Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młynarska OBRAŻA Polaków wypoczywających nad polskim morzem, ale szuja!!

Polecane posty

Gość gość

Napisała na fb że jest strasznie, że sami "państwo Kiepscy", że ojej jak okropnie, dzieci wrzeszczą, facec***iją piwo, jezenie drogie i niedobre, panie wymęczone, a ich męzowie obleśni wielkie brzuchy od piwa, "tyle tu chamstwa" NO MASKARA jaka c...pa! Wiecie co, ja nie jestem gruba, mój mąż też nie, nawet można rzec że ciacha z nas. Dzieci jeszcze nie mamy, ale jedno w drodze. Jesteśmy po studiach, a poza tym niezależnie od tego nie robimy wiochy i nie drzemy się ale na litość boską każdy jest inny!!! ja byłam w Jastrżebiej w ostatnim tyg. czerwca i uważam że Młynarska przesadza!! Nie pasuje, to było jechać na St.Tropez. Przecież nie od dzis wiadomo jak jest nad Bałtykiem i że rózni ludzie jezdza, takze ci głośni, wg niej "chamy" z brzuchami. Pusta krowa, mimo że ja nie jestem z tych "Januszy" to nigdy się z nich nie wyśmiwam, nie nazywam ich chamami, mam szacunek a jak komus sie nie podoba to WON....mogła jechać na Malediwy, stać damesę. Dzieci krzyczące jej przeszkadzają,,, jaka pipa, co ona wczoraj się urodziła i nie wie, jak tam jest w sezonie? ://///

Gość gość
Ja myślę że i na st tropez i na malediwach też są krzyczace dzieci. No i panowie w gastronomicznej ciąży też :)

Gość gość
napisała prawde ty polaczyno żałosna i się oburzasz...głupia krowo :D kazdy wie, że plaże nad Bałtykiem to syf, rynsztok, szambo, woda skażona , drożyzna, pełno plebsu, wieśniactwa porównać plaże niemieckie do polskich to jak niebo i piekło, nie mówiac juz o zalosnych polaczkowych zwyczajach jak wszechobecne parawany i donosicielstwo (przypomnij sobie afere z mlodymi dziewczynami ktore opalały się dyskretnie topless, jakies polski katolicki śmiec zadzwonil na policje) Młynarska ma 100% racji i to cie boli ! PS: nie jestem na codzien wulgarna, ale teraz musialam, do chamstwa trzeba mowic po chamsku :)

Gość gość
16:34 to po jakiego diabła tam jeździ? Przeceż nie urodziła się wczoraj i chyba wiedziała, czego się spodziewać> czyżby pengi na zagraniczne wakacyjki zbrakło? :D

Gość gość
16:34 Swoją prostotą i chamstwem nie zasługujesz na uwagę, ale pewnie nie twoja wina, taki gnój wynosi się z domu, sory...w twoim przypadku rynsztoka... Ta....jasne dlatego niemcy nas zalewają :D Widać w niewielu państwach na świecie byłaś.

Gość gość
16:34 ależ z twojego wpisu jasno wynika że JESTEŚ chamska, a słoma z butów tak ci wystaje, że nie ma takiej siły by ją upchnąć i schować ;) Niczym się nie różnisz od tych "buraków" których wyśmiewasz. Dno intelektualne, a ma się za lepszą :D LOL :D Choćbyś nie wiem co teraz mówiła, kazdy kto wejdzie na ten temat zobaczy, jaki poziom reprezentujesz i tego wpisu już nie da się cofnąć ;) poziom pani Młynarskiej. Przyganiał kocioł garnkowi :D czym się różnisz od Kiepskich? Niczym...

Gość gość
Ja tez ludzi nie obrazam, ale jak jade wypoczac nad polskie morze, to nie wybieram miejsc jak Mlynarska zeby blyszczec wsrod ludu, tylko odpoczac od ludu, wyciszuc sie. Dlatego wybieram malo turystyczne miejsca, gdzie jest malo ludzi, plaze sa puste, glownie starsi ludzie, ludzie szukajacy ciszy i relaksu, rodziny z dziecmi, i nikt nikomu na glowie nie siedzi, jedzenie smaczne, duzo tansze niz w tych oslawionych miejscowosciach. Ja wybieram Katy Rybackie, Piaski, czasem Krynice Morska,choc tu juz jest troche ludu. I wiecie co? W doopie mam ze ktos jest pomarszczony, gruby, chudy, blady, zjarany, z brzucholem piwnym lub ciazowym, jezdze tam zeby polezec, posluchac szumu morza, popatrzec na wode, niebo, albo na mojego meza i dzieci, a nie obcych ludzi i ich niedoskonalosci fizyczne. Pani Mlynarska ma najwidoczniej nudne zycie skoro jej oczy tak bystrze dostrzegly ludzi grubych i z brzucholami. Mozna jej tylko wspolczuc.

