Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się ciemnookie, ciemnowlose, o ciemnej karnacji dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Rewelka pamięć dziewczyno :D ja tam takich szczegółów nie pamiętam, zwłaszcza z liceum gdzie dziewczyny farbowały sobie włosy. Masz jakiś kompleks na punkcie swojej urody, że piszesz o mysich włosach i nijakich rysach twarzy? to twoja opinia. Dziewczynki jasnej urodzie wyglądają dużo delikatniej i subtelniej niż te z ciemnymi, krzaczastymi brwiami. Co z tego, ze uroda jest wyrazista, jak często jest przez to bardziej nawet męska? murzynki, mulatki są bardziej męskie, ciemne włosy i brwi to nie wszystko, co również ciemne włosy na rękach, które trzeba golić, słowianki tego nie robią. twoje obrazanie "nijakiej" urody słowian i skandynawów na wiele się nie zda, pisałam o swiecie nie o Polsce, masz rację, jedynie w POLSCE można uznac taką urodę jak ty opisałaś za w miarę oryginalną, chociaż już coraz częściej spotykaną, w żadnym innym kraju nie, to pospolite do bólu, w szwecji na jedną klasę możesz spotkać 4-5 blondynów góra, rezta to ci "piękni-ciemni" Pewnie w dziecinstwie byłas wyzywana od rumunek i stad wzięły ci sie te kompleksy. Nie martw się, niedługo rasa jasna całkiem zginie, już i tak jest totalnie zdominowana nawet w europie przez uzułmanów, ormian innychmieszających się z blondynami. Co nie zmienia faktu, ze jasna uroda jest szlachetna, blond włosy, mleczna cera, to unikat. Jasność zawsze była pozytywną przeciwwagą do ciemności i tak już soatnie, nie zmienisz tego. Za 100 lat takich będzie można pewnie tylko na zdjeciach zobaczyć.

Gość gość
A w Polsce nadal ciemnogrod, co trzeci wpis rzuca cyganami i rumunami, nawet hitlerowcy sie znalezli. Wszyscy mamy kpmpleksy, ze hej :)

Gość gość
nie podobają mi sie takie dzieci.

Gość gość
bo cyganie to pasożyty, do tej pory, nic nie robią aby zmienic o nich opinie, żyją w swoich slumsach i "pracują" jak pracują, a urodę mają bardzo rzucającą się w oczy, taką akurat ślicznie ciemną, jak to niektórzy uważają, dla mnie jest brudna i kundlowata, nic fantastycznego, ale jakby mieli inną mentalność to nic bym do nich nie miała, ale fakt, ze kojarzy się jednoznacznie i ciężko to wyprzeć

Gość gość
ale wyscie sa obludne, a jak ostatnio napisałam ze moja corka jest taka to wyzwalyscie mnie od rumunów i brudasów, 90% wypowiedzi bylo na NIE. oj obludne małpy, byle kogos zahejtowac, tylko tyle umiecie. x ale o co ci chodzi? umiesz czytać? ja tutaj też widzę 90 % odpowiedzi na nie! xxx przeczytaj jeszcze raz odpowiedzi na str. 1 slepoto x a ty przeczytaj jeszcze raz drugą połowę strony pierwszej i całą stronę drugą ślepoto :)

Gość gość
A w Polsce nadal ciemnogrod, co trzeci wpis rzuca cyganami i rumunami, nawet hitlerowcy sie znalezli. Wszyscy mamy kpmpleksy, ze hej x z tymi hitlerowcami to sie zgadzam, ktoś pojechał bez sensu, widać ze prostak i burak a cyganie i rumuni... nie widze w tym nic złego. Normalne określenia. Nie mam nic do takich ludzi, jeśli żyją uczciwie i nikogo nie okradają. Nie mam nic do takich dzieci, krzywdy bym nie zrobiła ale nie podoba mi się ich uroda.... i mam prawo do takiego zdania.

Gość gość
No masz, ale jak powiesz ze ciemnowlose dziecko ci sie nie podoba bo ci sie kojarzy z rumunami, to ja mam prawo sie smiac z ciebie do rozpuku :)

Gość gość
mi się zdecydowanie bardziej podobają dzieci o włoskach blond, najlepiej kręconych :) ciemne moze tez mają swój urok ale raczej kojarza się z jakąś inną kulturą. Cygan, Rom czy skrzyżowanie z Murzynem.

Gość gość
No masz, ale jak powiesz ze ciemnowlose dziecko ci sie nie podoba bo ci sie kojarzy z rumunami, x ale to prawda, mi też sie tak kojarzą.

Gość gość
wolę blondynów.

