Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam poukładanej

Czemu ciężko o poukładaną dziewczynę, bez ciemnej przeszłości seksualnej?

Polecane posty

Gość rocznik92
Nie trzeba być czystym, tylko normalnym i wyrozumiałym. Ja jestem dziewicą, a nie widzę żadnych przeszkód w związaniu się z chłopakiem, który ma już doświadczenia w tej kwestii. Jednak to powinno obowiązywać w obie strony. Wy też miejcie choć odrobinę wyrozumiałości dla takich dziewczyn jak ja.

Gość rocznik92
Nie trzeba być czystym, tylko normalnym i wyrozumiałym. Ja jestem dziewicą, a nie widzę żadnych przeszkód w związaniu się z chłopakiem, który ma już doświadczenia w tej kwestii. Jednak to powinno obowiązywać w obie strony. Wy też miejcie choć odrobinę wyrozumiałości dla takich dziewczyn jak ja.

Gość gość
23.18. ode mnie masz szacunek.

Gość Szukam poukładanej
rocznik92, masz zdrowe poglądy.

Gość gość
Rozumiem Cię autorze bo mam podobnie. Przez jakiś czas mieszkałem z kumplem który co jakiś czas przyprowadzał nową dziewczynę. Duża część i z nas i z kobiet jest zdemoralizowana. Boję się trafić na taką bo chyba łatwiej o to że zdradzi.

Gość gość
i dochodzimy do sedna, ze nie warto sie zenic bo nigdy nie poznamy przeszlosci seksualnej kobiety, a po co mamy brac taka puszczalska na zone i jeszcze na taka pracowac bo jej sie zachcialo dzieci, dlaczego z wczesniejszymi gachami ich nie miala? teraz ten kto sie zeni to ostatni frajer ktory bedzie dawal sie doic z kasy na zachcianki kobiet jak dom, rodzina, dzieci, lepiej za to kupic sobie fajny samochod i czerpac przyjemnosc

Gość gość
Ile masz lat dziecko ?? Mowisz o dziewczetach mlodych podlotkach czy o dojrzalych kobietach? dojrzala kobieta dziewice udawac nie musi bo juz dawno nia nie jest. A seksualnosc tez inaczej w pewnym wieku przechodza. To zalezy od charakteru kobiety czy jest mniej temperamentna czy asz za duzo ma libido w sobie i temperament az bucha w niej. Zycie seksualne jest normalna sprawa a czy kto i z kim i ile w zyciu ktos mial to malo istone powinno byc ani bez znaczenia bo poznajac kogos nowego nie byles w jej zyciu ani ona w twoim wiec co to ma za znaczenie sex i co miala za soba. Ludzie po przejsciach inaczej na to patrza a ty chyba masz problem z kobietami lub moze jakims ksiedzem jestes:-)

Gość gość
Do 6.52 z takim podejsciem zawsze bedziesz sam....bedziesz mial 48lat bedziesz nadal sam a na starosc tez sam nie majac zony ani dzieci. Asz do starosci i wtedy kto sie toba zajmnie opieka na starosc.:-)

Gość gość
A i zaznaczajac opieka tez kasy chce:-) nowy samochod zapewni Ci wszystko na starosc po co tu dawac starac sie no nie:-) rodziny zakladac :-)

Gość do gość
gość dziś , chyba wolałbym być sam, niż z kobietą która miała "przygody".

Gość gość
a kto powiedzial ze jestem sam? po prostu sie nie ozenie bo po co, moze za 10 lat jak juz nikog lepszego nie znajde albo jej dzieci juzvbeda dorosle, nikt mi nie zagwarantuje ze zona bedzie zyla dluzej niz ja a dzieci nie wyjada do innego kraju

Gość gość
Hmm ludzie juz potracili rozumy;-)

Gość do gość
potracili rozumy, nie szanuja sie, wiec porzadni sa skazani na samotnosc.

Gość gość
Jakby się okazało że miała trójkąt albo obciągała nieznajomemu w kiblu na imprezie to nie traktowałbym jej poważnie a jak łatwą sukę co robi to z każdym. Taka nie doceni wyjątkowej bliskości między nami bo sex jest dla niej pustym aktem.

Gość gość
kobiety zarabiaja mniej, nie potrafia sievszanowac i mysla zevw nagrode za to dostana porzadnego mezczyzne ktory bedzie na nie robil i dziecko ktore jest wieksza radoscia dla kobiety niz mezczyzny, to tak jakby mezczyzna zarabial mniej od kobiety i dostal od niej samochod, ona z tego nie bedzie szczesliwa natomiast mezczyzna tak, ale kobiety sie na to nie zgodza bo interesuje je tylko ich wlasne szczescie i jeich dzieci, bo mezczyzna jest tylko wolem do roboty

Gość gość
Dzisiaj to 14 latki uprawiają sex

Gość gość
tylko dziewica do związku i na żone

Gość gość
12.55nie bierzesz jednej rzeczy pod uwagę, że taka kobieta może zmądrzec , dojrzeć , i zakochać się, miłością wielką i czystą.Glowa (rozum) musi dojrzeć do prawdziwych emocji, bo najpierw dojrzewa ciało i seksualność.

Gość do gość dziś 21 39
tyle, ze taka kobieta na zawsze bedzie zbrukana

Gość gość
Taka puszczalska kobieta która potem niby nastawi się na właściwą drogę lepiej niech nie chwali się przeszłością chociaż taką kobieta jest trochę zkapslowana emocjonalnie skoro wcześniej sex był na równi z potrzebami fizjologicznymi więc normalny facet to wyczuje i nie będzie na siłę pchal się w ten związek

Gość gość
jesli taka kobieta traktuje seks na rowni z potrzebami fizjologicznymi to po co jej jest potrzebne małżeństwo?

Gość gość
A chociazby po to żeby mieć jelenia który będzie utrzymywał albo ze względu na otoczenie żeby się jakoś prezentować czyli mam męża rodzinę jestem ok mimo trudnej przeszłości i niektóre z takich kobiet naprawdę się starają żeby tak było mimo że seksu nie potrafią łączyć z uczuciem

Gość gość
Dzisiaj zenia sie albo szczesciarze z zona porzadna dziewica albo w 99% frajerzy. Jak moj kolega. Kazdy mial jego zone. Sam osobiscie posuwalem ja po 2 godinach znajomosci w kakao i oralnie a on nie dosc ze dostaje rzadko to jeszcze tylko po ciemku i w jednej pozycji a i zalisie, ze loda i anala dziewczyna mu nie daje a innym wlasnie dawala od tak.

Gość Szukam poukładanej
Kobiety, jeśli chodzi o swoją przeszłość, powinniście być bardziej szczere.