Gość gość
Ja tez ludzi nie obrazam, ale jak jade wypoczac nad polskie morze, to nie wybieram miejsc jak Mlynarska zeby blyszczec wsrod ludu, tylko odpoczac od ludu, wyciszuc sie. Dlatego wybieram malo turystyczne miejsca, gdzie jest malo ludzi, plaze sa puste, glownie starsi ludzie, ludzie szukajacy ciszy i relaksu, rodziny z dziecmi, i nikt nikomu na glowie nie siedzi, jedzenie smaczne, duzo tansze niz w tych oslawionych miejscowosciach. Ja wybieram Katy Rybackie, Piaski, czasem Krynice Morska,choc tu juz jest troche ludu. I wiecie co? W doopie mam ze ktos jest pomarszczony, gruby, chudy, blady, zjarany, z brzucholem piwnym lub ciazowym, jezdze tam zeby polezec, posluchac szumu morza, popatrzec na wode, niebo, albo na mojego meza i dzieci, a nie obcych ludzi i ich niedoskonalosci fizyczne. Pani Mlynarska ma najwidoczniej nudne zycie skoro jej oczy tak bystrze dostrzegly ludzi grubych i z brzucholami. Mozna jej tylko wspolczuc.

Gość gość
16:39 otóż to...jest tak nudna i ma tak nudne życie, że zaczyna być zgorzkniała... najgorzej że moja znajoma lat 26 już w swoim wieku tak się zachowuje jak ta stara baba, a gdzie tam jeszcze do 50tki ;)

Młynarska to wieśniak bez matury, typowa rozpieszczona córeczka sławnego tatusia, która sama w życiu do niczego by nie doszła.

Gość gość
Nie ma juz cichych miejsc nad Baltykiem wiec dokąd nie pojedziesz tam wrzeszczące tlumy Ona ma -niestety- rację. Na ktorejs z plaz ma byc zakaz uzywania parawanów duzych,bo coraz wieksze polacie sobie ludzie zawlaszczają,nie ma gdzie rozlożyc koca czy lezaka i trzeba uwazać idac,żeby komus nie wpaść na zagrodzony teren.

Gość gość
Jprdl Jadę nad nasze morze w tym roku (z czego sie bardzo cieszę) i biorę ze soba parawan, parasol i namiot dla dziecka :D Niezły ze mnie plebs co? Srednio mnie obchodzi czy sie komu moj parawan podoba-potrzebuje sie odgrodzić, dziecko i swoje rzeczy rowniez od takich nadętych damesek jak Młynarska i cała reszta. PS. Nadwagi nie mamy

Gość gość
AmeboUczuciowa dokładnie!!!! Przerost formy nad treścią, a jej siostra to nawet liceum nie ukończyła. Do tego to nieźle trzeba być "zdolną" :D Młynarska skończyła studia ale na jakiejś prywatnej gamoniówie za pieniądze.

Gość gość
16:46 ale ona WIE że tak jest to PO UJ pojechała do najbardziej uczęśzczanych miejscowości? Chciała się zapewne pokazać "plebsowi" :D Jak chciała ciszy to mogła do jakiejś wioski małej nadmorskiej gdzie ludzi jest mało... ale wieśniara.... to tak jakbym ja przyszła do McDonald's i poprosiła o homara. I się dziwiła, ze nie dostaję.

Gość gość
Alez kazdy chce wypiczac i jaką szkole ukonczyla to akurat nie ma zadnego znaczenia! Pilnujcie swoich matur czy mgr lub inż.

Gość gość
wypOcząć mialo byc*

Gość gość
16:49 Mam ci to wytłumaczyć na szyszkach z lasu czy jabłkach? A może na zapałkach.Uwaga uwaga skup się: NAD POLSKIM MORZEM W SEZONIE W ZNANYCH KURORTACH LUDZI JEST OD GROMA I SĄ TO LUDZIE GŁOŚNO SIĘ ZACHOWUJĄCY Jak się nie podoba, trzeba było wybrać wrzesień lub czerwiec albo w ogóle zagranicę...

Gość gość
komentarz byl do wykształcenia więc tak nie drukuj,bo nie do tego byl post.

Gość gość
16.46. A wlasnie ze sa ciche i spokojne miejsca nad morzem, nie trzeba pchac sie do miedzyzdrojow, ustronia morskiego, mielna, kolobrzegu, wladyslawowa czy helu, wystarczy obok ustronia morskiego pojechac do sianozetow, wybrac sobieszewo, a przede wszystkim polecam katy rybackie i piaski,ale jest jeszcze wiele innych malych wiosek gdzie na plazy bedzie luzno.

