Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na prezent dla męża

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny!! Mój facet ma we wtorek urodziny. Chciałabym mu cos zrobic sama, bo kupowanie gotowych rzeczy jest jakies takie nudne, a wsadze w to całe swojee serducho to napewno doceni to bardziej niz bym kupiła. Macie moze jakies pomysły na prezent, czasu mało wiec musi to by cos w miare prostego i szybkiego!! Prosze o pomoc

Gość gość
Moze kolacja? A w prezencie jakaś ładna ramka co zdjec wykonana samemu?

Gość gość
Prowo 0/10 !! Kobiety nie staraja sie tak bardzo dla mezczyzn.

Gość gość
W sieci jest wiele blogów z pomysłami na własnoręczne prezenty. Tak wiec sobie zajrzyj. Musisz się jednak troche pospieszyć bo czasu jest niewiele a zrobienie czegoś wymaga zakupu odpowiednich materiałów tak wiec przynajmniej dzisiaj albo jutro powinnaś wybrać się do sklepu plastycznego. Jeśli nie chcesz się ewentualnie wysilać mozesz zajrzeć sobie na stronę: http://www.goodies.pl/126-prezenty-dla-niego Na niej również jest sporo pomysłów na prezent dla niego.

Mój mężczyzna lubi bardzo śmieszne prezenty dlatego też mu właśnie taki kupiłam ;) Jeżeli chcesz to polecam Ci zajrzeć na stronę https://jakiprezent.pl/dla-niego - gdzie jest mnóstwo prezentów dla facetów, myślę, że ze spokojem wybierzesz coś dla męża ;)

Mam nadzieję, że skorzystacie z mojej propozycji i kupicie w prezencie świetny podkoszulek w ciemno czerwonym kolorze z logo klubu FC.Barcelona. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
Masz młodszą siostrę? Poproś ją może się zgodzi, a mąż na pewno będzie zadowolony :-P