monnalissaa 1 Napisano Kwiecień 22, 2021 Może nie są najtańsze, ale starczają na bardzo długo, więc nie jest to taki ogromny koszt jak by się mogło wydawać. Używam ich od 3 miesięcy a nie zeszła mi nawet powoła. Pomogły mi, jak miałam problemy z zaparciami i wzdęciami, gdzieś po 2 tyg już miałam o wiele bardziej płaski brzuszek. Dorzuciłam do tego jeszcze lekką dietę i spadło mi 10 kg. Więc jak sie zastanawiacie, to próbujcie śmiało, ja sobie bardzo chwalę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzixxx97 0 Napisano Sierpień 31, 2021 ej no ale one nie wychodzą drogą, jeśli weźmiemy pod uwagę wielkość. Jest o wiele droższych specyfików na trawienie, które w ogóle nie działają i są przeokropnie drogie. A te zioła działają swietnie, więc moim zdaniem warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yevox 0 Napisano Październik 23, 2021 Jeśli ktoś potrzebuje suplementów do odchudzania to polecam zajrzeć tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach