Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judkajano

cera z niedoskonałościami

Polecane posty

cześć dziewczyny, szału dostaję, ponieważ mam okropne problemy z cerą:( cały czas wyskakują mi jakieś nowe krostki, próbowałam już chyba wszystkiego...różnych maści, żeli do twarzy, przyjmowałam nawet tabletki antykoncepcyjne, żeby zwalczyć to dziadostwo;/ skóra jest okropnie tłusta, aż lepka i ziemista. od 4 miesięcy co 2 tygodnie chodzę do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy z zabiegiem darsonwalizacji, kosztuje to 110zł ze zniżką szkolną. tutaj pojawia się moje pytanie: wydawać ponad 2 stówy miesięcznie na zabieg czy kupić sobie darsonvala: http://allegro.pl/darsonval-d-arsonval-bn-05-100-oryginalny-i6120518900.html i taką szczoteczkę do oczyszczania twarzy: http://www.sferis.pl/p/383955-szczoteczka-do-twarzy-braun-832-n-face-niebieski-832-e-face.html ? wyłożę ponad 3 stówy, ale raz, a nie co miesiąc... co myślicie?

Gość gość
jestem za szczoteczka. ale dobrze, bedziesz miala porownanie czy szczotka dziala na tle zabiegow. wiesz, ze moze ci jakas bakteria krazyc po organizmie i moze sie to manifestowac pryszczami ciezkimi do wycisniecia - taki gronkowiec ponoc.

Gość gość
Piszesz, że masz strasznie tłustą skórę, włosy też? A jak wyglądają plecy? Zbadaj poziom testosteronu, możliwe ze masz za wysoki, a wtedy wystarczy picie herbatki z wierzbownicy, bądź tabletki z tym zielem ;)

Gość gość
a szczoteczki soniczne, sa drozsze chyba?

Gość gość
A co do kosmetyczki, to przestań tak często do niej chodzić na oczyszczanie! Takie mocne oczyszczanie skóry powoduje, że skóra się broni i wytwarza jeszcze WIĘCEJ sebum, tego tłuszczu i znowu się zanieczyszcza, takie błędne koło, a kosmetyczna na Tobie nabija kieszeń. Z dobrych maseczek polecam Ci glinkę zieloną, rób ją co trzy dni.

robiłam badania i wszystko wyszło okej..;/ ale jak będę piła herbatkę z tego ziela, to chyba nic się nie stanie? może zniweluje to choć trochę mój problem :) teraz w lato jest jeszcze gorzej, świece się jak nie powiem co...przecieram twarz co jakiś czas wacikiem nasączonym tonikiem, ale ulga jest tylko chwilowa:(

Gość gość
Tutaj czytaj: O skórze latem: www.mademoiselleevebloguje.blogspot.fr/2016/07/odwodniona-i-potliwa-cera-tradzikowa.html O sposobach oczyszczania: www.mademoiselleevebloguje.blogspot.fr/2016/05/idea-dwuetapowego-oczyszczania-jak.html www.mademoiselleevebloguje.blogspot.fr/2016/05/oczyszczanie-jednoetapowe-w-piguce-jak.html A po więcej buszuj na tym blogu, tam jest masa pomocy i wiedzy :)

ta szczoteczka ze sferisu wydaje się całkiem fajną opcją, tym bardziej, że ma sporo funkcji, choć darsonval to też dobry sprzęt:) na Twoim miejscu brałabym jedno i drugie:p

A jak się odżywiasz? Może od tego należałoby zacząć, spróbować ograniczyć kofeinę, słodycze, fast food, pić dużo wody itp. Malujesz się? Używasz dużej ilości kosmetyków? Zmywasz makijaż jeżeli przykładowo jesteś w domu? Słyszałam że pomocne są również kwasy omega 3 dlatego właśnie powinno się jeść ryby, można też zaopatrzyć się w dobry tran. Jeżeli chodzi o oczyszczanie twarzy u kosmetyczki to u mnie efekt był odwrotny, było jeszcze gorzej. Raz na jakiś czas na pewno przydatne jest takie oczyszczanie ale w moim przypadku też nie za często.

Gość gość
monte22 SPIERRRDFALAJ z tą żałosną reklamą, spamerski pomiocie!!! :o

Gość gość
Miałam odpowiedzieć i pomóc, ale zobaczyłam, że tu nikt pomocy nie potrzebuje... Jedna żałosna spamówa założyła temat a druga (albo ta sama po drugim nickiem) go podbija reklamą tego samego szajsu. A mode0racja ma to w dvpie. To forum stało się dnem z kilometrem mułu... :o

Gość gość
U mnie efekt w postaci pozbycia się trądziku nastąpił dopiero po zastosowaniu IQface. Wcześniej walczyłam z różnymi środkami i niestety efektów raczej nie było, co innego po tych tabletkach.

Gość Gosiax82
Polecam Trioxil. Żel łagodzący objawy trądziku młodzieńczego i różowatego. Trioxil jest uniwersalnym dermokosmetykiem pozbawionym skutków ubocznych. W składzie znajduje się innowacyjny składnik Bisazulene 14%. http://nplink.net/Gi1k2riw

Gość gość
Jak masz problemy z cerą i idz do dobrego kosmetologa. Dowiesz się czy używasz odpowiednich kosmetyków i jakie zabiegi pomogą na Twoje niedoskonałości. Też miałam problemy ale bardziej z zaczerwienioną i suchą skórą. Teraz jest o niebo lepiej. Polecam w Poznaniu panią kosmetolog z gabinetu Beauty Premium :)

Gość gość
Ja też stosowałam iqface i jestem jak najbardziej zadowlona z efekttu, co prawda nie mogłasm się jego doczekać, bo koleżanka jak kupoiwałam to ostrzegała mnie że pełen efekt jest po 3 miesiącach (sama brałe go wcześniej i bardzo go chwaliła) nie ,mniej jak wytrzymałam, to obecnie jest super...

Kiedyś zamawiałam z katalogów wysyłkowych kremy, niektóre były skuteczne. Ale to czekania na wysyłkę męczyło. Mój problem to cera mieszana i widoczne naczynka. Z tej serii ostatnio testuję krem i tonik https://www.iwostin.pl/krem-przywracajacy-nawilzenie-purritin-rehydrin/. Używam niespełna miesiąc. To dość krótko aby ocenić kosmetyk, jednak tonik fajnie odświeża.

Gość gość
Dla mnie dobrym rozwiązaniem okazały sie tabletki IQFACE.To dzięki tym tabletka pozbyłam się trądziku raz na zawsze.Wystarczy zainwestować raz a nie wydawać masy pieniędzy na kosmetyki które po prostu nie działają

Gość gość
won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!! won ze spamem iq goóowna!!

Gość bolkowaa
ja też właśnie zdecydowałąm się na tabletki antykoncecyjne ze względu na to, że chciałam sobie poprawić cerę i udało mi się to tylko dzięki tabletkom, biore od kilku miesięcy belarę i jeszcze nigdy nie miałam lepszej cery.