Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zajście w ciąże

Polecane posty

Gość gość

WITAM. Jakie są skuteczne metody zajścia w ciąże ?

Gość gość
Bzykać się jest lato

Gość gość
co drugi dzien seks seks i jeszcze raz seks rano ,wieczorem przecież plemniki same do p***y nie wejdą ,co za głupie pytanie.

Gość gość
@latinka- bardzo dziękuję :) a te komentarze wyżej są żałosne, przecież wiem, że trzeba uprawiać seks, jakbym patrzyła na to w ten sposób to już bym miała dawno dzieci...nie pytałabym o skuteczne metody zajścia w ciąże jakbym nie miała problemu . Jesteście żałośni pisząc ,,bzykaj się" , ,,głupie pytanie" , jakbym nie miała problemu to bym nie pytała. Z góry dziękuję wszystkim osobom, które mi coś podpowiedzą :)

Gość gość
Jak be bzykania,ruchoania można zaciążyć?

Gość gość
dla twojej wiadomości powyżej - tak ,,bzykam się" ******** się" . Mówiąc kulturalnie uprawiam seks. Ale chodzi mi o to , że nawet w czasie dni płodnych nie mogę zajść w ciążę, dlatego pytam jakie są skuteczne metody zajścia w ciążę, bo wiem, że wiele kobiet jest doświadczonych w tych tematach dlatego piszę tu..jeżeli to nie poskutkuje to zapiszę się na jakieś leczenie. A takim chamskim komentarzom jak twoje- podziękuję, ponieważ piszę po raz setny, że gdybym nie miała problemu z zajściem w ciąże dawno bym już miała dziecko, które bardzo pragnę, a mimo to nie mogę zajść w ciążę, więc szanuj trochę ludzi, bo ktoś kiedyś ciebie nie będzie szanował, Nie pozdrawiam.