Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłyście,że mamom 30plus kompletnie brak klasy?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety z roczników lat 80tych to strasznie wulgarne i wredne kobieciska. Zimne w stosunku do dzieci, wszędzie rozpychają się łokciami, są mega pazerne i roszczeniowe. Widzę jak to wygląda w przedszkolu u mojej córki zawsze mają 100 pytań do nauczycielki na temat jakiejś pierdoły, zawsze ten zimny wyraz twarzy. Wszystko na zimno kalkulują i podliczają. Z czego to wynika, jak myślicie? Może z tego, że w przeciwieństwie do nas wychowały się ściśnięte się jak szczury w klatkach i niczego nie miały i teraz nie potrafią się odnaleźć w naszych czasach? jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
ty się wychowałas pod mostem to i przestrzeń była? Weź już daj na luz, bo to kolejny twój temat wczoraj do rana bluzgałaś, dzisiaj od rana bluzgasz. Jak masz jakąś obsesję albo napięcia to idź to leczyć. albo książkę poczytaj to może zmądrzejesz i wreszcie jakąś robotę kiedyś dostaniesz

Gość gość
Znowu ty klasowa damo?

Gość gość
Przecież tamten temat jeszcze żywy, po co kolejny? Może wysnujesz jakąś filozofię na temat rozmiaru buta albo koloru włosów?

Gość gość
Autorko dobrze, że ty masz klasę zwłaszcza przyrównując ludzi do szczurów niczym Adolf H. Powinnaś się leczyć, bo jesteś najzwyczajniej w świecie chora psychicznie i masz jakąś obsesję. Moim zdaniem jesteś młodocianą wpadkowiczką, masz 20-21lat, urodę i styl typowej dziuni blachary, cykasz sobie 120 selficzków na minutę, modlisz się do ajfona i niczego sobą nie reprezentujesz, bo jedyna twoja wartość to d...pa, a twój chłopak Sebix, który ta ciąża jest nie w smak ogląda się za kobietami 30+ które mają normalne brwi i prawdziwe włosy, które ubierają się kobieco ale nie wulgarnie i nie tandetnie, które nie mają pomarańczowego tynku na twarzy i nie latają z ajfonami jak potłuczone, bo jak świat światem mężczyźni woleli takie babki więc musisz dać upust swojej frustracji i sobie ulżyć dowalając tym 30-latkom. Mam nadzieję, że ci ulżyło

Gość gość
10.27 Super☺☺☺ Świetnie to podsumowalaś

Gość gość
10:27

Gość gość
Ale ci jakąś babka po 30na odcisk nadepnela autorko.Idź i jej powiedz co Ci leży na sercu.A nie zakładasz ciągle topiki obrażające ludzi urodzonych w latach 80. Albo idź do jakiegoś lekarza może to wyleczysz.

Gość gość
Ja widząc i oceniając po tematach, jakie tu dziennie padają w ilościach wręcz zastraszających, że najgorszym gatunkiem są matki 20 plus minus w obie strony. To dopiero jest porażka. Podstawowe problemy egzystencjalne tych kobiet, a raczej dziewczynek to: teściowa przy mnie pierdnęła, baba się na mnie spojrzała w sklepie, mąż zadzwonił do matki. :o

Gość gość
Odpowiadam na pytanie autorki NIE nie zauwazylam .

Gość gość
Coś się kupy nie trzyma, bo tam były roczniki 80-85, a tutaj już całe lata 80-te. To może sprecyzuj do kiedy to chamstwo sięga, bo teraz kurczę nie wiem kogo unikać??

Gość gość
Kolejny kretyński topik

Gość gość
zaraz się okaże że to wszyscy poza cudownym rocznikiem autorki.

Gość gość
Może jek jakas babka 30+ faceta odbiła albo zajęła jek miejsce pracy że taki jad spuszcza od kilku dni oceniając ludzi na podstawie... rocznika ;)

Gość gość
Mylicie się jasnowidze za dyche! Mam super męża, super dziecko, jestem piękna szczęśliwa i szczęście zemnie bije co was okropnie boli bo jesteście szare, nudne i zwyczajnie stare. Wystarczy popatrzeć na wasze ryje ściągnięte, poszarzałe. W życiu mi nie wmówicie, że wyglądacie atrakcyjnie. Widzę was codziennie na ulicach te wąskie ściśnięte usta, opadające kąciki, kurze łapy pod żółtymi gałami bleeeee! jak wyglądacie tak sie zachowujecie hahaha zombie! Ja za te 7-9 lat w życiu nie będę tak wyglądać bo w dzieciństwie prawidłowo jadłam i niczego mi nie brakowało, a wy o mandarynkę się biłyście. Żywienie w dzieciństwie jest bardzo ważne, a do tego mam dobre geny i będę bardzo długo wyglądać i czuć się świetnie. Między nami kalendarzowo może być 5-8 lat ale biologicznie będzie to 20-30 lat. Taka prawda pogódźcie sie z tym i przestańcie wylewać na nas swoje frustracje wy zafajdane ryczące trzydziechy.

Gość gość
Skończ już, trollu. Nikt się na twoje prowa nie nabiera.