Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
A co ma ci kumpel powiedzieć, że jego żona ma wiadro?? Żeby został wyśmiany? Wiem co mówię, bo kiedyś pracowałam u ginekologa na stażu, w rejestracji i panie po 3-4 porodach miały właśnie takie problemy... Po 1 pewnie jeszcze wszystko wraca w miarę do normy, ale po 3-4 to narządy rodne kobiety są jak krajobraz po bitwie... dlatego nie będę rodzić.

Gość gość
21.22 jedyny sensowny komentarz w tym temacie :D

Gość gość
Polecam wam poczytać "Wiedźmina" tam dużo porządnych, szanujących się dziewic. :)

Gość gość
gość dziś były po 1-2 porodach

Gość PrawiczekOnanista
Och ohhhh oooooooohhhhohoigfo ubyzsudgfhbxsdklg;oooooooooooooooooooo błona, błona, dziefica, dzieeefica oh oh oh oh oj oj oj uuuuuuuuuu aaaaaaaahhhhh hggggggghhhhhhhhhhhhr oooooouooooooooooouuuuuuuuuuuaaaaaaaaooooooooooohhhh błona błoooonaaa kref kref oh wszy latajo oh oh oh doszłem :)

Gość gość
Lubie oglądać p****le, najbardziej te z dziewicami <3

Gość gość
Wszedzie same dziewice ,nawet w p****lach ,nie ma zadnych niedziewic,nigdzie :(

Gość gość
Grochówka z błoną dziewiczą, kto ma ochotę? :)

Gość dziewczyna__dziewczynaa
Dlaczego Michale używasz tyle obraźliwych słów w kierunku kobiet? Z jego postów przebija niesamowita frustracja, gdyby tylko swoje poglądy (bo są ok) przekazywał w bardziej kulturalny sposób, byłoby ok, ale każda inteligentna dziewczyna od razu wyczuwa że Michał traktuje kobiety jak przedmioty. Tak mi się wydaje. Dziewczyny strzeżcie się takich mężczyzn, czyli właściwie wszystkich. Zresztą tak uważam, że im wszystkim chodzi tylko o jedno, nie są zdolni do prawdziwej miłości, do seksu z miłości, tylko o to żeby przelecieć. Wiecie ile w małżeństwach jest gwałtów? Poszukajcie statystyk. Lepiej być do końca życia dziewicą niż być z takim kimś. I tak u mnie pozostanie.

Gość Michał121212
15:22 taka bezposrednia mam stylowke. Po za tym nie da sie byc tolerancyjny na wszystko i dla wszystkich.

15:35 Dla mnie bezpośredniość a to co tu mówisz to dwie zupełnie różne rzeczy. Można być nietolerancyjnym, ale wyrażać to w jakiś bardziej kulturalny sposób. Mam prawo do własnej opinii i właśnie z niego skorzystałam.

Myślę że do dziewicy ma prawo tylko prawiczek, chcący jej oddać swoją duszę i ciało z wielkiej miłości.

Gość gość
bo jest załamany tak samo jak ja że nie ma dziewic.

A ja też jetem załamana że nie ma prawiczków!! Ale umiem się jakoś wyrażać! Zdecydowana większość chłopaków nie ma pojęcia co to znaczy prawdziwie kochać i dać się swojej żonie z miłości na zawsze po ślubie! Tak jest najpiękniej. Nie ma już takich mężczyzn!