Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy faceci wytykają wam wady urody?

Polecane posty

Gość gość

Nie tylko wasi ale też obcy faceci? Mi czasami ktoś mówi delikatnie,że mam krzywe zęby..nie jakoś strasznie ale jednak widać bo przednie... Brat często mi powtarza zaś że mam cellulit. :/ kiedy wychodzę na pole, staram się zakrywac uda. W upały wychodzę w dłuższych sukienkach albo mecze się w spodniach. Głupio się z tym czuję bo przecież jestem zadbana, gdybym miała kasę to robilabym cos z tymi zębami i cellulitem, a tak to lipa...

Gość gość
Took cellulit I Twoje zęby, bratu mic do tego. Olej to

Gość gość
"wychodzisz w pole"? to już żniwa? :P

Gość gość
Hahha:p w Krakowie mowi sie "ide na pole" zamiast ide w plener/na dwor/na zewnatrz ;)

Gość gość
Brat jak brat ale koledzy też potrafią mi zwrócić uwagę. Nie chce nawet wiedzieć co bym czuła gdybym uslyszala takie slowa będąc w związku. Dlatego nie jestem

Gość gość
Oj stary ale p*****lnales temat

Gość gość
mi się ostatnio zdarzyło, że były z kolega mówiąc mi same komplementy stwierdził, że mam mały biust, ale i tak fajny. Kiedyś kolega non top mi mówił, że wyglądam jak w ciąży, ale dzięki niemu się wzięłam za siebie i jestem znów laska :) brat też czasem coś powie. Cellulit to dalej mój kompleks, jest mniejszy, ale dalej jest i już bez krępacji chodzę w krótkich szortach

Gość nieidealna ale ładna
chodze na plaże codziennie i widze mase brzydkich kobiet i to nie jest pikuś typu celulit,krzywe zęby,widze otyłe ciała,zaniedbane twarze,braki w uzebieniu,mega celulit nawet u tych młodych,wiele z nich ma mężów,partnerów wiec czym ty sie martwi

Gość nieidealna ale ładna
też mam krzywy zgryz choć o zęby dbam,celulit bo rodziłam i duzo schudłam ale podobam sie męzczyznom i jestem osobą pewną siebie,nie wpędzam sie w kompleksy przez jakieś niedostatki urody

Gość gość
Jeszcze by tego brakowało ;) Jak byś oczyściła organizm z toksyn, to i celulit by zniknął. Nie jedz śmieciowego żarcia! A zęby, no cóż, aparat też nie jest najlepszym rozwiązaniem, pewnie będziesz musiała z nimi życ ;)

Gość gość
a masz jakiś sposób na oczyszczenie organizmu z toksyn, ja dbam o to co jem, staram się pić wodę choć chyba ciągle za mało, piję chlorofil (po którym nie mam problemów z niedoskonałościami na twarzy, pot stał się bezwonny) ale cellulit wciąż jak był tak jest. AAaa i staram się być aktywna dużo spaceruję czasem biegam, ćwiczę

Gość gość
i co z tego że pasztety mają mężów?może nie mają ambicji i wzięły co jest a tak naprawdę się mecza albo oszukują bo przecież nie podobają się facetom

Gość gość
na cellulit świetny jest peeling z kawy i masaże szczotka na suche ciało. Poczytaj o tym i spróbuj ;)

Gość gość
http://ewadabrowska.pl/ Dr Ewa Dąbrowska - Żyć zdrowiej, odżywiając się lepiej i mądrzej Radawa cz 1 i 2 (wykład na youtube) Albo głodówka na sokach/wodzie (Malachow G - Lecznicza glodowka - pdf dostępny na chomikach). Trzeba ten celulit po prostu "spalić".

Gość gość
Jestescie paskudne krowy z krzywymi zebami

Gość gość
dzięki poczytam/posłucham

Gość gość
ty od oczyszczania co stosujesz ? może i ja sie oczyszcze? ten chlorofil to co gdzie sie to kupuje

Gość gość
Mi tam nie przeszkadza cellulit. Nawet czasami się jaram jak kobieta ma dość ładne zgrabne ciało :)

Gość gość
co do cellulitu też słyszałam od znajomych taki tekst niby w żartach: "gdzie najlepiej zabrać dziewczynę na 1szą randkę? na basen, żeby zobaczyć czy ma cellulit" glupi tekst, a od tego czasu chowam uda i mam kompleksy

Gość gość
Robiłam peeling kawowy, zawijalam uda w folię, cwiczylam i robiłam też głodówki kilkunastodniowe, regularnie pije sok z cytryną..I nic:(

Gość gość
Ech dziewczyny nie szkoda Wam czasu na takie głupoty. :-) Autorko popracuj nad poczuciem własnej wartości. :-)

Gość gość
Dobry temat bo ja przez coś takiego się rozstałam z moim chłopakiem. Wyobraźcie sobie, że mój facet mi mowił że mam tunele miedzy zębami :) i jak to wyglada.... ze lepiej jak isę nie usmiecham. Bardzo mi było przykro z tego powodu ale pomyslałam że wezme sie za to i zdecydowałam się na nakładki Clear Aligner u doktora Rojka z Olsztyna.