bezplante lub kosztuja kilka zlotych) na fb na lokalnych grupach sprzedażowych

Gość gość
Muszę trafić do ludzi, którym zalezy na dobrej firmie. Może na allegro ludzie inaczej patrzą na ceny niż na olx.

Gość gość
A co to za wozek? Bo jak jakas mydelniczka typu stokke to sie nie dziw ze nikt tego badziewia nie chce :)

Gość gość
ja sprzedałam po 2mcach od wystawienia na grupie na fecebooku dotyczącej sprzedaży/kupna/zamiany wózka

Gość gość
Nie..super wygodny elegancki duży ale powabny Hartan.

Gość gość
Jak kogoś stać to kupi nowy a trzebaby być idiotą żeby używany za np. 1000 kupić

Gość gość
Było cię stać na wózek za 4tys a teraz musisz go sprzedawać? Ja kupiłam za 1500 i po 3 latach mi nie żal wyrzucić..

Gość gość
Chyba masz małe pojęcie o bogatych ludziach.

Gość gość
Nie wiem co ma to do bogactwa. Kupiłam taki wózek który uważałam za najlepszy. Cichy ładny i wygodny. Patrzyłam na tańsze ale nie bylo porównania. Będę wystawiać do skutku.

Gość gość
podaj tu link do olx, moze ktos zakupi. ale dobrze zatutuluij post, zeby wiadomo bylo co sprzedajesz itd., zeby trafic do docelowej grupy

Gość gość
Chyba wolę na maila przesyłać linka niz dać tu i słuchać od haterow, że jestem głupia bo wystawiam wózek za więcej niż 500 zl. Ogólnie kafeteria jest trochę przerażająca:), więc wolę szczegóły dla zainteresowanych. Wystawię na allegro.

Gość gość
Chyba łatwiej sprzedasz na allegro. Wydaje mi się, że na olx ludzie szukają raczej tanich rzeczy i w ogóle sporo z tym kłopotu. Albo się umawiają i nie przychodzą albo wybrzydzają albo chcą wszystko najlepiej nowe i za darmo. Oczywiście nie mówię, że wszyscy. A co do samej sprzedaży drogiego wózka - jest sporo osób, które wolą kupić z wyższej półki używany. A już ten komentarz że kupiłaś drogi i musisz sprzedawać... To znaczy że co autorka ma charytatywnie rozdawać, bo taka jest bogata?

Gość gość
dopiero się przymierzam do tego tematu, więc także będę wdzięczna za podpowiedzi. A co do wątpliwości, to TAK, warto zapłacić za używany wózek dobrej klasy. Gdybym nie miała kasy , kupiłabym używany. Za swój zapłaciłam 4500, podobna marka jak Autorki, będę sprzedawać, gdy będzie jeszcze miał z 18 miesięcy gwarancji ( ma na trzy lata). Długo wahałam się przy wyborze, czy warto zapłacić. Teraz nie żałuję ani jednej złotówki, ze względu przede wszystkim na komfort mojego dziecka, i mój;). Myślę, że będę właśnie przez Allegro sprzedawać, bądź fb. Powodzenia przy sprzedaży.

Gość gość
gość dziś Było cię stać na wózek za 4tys a teraz musisz go sprzedawać? Ja kupiłam za 1500 i po 3 latach mi nie żal wyrzucić.. xxx Co za denny komentarz. Może autorka kupiła naprawdę dobry wózek, który wciąż jest w świetnym stanie i dlaczego miałaby go wyrzucać? A to, że stać ją było na zakup w takiej cenie, nie oznacza, że teraz ma go oddać za darmo czy wystawić pod śmietnik? Myślisz, że bogaci ludzie lekką ręką wyrzucają pieniądze w błoto? A może niektórzy są bogaci właśnie dlatego, że rozsądnie wydają pieniądze? Skoro sama kupiłaś wózek za 1500 i go wyrzuciłaś bez żalu, to albo kupiłaś rupieć, który już i tak do niczego się nie nadawał i nikt by go nie kupił, albo bez zastanowienia niepotrzebnie tracisz pieniądze, albo jesteś aż tak bogata, że sama już nie wiesz, na co te pieniądze wydawać.

Gość gość
Ja poszukuje spacerówki jak coś ;)

Gość gość
Ja też kupiłam wózek za 1500 zł i z całą pewnością jeszcze go sprzedam, bo jest porządny i zadbany. Chyba ktoś leczy kompleksy chwaląc się tym, że wywala coś na śmietnik.

Gość gość
ja kupiłam używany wózek na OLX. Bardzo chciałam Anexa bo wiem, że solidny i ładny wózek.

Gość gość
Ja akurat swojego Anexa kupiłam na forum na Facebooku. Mamy mi go doradziły i wózek super!!!