Gość gość
jasna uroda zawsze będzie bardziej slachetna, nie zmienicie tego choćbyście wyzywali blondynów od nijakich, chcielibyście byc tacy nijacy. zazdrościcie, bo z ciemną cerą nic się zrobić nie da, zawsze będzie ciemna, może być już tylko ciemniejsza, nigdy jaśni nie będą tacy ludzie i takie geny już zostaną - tylko bardziej ciemne, a uroda jasna jest na wyginięciu niestety

Gość gość
dokładnie jasna cera i włosy blond są bardzo ładne, niestety te cechy są w mniejszości, wymierają, zanikają. brunetek jest duza wiekszość na świecie i są ich miliony więc to nic wyjatkowego być brunetką . A słowiańskie piekności zawsze są w cenie. Jak taka pojedzie np do Włoch to ma rwanie ,ze hej...

Gość gość
We Francji 33 proc. kobiet uważa się za blondynki, choć tak naprawdę jest nią tylko co dziesiąta. Jasnowłosych Amerykanek jest więcej - około 30 procent, ale chciałoby nimi być - ze względu na mężczyzn - 84 procent. W Niemczech 90 procent blondynek to farbowane lisy. Najwięcej prawdziwych blondynek jest w Finlandii. Blondynka jest pożądana, bo rzadka. W ciągu ostatniego ćwierćwiecza liczba blondynów na świecie zmalała o połowę. Według niemieckiego antropologa, Friedricha Rausinga ciemnowłosi będą coraz bardziej wypierać blondynów. Odpowiedzialny za ten kolor włosów gen, jest genem recesywnym. Oznacza to, że jeśli choć jedno z rodziców jest ciemnowłose, to i taki potomek narodzi się parze. Kilka lat temu świat obiegła wiadomość - podała ją między innymi poważna CNN - że blondynki (blondyni też) ostatecznie wyginą w 2200 roku.

Gość gość
Mi sie bardzo podobaja, a nawet jak sie kojarza z Romami to co z tego- sa piękne :) Małe dzieci jak maja blond włoski sa mało widoczne i wygladaja jak łyse ;)

Gość gość
mi się podobają :) ❤️ sama mam taką córeczkę ciemne włosy - ale nie czarne, jasno niebieskie oczy i ciemna karnacja córka zimą wygląda jakby wróciła z wakacji a w wakacje.... bez filtra 50 i czapki na głowie nigdzie jej nie puszczam ja przyzwyczaiłam się do wyglądu córki, ale często słyszę że córka ma nietypową urodę - ciemna karnacja cały rok z bardzo jasnymi niebieskimi oczami - to zwraca uwagę innych niestety nie jest do mnie podobna, bo ja blondynka z zielonymi oczami ;)

Gość gość
juz nie idzie tego czytac, jak idiotki pisza i wyzywaja dzieci, powtarzam dzieci od; ukraincow, rumunów, ciapatych, hitlerowcow! żal mi was, chcecie sie dowartosciowac, rozumem to wy nie grzeszycie ani troche! to ja ktora pisala ze dla kazdej matki jej dziecko jest najpiekniejsze! i tak ma byc! wiadomo ze jak ktos ma blondynka to podobaja mu sie blond, a jak ktos czarne, o czarne. Dla mnie moje dziecko jest najpiekniejsze i do glowy by mi nie przyszlo pisac i obrazac inne dzieci, bo kazde jest ladne!

Gość gość
Ja tam się nie zgadzam, że każde dziecko jest ładne. Większość dzieci jest paskudna i podoba się tylko rodzicom. A im mniejsze dziecko tym brzydsze.

Gość gość
nie podobają mi się takie rumuńskie dzieci.

Gość gość
hahaha ciemnowłose dziecko kojarzy się z rumunami i cyganami??? Taka patologia to tylko na kafeterii... A blond dziecko kojarzy się z albinosem? A może z bladym trupem? Masakra.... i takie rzeczy piszą matki

Gość gość
21.02 dokładnie!

Gość gość
jestescie zdrowo walniete wszystkie. jesli kazde dziecko/osoba dorosla kojarzy wam sie z rumunem tylko dlatego ze ma czarne wlosy, to po 1 psycholog wskazany. po 2 rasizm az sie z was wylewa. ale na poludnie na wakacje jezdzicie i d**y "w ich sloncu" smazycie. skoro to wam tak nie odpowiada to wio na fiordy norweskie, albo na grenlandie, moze od sniegu wam cera zjasnieje i wlosy, a moze i polnocne powietrze sprawi ze mozg zacznie w koncu myslec a nie wegetowac. ps. podobaja mi sie wszystkie dzieci o ile są ladne(nawet rude).

Gość gość
mi się podobają. Mój mąż ma hiszpańską urodę (nie przypomina bynajmniej cygana ani syryjczyka) a ja słowiańską. Mam nadzieję, że moje dziecko będzie miało włosy, oczy i karnację po mężu;