Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w handlu retail uk

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak ciezko cokolwiek dostac ? Aplikowalam do wielu miejsc, HM, Lidl, Wilo, Superdrug itd itp niestety w wiekszosci sa odmowne e maile, a praca czesto i tak jest na zaledwie pare godzin tygiodniowo badz pol etatu. Znam angielski, mam juz wczesniejsze doswiadczenie w takiej pracy z uk, studiuje tutaj . . . Nie rozumiem . . . Ktoras z Was miala moze podobny problem ? Mieszkam w Londynie

Gość gość
nie wiem jak w Londynie, ale ja nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem pracy w sklepie. tego zawsze jest na pęczki.

Gość gość
Oferuję pracę zdalną. Preferencyjne warunki dla osób z NIN. Międzynarodowa Firma zajmująca się sprzedażą markowych okularów poszukuje kandydatów na stanowisko osoby odpowiedzialnej za obsługę zamówień (praca zdalna wykonywana za pomocą komputera) Obowiązki: - przyjmowanie zamówień online - procesowanie ich i wydawanie odpowiednich komend systemowi - przyjmowanie zapytań klientów, ocena i odpowiadanie na nie Wymagania: - podstawowa umiejętność obsługi komputera - wykształcenie min. średnie - dyspozycyjność w wymiarze 15/30 h tygodniowo Oferujemy: - elastyczny czas pracy - wynagrodzenie 1400/2800 zł - wynagrodzenia tygodniowe lub miesięczne - szkolenia - możliwość rozwoju CV prosimy przesyłać na pracownik.komputerowy@gmail.com