Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hepa Vitale

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Mam cukrzycę i zmagam się od dawna z wysokim poziomem cholesterolu ( jest to dziedziczne bo pomimo ,ze jestem szczupła to mam wysoki cholestrol, tak jak moja mama). Staram się jednak pilnować i szukam czegoś wspomagającego na jelita, wątrobę. Przez jakis czas piłam ostropest ale słyszalam,że lepszy jest łaczony środek Hepa vitale. Może któraś z Was ma go i może na jego temat coś więcej napisać?

Gość gość
Ja piłam jakiś czas sam ostropest. Był ok chociaż tak jak piszesz lepsze są takie ziołowe preparaty. Obecnie piję własnie hepa vitale i moim zdaniem jest najlepszy.Może nie jest tani ale mam porownanie do inych ziołowych preparatów na wątrobę i jednak żaden z nich nie miał tak dobrego działania.

Gość gość
WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!! WON z tą żałosną reklamą!!!

Hej, ja też piję zioła Hepa Vitale na wątrobę. Nie ma cudów, ale myślę, że w połączeniu z dietą i aktywnością fizyczną może pomóc :) ja czuję się lepiej, ale może to tylko moje odczucia, więc spróbuj, przekonaj się.

Wcześniej piłam sam ostropest i troszkę pomagał, no ale szału nie było i też zaczęłam pić HepaVitale. Chyba ta mieszanka ziół najlepiej na mnie działa. ja akurat jestem aktywna fizycznie od dziecka, ale dieta też sporo u mnie zmieniła

Gość gość
Tyle słyszę o tych ziołach teraz, że muszę zapytać: po jakim czasie czujecie różnicę? Wiem, że w tydzień pewnie nie poczuję się lepiej, ale ile trzeba to pić? Miesiąc, dwa?

Gość gość
Z miesiąc na pewno, szybciej raczej nie poczujesz różnicy bo oczyszczanie zazwyczaj tyle właśnie trwa

Gość gość
A ile razy dziennie trzeba to pić? I wgl gdzie ja to dostane? bo nie spotkałam w żadnym sklepie jak na razie

Nie rozumiem tego hejtu, często spotykam się z tym, że ludzie piją te zioła, nawet siostry mojej mamy składają się i zamawiają z neta, żeby przesyłka była tańsza i mają bzika na punkcie oczyszczania, ale w granicach rozsądku. Sama biorę od mojej mamy czasami jak źle się czuję po obiedzie czy cos. Właśnie problem jest taki, ze nie dostaniesz na razie nigdzie w sklepie tylko trzeba zamówić na stronie albo na allegro :)

Jakbym czytała o sobie, też mam troszkę bzika na punkcie oczyszczania, ale moim zdaniem to ważne, żeby raz na jakiś czas zrobić sobie detoksykację. Do tej pory testowałam różne rzeczy, w tym dietę dr Dąbrowskiej. Bardzo chętnie przetestuję te zioła, bo widziałam sporo pozytywnych opinii. Zobaczymy, wolę przekonać się na swojej skórze.