Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginekolog Lublin

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 16 lat i od pół roku współżyję z chłopakiem. Bawimy sie w stosunek przerwany oraz czasem sie zabezpieczamy. Ale ostatnio mam ten okres nie regularny i zawroty głowy. Myślę ze warto wybrać sie do ginekologa żeby sprawdził czy wszystko okej. I właśnie tu problem. Potrzebuję ginekologa a właściwie Pani ginekolog która nie bedzie chamska jak potrafią być niektóre Panie tylko miło i szczegółowo będzie ze mną rozmawiała. I czy nie wpuszczą mnie bez rodzica ? Chciałabym z pojsc z chłopakiem ktory jest dorosly i ma 20 lat i myśle ze bedzie sie nadawał. Czekam na polecenia.

Gość gość
Do ginekologa przy takich objawach? ?? Pierwszy kontakt i wszystkie wyniki krwi i moczu. Co ginekolog poradzi bez wyników? Do tego musisz być z opiekunem prawnym przy całym badaniu i do tego ginekolog dziecięcy najlepiej kobieta. Bo faceci bywają różni! Ja to mam zawsze przy każdym badaniu cipki kiedyś chłopaka teraz męża bo jesteśmy po ślubie. Był mąż przy porodach. Przy badaniu ginekologicznym cipki często dochodzi do zakażeń bo rękawiczki chronią tylko ginekologa. Dlatego mąż prosi o zmianę rękawiczek gdy coś dotyka w gabinecie i potem chce badać cipke. Mam Prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta!

Gość gość
Kolejne zachęcanie faceta ginekologa by chodzić po badaniu zwykła reklama. Fakt robimy wyniki a nie badanie bo co to da aby syf jakiś złapiesz.

Gość gość
A próbowalaś w Plus Medic? www.plusmedic.pl - ja jestem ich pacjentką i jestem bardzo zadowolona z leczenia :)