Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co moze być przyczyną ze nie podobam się?

Polecane posty

Gość gość

Tzn zdarzy się, że czasami się komuś spodobam ale chyba raczej tak... całościowo, jako człowiek, nie jako kobieta. To widac. A ja nie chce wchodzic w relację z kimś, kogo nie podniecam a tylko mnie lubi , i chce ze mną być bo będzie miał z tego jakies profity:O nie miałam typowego adoratora i czuję się z tym fatalnie . Nie wiem co jest, mam dość duży biust, tyleczek też jakiś jest (nie mam plaskodupia ani tez pupy Ala kardashianka-po srodku), sylwetka jest dość proporcjonalna, nie jestem gruba, ciało mam gładkie zadbane.. twarz też jakaś nienajgorsza.. jestem Polką ale mam ciemną karnacje, ciemne włosy , dość wyrazista urode ogólnie mówiąc

Gość gość
po sześćdziesiątce to stała przypadłość kobiet :classic_cool:

Gość gość
Character, kochana. Fakt, ze opisujac problem przedstawiasz tylko wyglad idealnie to obrazuje.

Gość gość
Ja miałam kiedyś typowego adoratora. Za nim był wianuszek chętnych dziewczyn a on akurat chciał mnie. I problem był, że nie był w moim typie :/ to wcale nie było fajne

Gość gość
Ktos zauwazyl ze piszesz tylko o swoim wyglądzie. Faceci widza jaka jest kobieta juz po wyglądzie .

Gość gość
A ze ty tylko patrzysz w zwierciadło to oni to wiedza. Ja tez wyczuje jaki jest facet ;) i zawsze sie zgadzalo jakim jest typem ;)

Gość gość
Dokładnie. Zresztą zaczęłaś od cycków jakby to było najważniejsze i dzięko temu możes mieć każdego faceta...

Gość gość
Faceci mysla ze nie jestes dobrym materiałem na zone itp tylko na jednorazowe przelecenie a przeleciec nawet cie nie chca bo uwazaja cie albo za damulke ktora byc moze ma fochy albo za taka ktora leci na kase. Sory za szczerosc

Gość gość
Ona mysli ze facet leci na cycki i dlatego je eksponuje ;) jak miesniak muskulki ;) faceci glupi nie sa a ty troszke tak ;) Ja nie lubie jak facet specjalnie eksponuje muskulki bo i bez tego byloby je widac a ostatnio naprawde jeden taki spacerowal i prezyl sie a mi tak chcialo sie smiac bo to tak okropnie wygladalo. Lubie miesniakow ale skromniejszych a nie takich jak paw ;)

Gość gość
Nie przepraszaj za szczerość, lubię to;) Napisałam o wyglądzie bo charakter jest drugorzędną sprawa. Najpierw facec***atrzą na wygląd. I o to mi chodzi że nigdy nie czułam się pozadana przez facera a jedynie lubiana, jeżeli nie podniecam facetami to nie chce wchodzić w żadne relacje. Miałam tzw adoratorow z poważnymi zamiarami ale jak pisalam nie zalezy mi na małżeństwie.

Gość gość
*faceta Sorki ,pisze z tel.

Gość gość
Czyli zależy ci na gościu napalonym głównie na twoje ciało? Przeważnie jest na odwrót :)

Gość gość
I juz cie lubie :)

Gość gość
Moze boja sie ciebie ? Pomyslalas o tym? :)

Gość gość
Moze nie umiesz sie otworzyc przed nimi :) poszlabym z toba na impreze to zaraz by sie zebrało wokol ciebie mnostwo kolesi ;) rozkrecilabym cie i odrazu zauważyliby twoj usmiech i otwartość . Czasem jestesmy zablokowane i oni to odczuwają :)

Gość gość
Sprobuj nie myslec tylko o tym ze oni lubia tylko wyglad :) znajdz w sobie fajne cechy i mysl o nich :) no i warto sie usmiechac , nawet tylko do siebie ;) dobry wabik ;) sprawdzone ;)

Gość gość   facet
co wy tu baby piepszycie, absolutnie każdy facet najpierw patrzy na ciało, na chemię, można rozumieć się bez słów. W dalszej kolejności jest inteligencja, a powiem przewrotnie, większość facetów boi się inteligentnych kobiet :) Preferencje są różne, osobiście lubię kobiety szczupłe z małym biustem. Rubensy i duże cyce zupełnie mnie nie jarają, twarz idzie w dalszej kolejności, później inteligencja, ale to już inny temat, temat na dalekosiężne poważne plany. Ale to tylko moje zdanie...

Gość gość
Pewnie jesteś ukrytym gejem;)i nawet o tym nie wiesz:)

Gość gość  facet
wszystkich geji i całe pedalstwo wykastrowałbym własnoręcznie !!!

Gość gość
17:31 Co za idiota... na tym forum nie można powiedzieć, że lubi się mały biust bo zaraz wyzywają od gejów... żałosne... co to ma niby wspólnego z gejostwem?

Gość gość
17:03 no i tacy jak ty to dziadostwo ktore patrzy tylko na wyglad i jak dupa sie znudzi i zestarzeje to zostawiacie i szukacie nowej

Gość gość
Ale ktos wymyslil hehe ze jak facet lubi maly biust to jest gejem. Dobre dobre

Gość gość
@gość dziś a znasz innych ? :P

Gość gość
Autorko, widocznie nie jesteś tak atrakcyjna, jak ci się wydaje.

Gość gość
18:03 znam takich ktorzy maja normalne przeciętne kobiety, ktore nie maja figury urody i fatalne wlosy, widze takich duzo ktorzy wybierają przeciętne

Gość gość  facet
gość dziś a czy ja mówiłem, że musi mieć urodę modelki? Czy modelki mają małe biusty? czy mówiłem, że musi mieć buźkę modelki? Powiedziałem, że kobieta ma MI się podobać, a natury samca nie oszukasz, chyba, że to samiec bezguście i bierze wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka :) Przeczytaj co napisałem w pierwszym swoim poście ze zrozumieniem, bo widzę, że jednak w stosunku do Ciebie hierarchia wartości powinna być w odwrotnej kolejności, primo inteligencja :)

gość facet dziś gość dziś a czy ja mówiłem, że musi mieć urodę modelki? Czy modelki mają małe biusty? TAK. Modelki mają małe biusty. Modelka z dużym to wielka rzadkość.

Gość gość  facet
@inaccessible89, no tak generalnie masz rację, z tym, że rzadko które modelki mają własne biusty :) A ja lubię naturę :P BTW.to jakiś fenomen, bo czytając nie tylko to forum 90% facetów ślini się na duże cycki :) Czyżby agencje modelek na przekór klientom propagowały aseksualne typy :)