Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameba Uczuciowa

Kobietom po 30

Polecane posty

Wiszą cycki, wychodzi cellulit, opadają powieki, wypadają włosy, pojawiają się oponki, marszczy szyja, z chipy robi się rozklapiocha, charakter mają coraz gorszy, wciąż oczekują od faceta że je utrzyma i będzie za nie nawet gwóźdź przybijał, nie mają żadnych zainteresowań, przynoszą wstyd kiedy się z nimi gdzieś wyjdzie. Aha i liczą, że są jeszcze coś warte. Nie są.

Gość gość
o to ja mialam 26 lat jak mnie to wszystko dopadlo. jak tam toja kobieta?

Gość gość
Masz rację, boję się 30-stki, choć mam dopiero 20 lat, brak cellulitu i jędrne piersi... Mój facet też jest ok na razie (też ma 20),ale jak patrzę na 3-latków-piwne brzuchy, zarośnięte gęby, zwiotczałe ciało, zero mięśni, łysiny... żadnych zainteresowań, tylko piwko z kumplami, albo piwko przed tv... zgroza...

Gość gość
*30-latków haha

Gość gość
22:57 twoja tak ma? No to współczucia :( :P

Gość gość
zmiany nicka na ameba intelektualna bylo ci zapewne nie raz sugerowana...zmien go w koncu

Gość gość
No właśnie Amebo zmień go ;)

Gość gość
Jak miałam 30 to wszyscy myśleli, że mam 15. Natomiast ameby spuszczam z wodą klozetową, potraktowawszy płynem do dezynfekcji.

Gość gość
mam 32 i żadne z tych rzeczy mnie nie dotyczą. Jak ktoś o siebie dba to 30stki nie musi się bać. Ale są takie które siedzą przed tv i oglądają seriale. wcinają słodycze potem się mnie pytają jak ty to robisz ze tak wyglądasz..