Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem w łózku jak wyczuwacie że jesteście gotowe?

Polecane posty

Gość gość

tzn. chodzi o to skąd dokładnie się orientujecie że jesteście na tyle podniecone żeby zacząć cos głębszego, tzn. jak to ogarnąć, to samo uczucie ciepła, podniecenia czy pierwsze objawy wilgoci wystarczą uw as? bo mi nie pomaga za mało:-(

ja poznaję po tym, że dzieci umyte i nakarmione, chałupa wysprzątana, pacierze zmówione, mąż poprawia krępujące mnie więzy, a ja powoli przestaję się trzepotać;)

Gość gość
wow

Gość demonoide
Lekka wilgoć nie wystarczy. Ja wiem, że jestem gotowa jak się ze mnie dosłownie leje.

Gość gość
super.. :-( ale jak to czujesz, etap fali tego ciepła? czy jak? chęć wypełnienia, juz sama nie wiem:-(

Gość gość
Aż tak rozkminiasz ??

Gość gość
Ja bardzo szybko jestem gotowa, po prostu czuję, że mam mokro, a zawsze można sprawdzić

Gość gość
ale jak ci wsadzi to będzie za pozno na sprawdzanie :-(

Gość gość
To nie rozmawiacie ze sobą podczas seksu? Jakakolwiek komunikacja?

Gość gość
Jak tego nie czujesz, to znaczy , że jesteś za młoda na seks. Kobieta po prostu WIE, kiedy jest gotowa.

Gość gość
Ja zawsze jestem gotowa, nawet Na "sucho" Bo czasami mamy ochote Na szybki numerek. Po prostu wsadza Na poczatku boli ale mnie ten Bol nakreca i zaraz robie sie bardzo mokra

Gość gość
z mojej lecą soki i ścieka mi płyn wtedy jestem gotowa

Gość gość
Nigdy nie pozwalam sobie włożyć na sucho! Otarcia gwarantowane, a wszelkie infekcje, grzyby mają ulatwiony dostęp poprzez te drobne ranki. Mężczyzna też ma takie same ranki na czlonku. I takie samo niebezpieczeństwo infekcji. Puknijcie się. Natura dała nawilżanie.

Gość gość
Ja na przykład nigdy nie jestem gotowa bo nie lubię penetracji.

Gość gość
z penetracją są te problemy, bo jak pójdziesz na całość jak wiekszość (na zasadzie może mu sie jakoś tym razem uda), to małe szanse żeby to wyprostować... bo co można zorobić dalej, większe rozwarcie i ułożenie nóg :-(

Gość gość
ja poznaję po tym, że dzieci umyte i nakarmione, chałupa wysprzątana, pacierze zmówione, mąż poprawia krępujące mnie więzy, a ja powoli przestaję się trzepotać x Jezu,jakie smutne życie, okropne Bo tym, że już nie mogę wytrzymać :D Serio, autorko, po prostu to takie odczucie "weź mnie teraz!!!" Proste :)

Gość gość
dziewczyny to tylko jak rzucić się z góry, jakoś poleci facet wystrzeli będzie fajnie, ALE TO NIE JEST PROSTE uczucia mogą ucierpiec jak w seksie bedzie lipa, tzn. facet sie zorientuje ze cos nie tak z tym napaleniem, wiadomo bedzie szukał łatwiej :-(

Gość gość
Ja długo nie mogłam się dostatecznie nawilżyć żeby mój chłopak we mnie wszedł.... coś okropnego....i jego to bolało i mnie tez i już było po seksie. Poszukalśmy w necie na początek naszego problemu jakiegoś suplementu dla niego żeby tak szybko nie opadał po próbie i znalezliśmy suplement diety long men. Ja kupiłam sobie lubrykant na bazie wody i to nam pomogło.