Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić jak zamówiłam na allegro etui na telefon, które jest za małe

Polecane posty

Gość gość

No więc kupiłam nowy telefon, Samsung Galaxy A5 wersja 2016. Miałam w zeszłym roku wersję 2015, z której byłam bardzo zadowolona (potrzaskał mi się, więc musiałam kupić nowy) Postanowiłam zakupić etui to tu http://allegro.pl/etui-szklo-hartowane-samsung-galaxy-a5-2016-i6319769888.html Sprzedawca opinie miał dosyć dobre, więc czemu by nie kupić? 500 razy sprawdziłam, czy to aby na pewno jest to etui do Samsunga A5 2016, bo 2016 jest odrobinę większa niż 2015. No i przyszedł produkt, szkło założyłam, średniej jakości, ale trudno, natomiast próbowałam włożyć telefon do etui i co? Za małe. Spojrzałam na paczkę, gdzie wyraźnie pisało "Przesyłka: Etui Samsung Galaxy A5 2016+szkło hartowane" Telefon wystaje jakieś pół centymetra! Próbowałam do tego włożyć też ten sam telefon, ale w wersji 2015 i też nie wszedł! Nie wiem czy to błąd produkcyjny czy coś. Nie bardzo wiem co zrobić, napisać do nich maila mogę, ale czy to coś da? Zaznaczone mają, że to na ten model, ale kurcze nie wchodzi! Zamawiałam kurierem, więc jakbym chciała odesłać to zaś musiałabym prawie 2 dychy wyłożyć Nie bardzo wiem co teraz zrobić. Napisać mogę, ale oni mogą się wytłumaczyć, że "przecież to na ten model", no ale to nie wchodzi

Gość molier7
Zgadzam się z poprzednikiem jak zamawiać to ze sprawdzonego źródła, a od dawna jednym z lepszych sklepów jeśli chodzi o tego typu rzeczy jest przecież https://frago.pl i mnóstwo ludzi sobie chwali. Zamawiasz dziś, a jutro masz etui w domu :)

Gość peezor
Ahhh miło czytać o Frago.pl takie opinie, bo jest to sklep w którym kupuje chyba od poczatku jego istnienia. Kiedys przypadkiem trafilem na ta strone i tak juz mi zostalo. Sa liderami jesli chodzi o gadzety do telefonu!