Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja ślubu nie zamierzam brać, a ty mi o seksie przed ślubem. Dla was kobieta to pochwa z umiejętnością chodzenia, prawiczki też myślą tylko o tym, by przerżnąć tę swoją dziewicę, więc co Ty pieprzysz? Wszyscy jesteście tacy sami i nawet dziuplę w drzewie byście zerżnęli, bo ma dziurę.

Gość gość
gość dziś Dziecko, Tobie się wydaje, że się rozciąga po 100 stosunkach z 5 facetami, a po stu z jednym pozostaje ciasna? No w sumie, jakbyś miał przepchnąć 8 dzieci, to też byś miał fiuta szerokiego, jak gałąź.

Gość gość
Michał121212 dziś A wiesz, że jakiś mały % rodzi się bez twojej podniecającej błony? A wiesz, że część pada ofiarą gwałtu? I w końcu wiesz, że nawet uprawiając seks można paradoksalnie mieć błonę, bo w zależności od budowy może się jedynie rozciągnąć, a nie pęknąć?

Gość gość
Michał, a co zrobisz, jak dziewica nie będzie chciała krwawić?

Gość gość
Michał121212 dziś Urocze... Załóżmy teoretycznie, że kiedyś doczekasz się córki i jakiś zwyrodnialec postanowi ją zgwałcić. Wygnasz ją z domu? Czy od razu zastrzelisz, bo to hańba dla Twojej osoby? Wiesz, w końcu pewnie sama chciała, nie?

Gość gość
gość dziś duże przyrodzenie od murzynów i tak mozna rozciagnac i miec wiadro

Gość gość
Dzieci się nie rodzą, bo kobiety zmądrzały i nie dają się zamknąć w domu na kilka lat z gromadką dzieci, mają ciekawsze zajęcia. A facet zwykle ogranicza się do zapłodnienia, a później spierdziela z chaty na całe dnie, byle tylko płaczu nie słuchać i pampersa nie przebierać. Ja sama jestem dziewicą, mam 20 lat i dzieci mieć nie zamierzam. Faceta odpowiedniego też nie znalazłam, tzw. "wielkiej miłości", a z pierwszym lepszy bzykać się nie będę, bo wypada kogoś mieć.

Gość gość
Michał121212 dziś Czytać umiesz? Zakładam, że wychowasz ją w swoich wartościach, a może paść ofiarą jakiegoś zboczeńca, więc co wtedy jej powiesz?

Gość gość
Tak, jasne, mam sobie wycinać, a niby dlaczego? Bo Ty tak chcesz? Nie będę się kaleczyć dla chorej ideologii, podobnie jak żadnych tabsów też brać nie będę, jak już znajdę tego swojego ukochanego to niech on prezerwatywę zakłada, przed czy po ślubie, ja truć się nie będę na pewno.

21:50 akurat jesli chodzi o moje wartosci, to sa one czysto darwinowskie (czyli egoistyczne). Problem telegoni nie bedzie dotyczyl mijej corki, tylko faceta ktory bedzie chcial miec z nia dzieci.

Gość gość
A poza tym ci/pę-wiadro jak to określacie mają właśnie kobiety po kilku porodach naturalnych, a nie te puszczalskie, od seksu się ci/pa nie rozciąga znawcy hahahaha

Gość gość
gość dziś ale puszczać masz zamiar i wytłumacz mi jak chcesz szanować ciało? seks wyłącznie po ślubie i jedynie do rozmnażania.

Gość MiszkaToKiszka
Ty michalski kutafonie nie używaj imienia Darwina na daremno bo i tak nic nie rozumiesz :)

Gość gość
gość dziś po porodzie jest ciaśniejsza niż przed pozdrawiam znawco. Od seksu się rozciąga potem niedopasowanie seksualne bo kobieta ma wiadro zamiast normalnej c**y.

Gość gość
gość dziś gość dziś ale puszczać masz zamiar i wytłumacz mi jak chcesz szanować ciało? seks wyłącznie po ślubie i jedynie do rozmnażania. x Ja mogę na dzień dzisiejszy wcale seksu nie uprawiać, nie czuję takiej potrzeby, a rozmnażać się nie zamierzam.

Gość gość
Michał121212 dziś Ale mnie obchodzi stwierdzenie "co mnie obchodzi gwałt". Próbuję Ci uświadomić, że Twoja hipotetyczna córka może paść jego ofiarą i wtedy powiesz jej, że Cię to nie obchodzi? Spluniesz na nią, bo jest kobietą, więc pewnie sama chciała?

Gość gość
gość dziś Próbujesz nam wcisnąć kit, że kobieta po porodzie jest ciaśniejsza, niż dziewica?

21:59 a ty tez czytac nie umiesz? Nie splune i bede ja wspieral bo to w polowie moje geny. A to jesli bedzie miala problem z facetami, ktorzy jej z tego powodu nie beda chcieli, to trudno - zycie.

Gość gość
gość dziś gość dziś po porodzie jest ciaśniejsza niż przed pozdrawiam znawco. Od seksu się rozciąga potem niedopasowanie seksualne bo kobieta ma wiadro zamiast normalnej c**y. x Buhahah jasne... a niby dlaczego każą ćwiczyć mięśnie Kegla po porodzie? Albo niektóre mają nawet tzw. wypadające pochwy? Też od seksu? Weź się pier...j w łeb...

Gość gość
gość dziś koledzy są po ślubie to więc wiedzą lepiej :) jest porównywalnie ciasna jak dziewica

Gość gość
Michał121212 dziś Slowo klucz "maly%" ja bym powiedzial, ze promil. Blon jest kilka rodzaji http://m.ocdn.eu/_m/580ac0cab1ffe38f4110982c4 c6afeef ,62,37.jpg i co mnie obchodzi g***t? Slyszalas o telegoni? Ma byc blona, albo ma na mnie dozywotni zakaz! Lubuję się w dziewicach. x blone to ty juz na mozgu masz i zycie przemija na recznym :(

Gość gość
Michał121212 dziś Właśnie przyznałeś, że i tak jest gorszą formą człowieka mimo, że nie zawiniła, a ktoś zabrał jej niewinność siłą.

Gość Michał121212
22:06 nic takiego nie przyznalem. Ale jesli ktos jej nie bedzie chcial z powodu brakubdziewictwa, to ja nic na to nie poradze.

Gość gość
Michał121212 dziś Ale stwierdzając, że ktoś jej nie będzie chciał przez brak dziewictwa, na którego utratę nie miała wpływu przyznajesz, że nie mając błony jest czymś gorszym.

Gość gość
gość dziś ciaśniejsza jest też myślałem, że taka może być jak wiadro ale tak kumple gadają co mają własne żony i wiedzą chyba lepiej od ciebie.