Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już nie ma facetów są tylko faceciki

Polecane posty

Gość gość

tak zwani chłoptasie grzywka na bok buty kolorowe spodnie rureczki rączki takie że młotka nie utrzyma i selfie na fejsik "mężczyzna" 21 wieku

Gość gość
Faceci stają się leniwi, nie są już gentemenami, a kobiety stają się wulgarne i roszczeniowe. Takie mam ostatnio obserwacje, jako kobieta.

Gość gość
To że z takimi c*****i się zadajesz nie oznacza, że każdy taki jest. Miej pretensje do siebie głupia poleczko.

Gość gość
Myślę, że współczesna kobieta potrafi dogadać się z dżentelmenem. I on się uwspółcześni i ona potrafi wziąć, to co on ofiaruje.

Gość gość
Ka taki nie jestem a buty mam biało czarne a fejsika nie mam!

Gość ŁyyySyyy
Droga koleżanko, Źródłosłów określenia facet to łacińskie facetus i facetia. Pierwsze z nich oznacza tyle co gładki, powabny, delikatny, natomiast drugie z nich tyle co żart, dowcip, często o frywolnej treści tzw. facecja. Uogólniając można powiedzieć, że określenie facet ogranicza się jedynie do strony estetycznej osobnika płci męskiej. Dopiero słowo mężczyzna rozszerza tą definicję także o stronę etyczną. Domeną człowieka inteligentnego winien być bogaty, precyzyjny i zawsze adekwatny aparat pojęciowy. Polecam poszukać mężczyzn, nie facetów. Czego się spodziewasz? Że babrając się w rynsztoku znajdziesz diament? Pozwolę sobie odnieść się jeszcze do jednego z komentarzy: "Miej pretensje do siebie głupia poleczko." A Ty drogi kolego kim jesteś, jak nie Polakiem? Polska to także Twoja matka. Jeżeli uważasz swoją matkę za k****, to logiczną implikacją będzie stanowił fakt, że sam jesteś sk****synem. Idź leczyć swoje kompleksy gdzie indziej kmiotku.

Gość gość
Nie wiem jak rurki bo chyba z jedne chyba mam (nie wiem za bardzo jak wygladaja) ale ubiór to chyba nie świadczy o męskości czy też fryzura. Dziś cham jest mylony z prawdziwym mężczyznom brakuje wzorców męskości ale nie chama. Chamów dostatek najlepiej łysy bo "wygodnie" a w rzeczywistości łysieje jeden z drugim w wieku 2o paru lat. Inteligencja i empatia jest oznaką słabości.

Gość gość
Wiecie co jest zabawne że Polki same swoich synów tak wychowują. A następne pokolenia kobiet mają pretensję że są tacy a nie inni. Gość wyżej zauważył jak bardzo ograniczona jest autorka tematu. Należy współczuć braku wyobraźni i szerszych horyzontów myślowych. Szkoda "faceta" który z tobą będzie droga autorko pewnie chłop będzie miał "pozamiatane" w życiu.

Gość takijeden964
Tak jak nie ma prawdziwych kobiet, wszystkie się dzisiaj kurka szanują.

Gość gość
Autorko, a Ty jak sie zachowujesz, wygladasz i ubierasz? ile masz lat?

Gość gość
prawda, nie ma prawdziwych facetów

Gość gość
tak zwani chłoptasie grzywka na bok buty kolorowe spodnie rureczki rączki takie że młotka nie utrzyma i selfie na fejsik "mężczyzna" 21 wieku x Nie znam ani jednego faceta pasującego do tego opisu. Chyba że obracasz się w środowisku gimnazjalistów i mylisz dzieciaki z mężczyznami.

Gość gość
gość dziś Jestes wg mnie wspaniala kobieta a wiesz dlaczego? Potrafisz przyznac sie do wad jako kobieta. Nie uwazasz, ze za wszystko co e to mezczyzna i nie zwalasz na nas calej winy.

Gość gość
Tu autorka. Jestem licealistka, ubieram sie w Zarze.

Gość gość
Czyli jesli mam wlosy na bok to pedał tak? Reszta opisu sie mnie nie tyczy ale sądząc po.tej wypocinie juz jestem spedalony hah PS: młot 10kg wystarczy do.wbijania czy nie bardzo?

Gość gość
nie ma facetow sa modnie ubrani mezczyzni pewni swojej meskosci

Gość gość
lekarstwo jest w drodze, muslimi przybywaja,

Gość gość
masz kompleksy i obawiasz się konkurencji? PS. kozy jÓż się cieszą

Gość gość
A tutaj mam wiadomość słuchajcie dla dziewczyn w Polsce i dla kobiet w Polsce. Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te sk**wysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

Gość gość
nie ma też prawdziwych naturalnych kobiet na każdym kroku wytapetowane stwory wyroby kobietopodobne nienaturalny kolor włosów paznokcie dziwnych barw i kształtów sztuczne cyce, gdyby facet obcujący z czymś takim pozostał normalny to byłby cud

Gość ŁyyySyyy
Jest takie określenie jak deliberować. Nie jest ono tożsame znaczeniowo ze słowem dywagować. Zastanawiam się czym jesteś bardziej zainteresowana droga autorko? Luźno powiązaną z tematem dygresją, czy uzyskaniem konkretnej porady. Jeden z kolegów chce się chyba wysilić na próbę postawienia jakiejś diagnozy. Odpowiadasz mu na część pytania dot. wieku i ubioru, pomijając kwestie istotniejsze: wyglądu (rozumianego zapewne jako aparycji) oraz kwestii kluczowej czyli Twojego zachowania vel. zespołu wartości jakie sobą reprezentujesz. Powiedz proszę CO Cię interesuje? Mamy z Tobą ponarzekać, czy wspomóc radą ewentualnie spróbować dostrzec coś co Tobie umyka? Co do koleżanki/kolegi piszącej/go o murzynach i arabach. Rażące braki intelektualne przekładają się również na rozpaczliwie niski poziom trollingu- dno i metr mułu. Próbujesz kompensować wyniesione ze świata rzeczywistego w tym wirtualnym. Nie żywię w związku z tym uraz do Ciebie. Jest mi Ciebie po prostu szkoda. Nie biorą nawet pod uwagę, że ktoś mógłby mieć taką kloakę w głowie i pisać te wypociny serio.

Gość gość
Polki dla murzynow i Arabow!