Gość gość
Dobra, rozumiem że parawany jeden przy drugim bez mozliwosci przejścia to wiocha. Ale kazdy wolnostojący nie wiem w czym przeszkadza??? Ochrania od wiatru, sypiącego piachu przez tych ktorzy grają w piłkę albo dzieci, namiastka intymności dla przebrania siebie czy dziecka, ma kieszenie na schowanie czegos co chcemy miec koniecznie bez piasku, mozna wysuszyć na nim ręcznik czy ubranie od dziecka jak sie cos przytrafi, osłoni od psów ktore radośnie pływały a pozniej sie wytrzepują z wody a właściciel zadowolony, irytuje mnie ze ktos koniecznie musi przechodzić obok mojego ręcznika jak czołg itd. Nie mam parawany 8m ani kilku a jeden rozstawiony wolnostojąco i nie przy samym morzu...

Gość gość
Ale ja byłam kiedyś w Sianożętach. Gorzej tam niż we Władysławowie, wiesz ile tam ludzi było? Fakt, to był ten długi sierpniowy weekend, ale still..

A ogólnie niech jedzie tam gdzie są młodzi Anglicy, albo Niemcy to dopiero dowie się co to znaczy głośne zachowanie, a jak pojedzie do kurortu muzułmańskiego to... a zresztą niech sama sprawdzi :D

Gość gość
Ja nie wiem co to za bzdury wypisujecie?? Parawany u nas sa pewnie dlatego, ze na innych plazach, które często nie sa w ogóle piaszczyste, piach się człowiekowi nie wsypuje wszędzie.. Ja byłam w Kołobrzegu, a głównie sami Niemcy tam byli.. Mamy fajne te piaszczyste plaze

Gość gość
Autorka się oburza, bo pewnie jest właśnie taką Karyną, jaką opisała Młynarska. Prawda zabolała?

Gość gość
Nie rozumiem co za gooofnoburza z tym parawanem przeciez zajmuje tyle samo miejsca co parasol i reczniki/koc wiec czemu tak razi w oko....przejscie dalej jest. Nigdzie nie ma takiego zwyczaju bo u nas nie dość ze chłodno to jeszcze wieje wiec parawan ułatwia plażowanie.

Gość gość
Wiecie co, ja nie jestem gruba, mój mąż też nie, nawet można rzec że ciacha z nas. Dzieci jeszcze nie mamy, ale jedno w drodze. x Ciacho z dzieckiem w drodze :P

Gość gość
no jak byłaś w długi, sierpniowy i jeszcze pewnie ciepły weekend to się dziwisz? czemu się dziwisz? że kilometry nie sa z gumy a ludzi tyle przyjechało? To tak jakbym się dziwiła idąc dzień przed Wigilią do centrum handlowego i dziwiła się, że są kilometrowe kolejki a ja przecież też chcę kupić a muszę stać godzinę w jednym sklepie... PS pochodzę z Sianożęt. Wystarczy, ze wybierzesz się tutaj w czerwcu bądź we wrześniu i ujrzysz wioskę niemal wymarłą, cicho, spokojnie, polecam też Gąski, Grzybowo, i inne ościenne miejscowości. Niemal dziko. Jeżeli nie chodzisz do szkoły to co stoi na przeszkodzie wziąć urlop w innym terminie?

Gość gość
17.02, ups polecilam sianozety bo jeszcze w 2006 roku to byla malo turystyczna miejscowosc, glownie domy na wynajem i rodziny z dziecmi, ale moze faktycznie juz zrobilo sie tam drugie wladyslawowo... To w takim razie druga strona polski, katy rybackie,choc w sierpniu to tez moze byc troche ludzi... My jezdzimy koniec czerwca poczatek lipca, bo morze i tak jest juz cieple :)

Gość gość
17.02, ups polecilam sianozety bo jeszcze w 2006 roku to byla malo turystyczna miejscowosc, glownie domy na wynajem i rodziny z dziecmi, ale moze faktycznie juz zrobilo sie tam drugie wladyslawowo... To w takim razie druga strona polski, katy rybackie,choc w sierpniu to tez moze byc troche ludzi... My jezdzimy koniec czerwca poczatek lipca, bo morze i tak jest juz cieple :)

Gość gość
17:06 a co Cię tak dziwi> niektóre kobiety w ciąży są piękne i szczupłe (oprócz brzuszka). wiem że może to wykracza poza możliwości twojej percepcji bo znasz same tłuste ciężarne, ale naprawdę otrzeźwiej bo nie każda jest brzydka i gruba w ciązy, zwłaszcza na jej wczesnym etapie... daruj sobie, złośliwa jesteś i jad ci kapie na klawiaturę...