Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy seks, pytanie do dziewczyn.

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, zastanawiam sie jeżeli poznaje chłopaka i jakiś czas już ze sobą chodzimy, rozmawiamy, to kiedy powinnam iść z nim do łóżka po 3miesiacach, po roku, po 2 latach, bo wiem , są takie co i na pierwszych randkach chodzą, ale to jest złe moim zdaniem. No wiec kochane kiedy sie oddać, by iskra nie zgasła a chlopak ciągle o mnie zabiegał?czy nie ma na to recepty kiedy iść do łózka.?a wiem ze wiele dziewczyn współżyje przed ślubem.

Gość gość
to tylko seks nie rozumiem ludzi ktorzy sie ograniczaja czekaja na wlasciwy czas ktorego tak naprawde nie ma

Gość gość598
idiotyczne pytanie :o

Gość gość
Jak idiotyczne, wcale nie, za szybko pojde nie bedzie iskry uzna mnie za szmate ,bede dlugo czekac, to moze mnie zostawic, bo za dlugo będzie czekał na seks.

Gość gość
no wiec kiedy bo jedne daja po 3 mis inne po roku kiedy wkoncu?

Gość gość598
no k****, przecież wiadomo że nie na 1 randce, ale jeśli znacie się, dobrze się czujecie i jest nastrój i sytuacja żeby pójść do łóżka i oboje chcecie tego to przecież nie powiesz : sorry ale na kafe napisali że dopiero po pół roku mogę się z tobą przespać :D

Gość gość
Nikt juz nie czeka ze seksem po ślubie ,każdy sie sprawdza przed slubem, no wiec jaka musi byc odległość do ślubu, żeby to zrobić przed ślubem a nie po?.

Gość gość
Jakim slubem.....przeciez facet nawet nie zamierza sie zenic wiec nie jest to zaden grzech, bo skoro slubu ma nie byc to I nie ma sexu przedmalzenskiego. Proste jak drut

Gość gość
taa nie ma seksu a kazdemu stoi i kazdemu sie chce i kobiecie tez sie chce, no wiec kiedy isc do tego lozka, zeby namietnosc nie zgasla a on nie uznal mnie za puszczalska i dalej o mnie zabiegal ,bo kazda dziewczyna idzie w innym czasie, no wiec kiedy?